monia i marek 07.01.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Braza o kaflach to tylko Anula my o fryzjerach o dobrych fryzjerach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.01.2009 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 eeeeee Monia w sumie to on by się chyba za fryzjera obraził bo on to raczej stylista jest nie zmienia faktu ze dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Kafle ... fryzjerzy ... dobra, mogę dorzucić coś o kosmetyczce, bo się wybieram jak sójka za morze, a juz by trzeba było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.01.2009 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 a co planujesz u kosmetyczki Brazula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Wszystko!!!! Ze dwie godziny totalnego relaksu: masaże, maseczki itp. niesamowicie potrzebne bzdety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.01.2009 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 ja to bym poszła na masaż ręczny plecków łoooooooo jak mi to potrzebne hmmmmmm ja się chyba umówię z takim jednym masażystą co rewelacyjnie masuje plecki leczniczo dodam od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Szczerze mówiąc, to przydałby mi się taki masażyk, ale ... boję się bólu przy masowaniu Poważnie!!!! Mam tak zesztywniałe mięśnie, że chyba bym umarła zanim by się rozluźniły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.01.2009 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Brazuś no to tylko zostaje Ci żałować że masz tak daleko do mnie ten masażysta jest rewelacyjny i u niego masaż nie boli robi to bardzo delikatnie ale kutecznie boleć może za 2 dn i ale nigdy przy masażu powoli rozluźnia Ci mięśnie i dopiero wtedy masuje mocniej ale wtedy nic już nie boli, zresztą jak sam powiedział że mnie jakby mocniej nacisnął to bym mu została na tej leżance i leżała aż zacznę smierdzieć bo bym nie wstała i skoro konno jeździsz to nie ma bata na pewno nie masz tak spiętych jak ja a ja bym w podskokach do niego leciała tylko ten ciągły brak czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2009 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Może i faktycznie nie są te moje mięśnie tak spięte dzięki jeździe, ale chwilami mam wrażenie, że zamiast mięśni mam jakieś ogromne kamienie ... Ponoć u nas jest pewien rewelacyjny masażysta - od razu mówię, że nie mam pojęcia czy przystojny , ale kolejki .... ło matko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.01.2009 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 ja podskoczę prywatnie bo nie bierze dużo a nie mam czasu jeszcze po lekarzach łazić ten ma zarąbiste poczucie humoru nie dość że mięśnie rozmasuje to jeszcze rozbawi człowieka do łez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.01.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 ja też chcę taki masażyk, plizzzzzzzzzzz Wu - wszystkiego dobrego w Nowym Roku dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.01.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Listę do Krakufka proszę stworzyć:wusiakluczmoniaanjamarysiaefilo ktoś jeszcze? zapraszam do moich komentarzy - będziemy się umawiać na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.01.2009 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 dzień dobry Maluszku gdzieś Ty się znowu zgubiła i Tobie życzę zeby był wpaniały ten 2009 rok chcesz masażyk to zbieraj dupcie i przyjeżdżaj do mnie to sobie pójdziemy obie Efilko cześć cóś mnie się widzi co ze mną krucho bedzie ale idę sie wypłakać do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.01.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Ale się już odnalazłam To kiedy mam przyjechać na ten masażyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.01.2009 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 a kiedy chcesz Maluszku tylko daj znać wcześniej cobym się uówić zdążyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.01.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 ja to bym mogła i codziennie taki masażyk sobie robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.01.2009 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 wierzaj mi Maluszku ja też tylko coś chroniczny brak czasu mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.01.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 ano wierzam Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.01.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 wusia ty wcinaj rutinoscorbin i popijaj wapnem a nie posmarkuj mi tu! masz ci los. zachciało jej się w mróz fryzjera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.01.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 dzien dobry.... no widzę, że się zbieracie na oblatówkę... fajnie fajnie,... dajcie znak co tam upolujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts