dandi3 14.01.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Jabko był, Królik, andre, Jajcek. Prawdziwi mężczyźni to ja się oficjalnie obrażam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.01.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Jabko był, Królik, andre, Jajcek. Prawdziwi mężczyźni to ja się oficjalnie obrażamobraź się obraź jak slicznotka to MOnia, a ja to brzydal a ja się wczoraj w krzakach tyyyyyyyle naczekałam, az się przeziębiłam, a TY co ????????? Z Lumpem chcesz chodzić. Jabko by do tego nie dopuścił, uwierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.01.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 wlasnie sobie uswiadomilam, ze dawno nie zmienialam swojego avatara kaska , pamietasz te czasy , gdy nie nadazaliscie za mna ??? to byly czasy ...eeeech.... wusia nie przejmuj sie osiolkiem , ja tez mialam juz pare razy awanture najwieksza chyba przy flaszce plynu do Wc o nazwie frosch (dobrego przy okazji) najwieksza popularnoscia zwlaszcza ..forumowiczow cieszyly sie roznego rodzaju zabie pozycje froszka, no jasne że pamiętam!! taka stara nie jestem Piękne czasy, piękneeeeee Jabko był, Królik, andre, Jajcek. Prawdziwi mężczyźni echhhhhhh Mnie się ta rozłożysta podobała taką miałas jak weszłam na forum uwielbialam twojego aniolka ...z rozkami eeeech....wspomnienia ta rozlozysta miala wiele...komentarzy faceci nawet w dzien mnie zaczepiali pamietam jeszcze jak kiedys sonika przy kolejnej zmianie zapytala czy mi w d.upe nie zimno mam gdzies jeszcze ten obrazek w polsce, musze go odswiezyc ..... P.S: dandi udowodnil w krzakach , ze jest calkiem do rzeczy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.01.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Z Lumpem chcesz chodzić Jabko by do tego nie dopuścił, uwierz o tak , pamietam go......i modlitwe nasza ....w pociagu ...na kleczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.01.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Z Lumpem chcesz chodzić Jabko by do tego nie dopuścił, uwierz o tak , pamietam go......i modlitwe nasza ....w pociagu ...na kleczkach a na łodce???? a w krzakach??? Echhhhhh, czat to było to Może i dandi spisał się w krzakach, ale jeśli o mnie chodzi to musze ci uwierzyć na słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 14.01.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 P.S: dandi udowodnil w krzakach , ze jest calkiem do rzeczy !!! pffffffff, są takie co by mnie tu nominowały do tytułu NAJLEPSZY KOCHANEK NA TYM FORUM ale się krępują i są dyskretne Ty mi tu wyjeżdżasz z "całkiem". Trudno - idziemy jeszcze raz w te krzaki celem repety - ja Ci pokaże na czym polega prawdziwe krzakowanie!!!! zdejmuj majtki - będziem się całować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.01.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 danduniu jestem kobieta z pewnym doswiadczeniem , zyciowym ze tak powiem i jak po pierwszej krzakoterapii twierdze, ze bylo calkiem to znaczy , ze dam sie jeszcze zaprosic z majtami bedzie problem , bom jeszcze nie ubrana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.01.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Z Lumpem chcesz chodzić Jabko by do tego nie dopuścił, uwierz o tak , pamietam go......i modlitwe nasza ....w pociagu ...na kleczkach a na łodce???? a w krzakach??? Echhhhhh, czat to było to Może i dandi spisał się w krzakach, ale jeśli o mnie chodzi to musze ci uwierzyć na słowo i rycerz na bialym ....koniu i rozmiar..buta trzeba bedzie wrocic do tych pieknych chwil co do dandiego - mozesz mi ufac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 14.01.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 co do dandiego - mozesz mi ufac nnnnnnno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.01.2009 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 że sie tak niedyskretnie zapytam Dandysie jak masz się zamiar z Żabcią tylko całować to po co ma od razu majtki zdejmować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 14.01.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Bosz... stara baba a doświadczenie jak u czterolatka... wstyd!!! Froszka - wytłumacz koleżance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.01.2009 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 no Dandi teraz to nie wiem jak pełzał bedziesz żeby wybaczenie za tą starą babę dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.01.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 lekko sie wstydze, bom niesmiala jest wusia oslico !!! gdzie tam napisane , ze tylko , he ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.01.2009 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Żabolu przeca napisał zdejmuj będziemy się całować no to pytam po co jak całować jak co wiecej to sie w trakcie zdejmie a tak Ci po tyłku będzie wiało niepotrzebnie może a Ty to bydziesz wieczorem na gadaczu czy zaś masz karę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.01.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 wusia juz ja wiem co on ten teges mial na mysli i na jezyku nie wiem tylko co ja mu takiego zrobilam , w dodatku dobrego , ze po golej bedzie mnie calowac , nooo..... kara zawsze za cos jest kaszel mam , nie uwazalam na siebie , wieeesz jak to z chlopami wszystkiego sie czepiaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.01.2009 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 no Żaba to musiałaś się nieźle postarać coby Ci tak fajnie było wiem że sie czepiają oj wiem to będziesz czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.01.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 dam ci cynka kolo 19-ej zobaczymy w jakim wroci nastroju ....sado-macho czy kaputo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 14.01.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 mamooo.. sodomia, gomoria , rozpusta i rozpasanie!!! noo.. i całkiem mi tu dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.01.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Jest już PO 19. Ja jestem jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.01.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 apokalypsa!!!!!!!! zboczone bestyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts