anjamen 06.01.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 nie śmiej się ze mnie no co Ty??????????????? przeciez wiesz ze ja Cie love i chce dla Ciebie dobrze i chce juz na pieczonki do Ciebie do nowego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2009 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Kochanie najbliższe pieczonki mogą być niestety na budowie nowego domku choć jak się ekipa przyłoży to przy SSO będą mogły się odbyć ale jak nie przyjedziesz wcześniej to ja przemyślęte pieczonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2009 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 uciekam spać padam na ryjek dobrej nocki wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.01.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Wunia z ust mi to wyjelasslodkich snow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.01.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Wu ale musiscie pilnowac ekipe, mierzyc kazde okno. U nas ekipa niby dobra polecana ale machneli sie w kilku oknach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.01.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 typowe znaczy że raczej standart nie jakieś ponadwymiarowe okienka z Oknoplastu Kraków w kolorze orzech tańsze bo duży rabat wyrwałam w związku z promocją zimową to można było wydębić więcej dach też mam zamówiony grafitowy a elewacja jasna czyżbyś zamówiła dach taki jak ja mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.01.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 dobry wieczór..... przyszłam złozyć życzenia spokojnej nocy, bo juz chyba nikogo nie ma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.01.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Wusia, ja nie widziałam fryzurki i mi smutno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.01.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 pouciekały?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 06.01.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 dzien dobry (uff... udało mi się przywitac przed północą ) wusiu ekipa dobra, ale ile ja miałam stresów z wymiarami okien... latałam jak głupia z miarką.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 06.01.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 może wredna jestem ale jakoś mnie to nie martwi dlaczego innym ma być lepiej niż nam jakie to pocieszającę że człowiek nie jest sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 06.01.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.01.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 jaka fryzurka ??? jakie zakupy ??? chyba kogos ukaramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.01.2009 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 dzień dobry no to po kolei Anula co ja Ci z ust wyjęłam na wszelki wypadek przepraszam Markotko Skabusia obowiązywać bedzie zasada ograniczonego zaufania zresztą mój małżon to jest tyfus dokładny to on juz tam będzie mierzył ukradkiem jak go znam i piony i poziomy sprawdzał Kasia dach nie dowidziałam jaki masz typ tego Euronita ale przy odrobinie szczęścia będzie taki sam Nitusia Duszek no czego tak późno w odwiedzinki przyłazicie Monia 3 razy wklejałam i jeszcze pisałam u Ciebie że som fotki Aguleczka nie pamiętam do czego to pisałam ale to święta prawda Frosia no fryzura od soboty inna niż do soboty zakupy - pewnie chodzi Ci o zamówienie okien i dachu a ta kara to za co i dla kogo chyba o nikim nie zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.01.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Ale mnie wtedy nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.01.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Kasia dach nie dowidziałam jaki masz typ tego Euronita ale przy odrobinie szczęścia będzie taki sam no jak to jaki???? taki jak u pana Marcina na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.01.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 wusia wszystkiemu winien Frosch , trzeba go bedzie jakos szczegolnie ukarac, co nie ? sam sie prosil....wychodzac do pracy zastanawial sie coby tu dzisiaj zbroic hehhehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.01.2009 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Monia no to się zgadamy wieczorkiem i jak będziesz to specjalnie dla Ciebie pokażę ostatni raz aaaaaaaa Kasia to ja będę mieć jak u sąsiada pana Marcina znaczy inny wzór bo pan Marcin ma coś jak esówka a sąsiad jak rzymska czy grecka innych producentów kolor na bank ten sam Frosia jak Wy się tak karać bedziecie codziennie to popadacie z wyczerpania i kiedy bedziesz ze mną wtedy gadać na gadaczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.01.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Znowu przyalazłam ... goopio tak bez Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts