efilo 19.09.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 jak poszłam do lekarza to mi powiedział że niestety nic mi przepisać nie może poza jednym lekiem. jak wykupiłam to w ulotce pisało że zakazane przy karmieniu za drugim razem stwierdziłam że mam to gdzieś i przestaje karmić. wzięłam aspiryne i od razu mi przeszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.09.2008 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 dzień dobry no własnie z przestaniem to problem bo się ograniczamy i czasem udaje nam się dwa dni nie "podjadać" ale teraz jak Misiak chory to jest "mamusia cycuś" i błaganie w oczkach no to jak można choremu odmówić to mamusia herbatkę z mniodkiem zapodaje sobie i czeka aż jej minie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 19.09.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 1 - zdrowiej / zdrowiejcie!2 - chociaż domu jeszcze nie ma i tak znalazłem coś co zachwyca - działka przed Randapem. Normalnie Afryka dzika - pieknie, dziewiczo, hmmmmm, szkoda, że w takim stanie nie da sie budować. Ale do zaaranżowania na nowo jak już dom stanie. Przemyślę to u siebie a tym czasem powodzenia - będę podglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.09.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Dzień dobry chrypiącej i kaszlącej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.09.2008 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 a dzieki podglądaj Dandi podglądaj zapraszam częściej moja działeczka chwilowo zrujnowana ale pozostałe daje pozarastane dzikie i dziewicze idę popatrzeć co Ty kombinujesz Brazunia witaj dodam że śmiało mogę robić za telefonicznego zboczeńca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 19.09.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 a dzieki podglądaj Dandi podglądaj zapraszam częściej moja działeczka chwilowo zrujnowana ale pozostałe daje pozarastane dzikie i dziewicze idę popatrzeć co Ty kombinujesz nurtuje mnie jedno pytanie: co rysuje ten mały chłopczyk z Twego avataru? czekam na typy podczytujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 19.09.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 śmiało mogę robić za telefonicznego zboczeńca do mnie zadzwoń, do mnie...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.09.2008 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 dandi dwaj numer co do tego co rysuje to zgadujcie ja tylko podpowiem, że jakby mojego Misiaczka posadzić w takim ubranku to wyglądałby dokładnie tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 19.09.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 dandi dwaj numer zero - siedem - zero - zero - siedem - cztery - siedem - siedem - cztery - to służbowy. W razie czego proś Dommenico (to będę ja) co do tego co rysuje to zgadujcie miś ma podejrzaną minę, to może być coś ... hmmm..... no dobra, nie wiem, niech inni zgadują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.09.2008 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 nie no jak 007 to ja nie dzwonię boto niebezpieczne jest a poza tym może ja na jką policyję się dodzwonię i przymkną jak amen w pacierzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.09.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 czesc zboczencu lepiej juz z Wami, gardelka zdrowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.09.2008 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 a skąd Anula Piotruś ma katara od wczoraj to Go dusi straszliwie całą noc nie spałam ja sama ledwo na oczy patrzę jak obieram telefon to na moje halo zapada cisza w słuchawce a potem niepewny głos pyta czy to ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 20.09.2008 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Dzień dobry z Białegostoku Wu, jeszcze więcej malinówy i będzie dobrze. Tylko dzieciom, zlituj się, nie dawaj. sorry za OT - MOJE DZIECKO WŁAŚNIE POSTAWIŁO SWOJE PIERWSZE DWA KROKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.09.2008 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 wu chorowity zboczeńcu kurujta się mnie mój luby dzisiaj wnerwił bo ugryzł od Kruszki miśkopta a potem się przyznał że go gardło boli P.S. a jak tam reakcja na miodek? bo on czasem uczula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.09.2008 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 cześć Dandi no wreszcie wiadomo gdzie dokładnie Cię szukać z tą malinówą to problem bo jeszcze moje maleństwo szama mamusię bo jak każdy chłop ciężko się od cycka odstawia a Tobie gratuluję pierwsze kroczki Piotrusia to ja jak mrówka święto lasu przeżywałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.09.2008 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Efilko nie taki chorowity od dwóch lat to pierwsze przeziębienie może jakbym poleżała w łóżeczku to szybciej by przeszło ale tak to robota i bieganie za Piotrusiem nie pomaga w leczeniu ale nic kiedyś przejdzie ehhh te chłopy czasem im się wyłącza funkcja myśleć mam nadzieję że dobrze uświadomiłaś lubemu że tak nie wolno a ja z mniodkiem za pan brat mogę pić ile dusza zapragnie własnie się delektuję angielską herbatką z gatunku rooibos, która idealnie pasuje do miodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.09.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 a ja z mniodkiem za pan brat mogę pić ile dusza zapragnie własnie się delektuję angielską herbatką z gatunku rooibos, która idealnie pasuje do miodka ja nie o Tobie mówiłam a propos reakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 20.09.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Dandi no wreszcie wiadomo gdzie dokładnie Cię szukać no... jak myslisz o Białymstoku to tu mnie nie znajdziesz Przyjechalismy tylko na weekend poszaleć po salonach z kafelkami chłop ciężko się od cycka odstawia to juz wiem co rysuje dzidziuś z avataru i dlaczego miś ma taką podejrzaną minę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.09.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Ten zboczeniec powalił mnie na kolana Dzień doberek Jak zdróweczka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.09.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 czesc Wu, jak mija dzionek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts