nitubaga 10.01.2009 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 raczej chodziło mi że nas zamkną jak zobaczą tyle uchachanych bab na raz pomyślą że niezłe ćpanie odchodziło no przecie o tym pisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.01.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 my se same impreze zrobimy w tym maxlizie jak powyciagamy cala walowe z tych naszych toreb to ho ho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.01.2009 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 no Nitusia to na wszelki wypadek przygotuj się na odbiór z komisariatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.01.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 no Nitusia to na wszelki wypadek przygotuj się na odbiór z komisariatu ta jest to z tego tytułu aż moż go umyje, he? wszak tak imprezowych babeczek w tak upi...lonym samochodzie nie honor wieżć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.01.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 W razie czego mam już doświadczenie w odbieraniu uchachanego towarzystwa z komisariatu ... polecam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.01.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Ewuś, dziękuję za przesympatyczne spotkanko - ogromnie się cieszę, że mogłam Cię poznać osobiście Jak już pisałam bodajże u Skaby, mam nadzieję, że jeszcze będzie okazja na spotkanie i kawusię http://img147.imageshack.us/img147/5226/merci3vf6.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.01.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 dobry wieczór Monia ja też bardzo dziękuję wyglądasz dokładnie tak jak na zdjęciach i reszcie powiem że do kogo jak do kogo ale do Moni to ten dworek pasuje jak ulał idealnie po prostu no nie wyobrażam sobie Moni w nowoczesnym domu Monia będzie piękną panią na Dworku i bardzo sympatyczna jest ja mam nadzieję że nie dosć że będzie okazja do spotkania i kawusi to jeszcze będzie to w niedługim czasie ależ fajny był wypad do Krakowa tyle przesympatycznych kobietek i co jedna to ładniejsza jeszcze a ja mam ocząpląs od pięknych płytek które mają paskudnie wysokie ceny dzieki dziewczyny oby częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.01.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 i ja dziekuje Wusienko, mam nadzieje ze wkrotce bede mogla ucalowac Piotrusia. Jak mnie te wirusy opuszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.01.2009 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Anula Ty to wiesz co Cię czeka jak szybko sie nie pokażesz cieszę sie Kochana że się wybrałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.01.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 dobry wieczór Monia ja też bardzo dziękuję wyglądasz dokładnie tak jak na zdjęciach i reszcie powiem że do kogo jak do kogo ale do Moni to ten dworek pasuje jak ulał idealnie po prostu no nie wyobrażam sobie Moni w nowoczesnym domu Monia będzie piękną panią na Dworku i bardzo sympatyczna jest ja mam nadzieję że nie dosć że będzie okazja do spotkania i kawusi to jeszcze będzie to w niedługim czasie ależ fajny był wypad do Krakowa tyle przesympatycznych kobietek i co jedna to ładniejsza jeszcze a ja mam ocząpląs od pięknych płytek które mają paskudnie wysokie ceny dzieki dziewczyny oby częściej Wusia, dziękuję raz jeszcze O Tobie powiem krótko: kobitka z jajami - świetna dziouszka i masz buziaki ode mnie: http://img132.imageshack.us/img132/9985/buziakidj4.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.01.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 tak potwierdzam Wunia jest the best Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.01.2009 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 dziękuję dziewczyny no co Wy toż ja całkiem zwyczajna dziołcha od stodoły Monia co masz na myśli że z jajami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 11.01.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Wusia miło było poznać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.01.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Ala macie fajnie!!!! Ja to się cieszyłam jak głupia, gdy Agduś, Depsię i Królika poznałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.01.2009 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Mario z wzajemnością i to jaką cze Brazulka no a nas tyle kobietek na raz na kawusi pani od razu wiedziała gdzie tą kawke podać forum jest boskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.01.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Jak już w końcu znajdę i kupię to siedlisko, to Wam nie daruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.01.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 dziękuję dziewczyny no co Wy toż ja całkiem zwyczajna dziołcha od stodoły Monia co masz na myśli że z jajami No co ja Ci będę tłumaczyć, Wunia Jak nie chcesz z jajami, to się poprawiam. Prawidłowe brzmienie miało być: O Tobie powiem krótko: kobitka z cyckami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.01.2009 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 ukradłam od Ani nasze zdjęcia tyż sobie wkleję Cześć Babeczki! Monia bardzo miło było Cię poznać! Uśmiechnę się do Ciebie na wiosnę, jak będę moje róże kupować... Anula rozumiem, że zajechałaś szczęśliwie?! Wklejam foteczki ze spotkania! Na pierwszym od lewej góry: Małgosia, Monia, Efilka, Skabunia, Markotka, Anja, Wusia i Kluczmonia.. http://img407.imageshack.us/img407/5849/img5963fj9.jpg A tutaj ja zamiast Efilki! http://img55.imageshack.us/img55/8249/img5967yt4.jpg Zmykam śpiu Kochane, bo Mężuś mnie molestuje... Do jutra, papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.01.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Ale Wy fajne babeczki jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.01.2009 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Brazula za słowo trzymam Monia to ja już jednak chyba te jaja wolę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts