Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Nasz Domek - tak po prostu

wu

Recommended Posts

jak poszłam do lekarza to mi powiedział że niestety nic mi przepisać nie może poza jednym lekiem. jak wykupiłam to w ulotce pisało że zakazane przy karmieniu :evil:

za drugim razem stwierdziłam że mam to gdzieś i przestaje karmić. wzięłam aspiryne i od razu mi przeszło.

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzień dobry

no własnie z przestaniem to problem bo się ograniczamy i czasem udaje nam się dwa dni nie "podjadać" ale teraz jak Misiak chory to jest "mamusia cycuś" i błaganie w oczkach no to jak można choremu odmówić :wink: to mamusia herbatkę z mniodkiem zapodaje sobie i czeka aż jej minie :wink:

1 - zdrowiej / zdrowiejcie!

2 - chociaż domu jeszcze nie ma i tak znalazłem coś co zachwyca - działka przed Randapem. Normalnie Afryka dzika - pieknie, dziewiczo, hmmmmm, szkoda, że w takim stanie nie da sie budować. Ale do zaaranżowania na nowo jak już dom stanie. Przemyślę to u siebie a tym czasem powodzenia - będę podglądać

a dzieki podglądaj Dandi podglądaj :D zapraszam częściej :D moja działeczka chwilowo zrujnowana :wink: ale pozostałe daje pozarastane dzikie i dziewicze :lol: idę popatrzeć co Ty kombinujesz :D

Brazunia witaj dodam że śmiało mogę robić za telefonicznego zboczeńca :lol:

a dzieki podglądaj Dandi podglądaj :D zapraszam częściej :D moja działeczka chwilowo zrujnowana :wink: ale pozostałe daje pozarastane dzikie i dziewicze :lol: idę popatrzeć co Ty kombinujesz :D

nurtuje mnie jedno pytanie: co rysuje ten mały chłopczyk z Twego avataru? czekam na typy podczytujących

dandi dwaj numer :lol:

zero - siedem - zero - zero - siedem - cztery - siedem - siedem - cztery - to służbowy. W razie czego proś Dommenico (to będę ja) :)

co do tego co rysuje to zgadujcie

miś ma podejrzaną minę, to może być coś ... hmmm..... no dobra, nie wiem, niech inni zgadują

cześć

Dandi no wreszcie wiadomo gdzie dokładnie Cię szukać :wink:

z tą malinówą to problem bo jeszcze moje maleństwo szama mamusię bo jak każdy chłop ciężko się od cycka odstawia :lol:

a Tobie gratuluję pierwsze kroczki Piotrusia to ja jak mrówka święto lasu przeżywałam :D

Efilko nie taki chorowity :wink: od dwóch lat to pierwsze przeziębienie może jakbym poleżała w łóżeczku to szybciej by przeszło ale tak to robota i bieganie za Piotrusiem nie pomaga w leczeniu ale nic kiedyś przejdzie :wink:

ehhh te chłopy czasem im się wyłącza funkcja myśleć :evil: mam nadzieję że dobrze uświadomiłaś lubemu że tak nie wolno :wink:

a ja z mniodkiem za pan brat mogę pić ile dusza zapragnie własnie się delektuję angielską herbatką z gatunku rooibos, która idealnie pasuje do miodka :lol:

Dandi no wreszcie wiadomo gdzie dokładnie Cię szukać :wink:

no... jak myslisz o Białymstoku to tu mnie nie znajdziesz :) Przyjechalismy tylko na weekend poszaleć po salonach z kafelkami

chłop ciężko się od cycka odstawia :lol:

to juz wiem co rysuje dzidziuś z avataru i dlaczego miś ma taką podejrzaną minę :D