wu 08.01.2009 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Ewciu to nie wina fryzjera tylko koleżanki z pracy bo chodziła gadzina i pluła bakcylami dopiero jak ogłuchła na jedno ucho tak zapuchło jej gardło to poszła małpa do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.01.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 o matko uwielbiam takie typy jeszcze pewnie była dumna i blada że mimo że chora to dzielnie pracuje co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.01.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 wusia "zryj" jak najwiecej czosnku , niewazne w jakiej postaci , dziala niczym antybiotyk poza tym nienawidze ale polecam wszystkim Upsarin C (bleeee) ,uderzeniowa dawka witaminy C .na mnie dziala pozytywnie w takich przypadkach acha ...ew-ka kiedys pisala , ze kasza jaglana tez dzaila ozdrowienczo przy przeziebieniach .po wielkich poszukiwaniach w koncu ja nabylam, ale nie maialam okazji (i Bogu za to dziekowac) jej zjesc .ponoc miseczka tej kaszy (ugotowanej oczywiscie ) daje swietne efekty ....zmienia ona ph organizmu czy cus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.01.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 kurna duzo jej jadam snacy tyj kaszki..i mozem dlategom nie chorujem?? witam..pociagająca nosskiem hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.01.2009 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Efilko u nas teraz taki posrany czas w robocie że palcem w oko nie idzie trafić a dziewczyna na czasowej to sie i wykazać chce a teraz to ja będę zdychać w robocie i nie będę dumna że innych zarażam ale cóż takie życie może mnie szybciej przejdzie cze Żabcia czosnek lubię kaszę też mniam z kwaśnym mleczkiem albo kefirkiem o i z gulaszem może być do tego ogóreczek kiszony no i obowiązkowo aspirynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.01.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 kurna duzo jej jadam snacy tyj kaszki..i mozem dlategom nie chorujem?? widac cus w tym jest moze profilaktycznie sobie ja dzisiaj ugotuje ale czy bedzie pasowac do golona ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.01.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 wusia ale ja pisze konkretnie o JAGLANEJ kaszy inne tez jadam regularnie ,ale tej jaglanej nie mialam jeszcze okazji doglebniej poznac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.01.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Wusia - syropek z cebulki i do łózia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.01.2009 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Monia no kiedy nie mogę do łózia Dusiu cze jeszcze nie pociagająca ( no w każdym razie nie bardzo ) Żaba no jak kaszka nie będzie do golona pasować dołóż pifko chrzan i musztardkę i wołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Przyszłam Wyspałam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.01.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 wusia ale ja pisze konkretnie o JAGLANEJ kaszy inne tez jadam regularnie ,ale tej jaglanej nie mialam jeszcze okazji doglebniej poznac http://pl.wikipedia.org/wiki/Kasza_jaglana moja prababka z kresów była i jakoś tak nauczyła ze wole od ziemniaków..jaglana i według niej tatrska a według polaków..tutejszych gryczana..lubiem..nio..kurcem nawet nie wiedziałem ze to na kobiece dolegliwosci dobre jest??ale jaja http://pl.wikipedia.org/wiki/Kasza_gryczana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 08.01.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 wu to jak Ty w pracy musisz zaiwaniac to zmienia postac rzeczy Ja to symulantka od wczoraj jestem ale caly rok nie chorowalam wiec przynajmniej na poczatku nowego mala labe se zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.01.2009 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 kakusku jak nie opierdzieli to i tak bedzie dobrze Duchu nie kobiece tylko przeziębieniowe niezależnie od pci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.01.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Listę do Krakufka proszę stworzyć: wusia kluczmonia anja marysia efilo ktoś jeszcze? zapraszam do moich komentarzy - będziemy się umawiać na bieżąco ło matko, jak ja tam sie doslizgam w tym mrozie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.01.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Anulka na niedzielę zero ma być więc nie wymyślaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.01.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 dobry wieczór publicznie powiem.. bo rozmwoy to na gadulcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.01.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Wusia, jak samopoczucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.01.2009 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Monia a jak po zderzeniu z ekspresem Skabusia cichoooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.01.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 widzę że anja teraz wszędzie chodzi i próbuje się wymigać. NO WAY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.01.2009 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 no widzę właśnie oj chyba po tyłku dostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts