frosch 10.01.2009 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 duszek ida nynac , bo jak jeszcze roz wleza na tyn wontek od Paula i zobocza co te gupie baby wypisujom , to nie zasna przez dwa tydnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 10.01.2009 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 widziolek..kuniec swiata bliski..jezd tyz ida jutro arbajt mom a potym impreza mom jak sie bydzie cmiło wedle..szostyj..dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.01.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 A ja się przyszłam przywitać Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.01.2009 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 dzień dobry Żabol Duchaty no Wy to cholera litości nie macie po nocach trzaskacie tyle postów jeszcze w mało zrozumiałym narzeczu mózg mnie zabolał od rozszyfrowywania ha dwie doskonałe wiadomości aaaaa nie dwie tylko trzy jednak pierwsza jadę jutro do Krakowa - kochana ta moja Mamcia druga - małż mi wcozraj oświadczył - zrobiłem już 3 parapety drewniane tylko trzeba teraz sfrezować - do dzisiaj szczęka mnie boli od walnięcia o podłogę trzecia na wiosnę ponoć ma się wziąść mój małżon za schody bo bedzie miał dęba pod ręką no czasem życie to bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 bo mie wnerwiajom te dupne panie , co sie caly dzien pindrujom lotom colki dziyn w badenancugu a na wieczor jest grill, piffo abo driniol .....luz i szpas - lubia to Frosia, to ja już wiem, za co Ciebie tak kocham!!!!!! Cześć, przylazłam na chwilę, córcia z lekka lepiej się poczuła to i wyrzutów sumienia nie mam siadając przed komputerem Oby to lepiej już zostało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.01.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 wusia no myczekali, co ty sie odezwiesz baw sie dobrze, tylko uwazaj na siebie !!!! bo... braza nie lubie sie opalac w makijazu (znam niestety takie zboczone , takie i do wody nie wejda , bo im sie fryzura zamoczy ).jak trzeba to tez sie odwale , ale na wczasach lubie byc ..naturalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Umiar panie dzieju, umiar i rozsądek!!!! Jakbym miała przejmować się swoim makijażem lub fryzurą to by mi czasu na przejmowanie się siedliskiem zabrakło!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.01.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 jakbym ja sie przejmowala tym, ze mam wygladac jak Gryjta Charboł to by mi braklo czasu na przejmowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.01.2009 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 eeeeeeee a u nas śnieg sypie sobie powoli Brazunia super że Córci lepiej oby tak zostało Żabcia no Ty swój czlowiek normalnie ja jak mam odpoczywać to tylko naturalnie jakieś wyjscie to i owszem pociapać ryjek trzeba (zawszę mówię że trzeba trochę życia rzucić na twarz ) ale tak normalnie to najlepiej w puszczę jaką sie zaryć i tylko drzewa oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 10.01.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 witom frelki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.01.2009 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 cze Duchaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.01.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 cze Wusia cze Duchaty cze wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.01.2009 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 cze Nitu ale jutro fajnisty dzień czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.01.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 no wiem, wiem..... kiecki już uprasowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.01.2009 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 eeeeeeeeee Nitu jakie kiecki ja nie wiedziałam że to aż tak oficjalne stroje mają być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.01.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 no ja tez nie ale ja Was tam tyla będzie to może i na jaką imprezę wdepniecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.01.2009 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 chyba zamkniętą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.01.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 chyba zamkniętą zamkniętą?! czyli planujecie rozrabiać? nooo jak tam to mogę część z Was z komisariatu odebrać.... ale ino tyle ile mi wlezie do samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.01.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 my se same impreze zrobimy w tym maxlizie jak powyciagamy cala walowe z tych naszych toreb to ho ho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.01.2009 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 raczej chodziło mi że nas zamkną jak zobaczą tyle uchachanych bab na raz pomyślą że niezłe ćpanie odchodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts