Gosia-Anbudowa 06.01.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 cze Gosia-Anbudowa jak nowa Ty stara znajoma jezdeś gosia, widzę, że przeszłaś na własny rachunek noooo na własny rachunek może gdzie doleze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2009 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 no wreszcie męska decyzja Gosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.01.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Przywitać się ... czy nie .... eeee, przywitam się Cześc i czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2009 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 no Brazuś bo już myślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.01.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 heloł ladies... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2009 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 cze Dusiołku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2009 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 aaaaaaaaaa i pochwalę się juro mam dostać nowy komputer w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 06.01.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 czy ja dobrze przeczytałam ?? okna zamówiłaś ?? przed wybudowaniem domku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2009 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 witaj Aguleczko w moich skromnych progach no tak dobrze przeczytałaś mam zamówione okna i nie mam jeszcze nawet dziury na fundamenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2009 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Aguleczko na tej fotce to Twój domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.01.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Ale masz zamowione konkretne wymiary okien?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 06.01.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Aguleczko na tej fotce to Twój domek tak to mój domek , tak zapytałam bo pierwszy raz sie spodkałam że ktoś zamawia okna kiedy jeszcze domek nie stoi albo ja zacofana jestem i wszystko robie duzo zapóżno niż powinnam co prawda umnie w górze zwężali okna bo znajomy stwierdził że zrobią mi takie szerokie ale potem będę nażekać i będą opadac więc zwęzilismy troche otworki i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Markotko tak mam konkretne wymiary zgodnie z projektem bo w projekcie kazałam sobie zrobić typowe wymiary i myślę że ekipa jest na tyle dobra że wymiar utrzymają zresztą zawsze można poszerzyć albo zwęzić Aguleczko domek masz prześliczny a nie jesteś zacofana dla mnie to czysta ekonomia z tymi oknami teraz mogę je mieć po prostu najtaniej zrobią je na sam koniec marca a do czasu wstawienia poczekają sobie u sprzedawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 06.01.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Markotko tak mam konkretne wymiary zgodnie z projektem bo w projekcie kazałam sobie zrobić typowe wymiary i myślę że ekipa jest na tyle dobra że wymiar utrzymają zresztą zawsze można poszerzyć albo zwęzić Aguleczko domek masz prześliczny a nie jesteś zacofana dla mnie to czysta ekonomia z tymi oknami teraz mogę je mieć po prostu najtaniej zrobią je na sam koniec marca a do czasu wstawienia poczekają sobie u sprzedawcy czy jeszcze jest cos takiego jak typowe okno ? i faktycznie tańsze ?? co to za okienka zamówiłas i w jakim kolorze? jaką kolorystykę okien dachu elewacji planujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2009 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 typowe znaczy że raczej standart nie jakieś ponadwymiarowe okienka z Oknoplastu Kraków w kolorze orzech tańsze bo duży rabat wyrwałam w związku z promocją zimową to można było wydębić więcej dach też mam zamówiony grafitowy a elewacja jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.01.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 heloł ja tez nie jestem zwolenniczka zakupu okien teraz ale wybaczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 06.01.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 typowe znaczy że raczej standart nie jakieś ponadwymiarowe okienka z Oknoplastu Kraków w kolorze orzech tańsze bo duży rabat wyrwałam w związku z promocją zimową to można było wydębić więcej dach też mam zamówiony grafitowy a elewacja jasna ja też okno plastu mam ,w Skawinie zamawiałam bo oni już całą rodzinkę obskoczyli i są godni polecenia pasowało mi to też dla tego że bramę do garażu obok zamówiłam i zalezało mi na montarzu w jednym dniu ale co do bramy to polecała bym wiśniowskiego tu w domku mam i uważam że dużo lepiej chodzi ciszej tamta ładny ma panel gra z oknami ale chodzi jak dla mnie za głośno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2009 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 noooo z bramą garażową to już poczekam na razie nie będę przeginać dzięki Anula ulżyło mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.01.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 w tam Wusiu co Ty? brame tez zamow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 nie śmiej się ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts