78mysz 23.01.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Wusia. Zatoki trzeba leczyc, bo potem bedzie jeszcze gorzej. Za pare lat dojda schorzenia uszu, wiczne zakazenia i antybiotyki. Jesli sa polipy to bezwzglednie nalezy usunąc. To nic strasznego. Wez załatw sobie skierowanie prywatnie jakos i lecz sie dokąd nie jest za pozno. Jak juz trafisz do poradni to chyba nie trzeba ciagłych skierowan od ogolnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.01.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Wiolaszku prywatnie to ceny mi zdecydowanie szkodzą wystarczy że z Piotrusiem ganiam po większej części prywatnie głowa mnie boli ale to nie wina polipa jest tylko jak się miałam okazje przekonać niskiego ciśnienia i małej ilości płynów wypijanych no iniestety nie czarujmy się nerwowy ze mnie rocznik a to też nie pomaga na ból głowy Bzdury!!!! To nie jest tylko wina niskiego ciśnienia, wiem co mówię, bo mam bardzo niskie ciśnienie, a głowa boli mnie tylko na zmiany!!! Mój Szanowny przez polipa w szpitalu wylądował i jako gratis dostał niezły opier...ol od lekarza!!! Zasuwaj ale już!!! Przestań się bawić w martyrologię bo to przestaje być zabawne!!!!! A ... dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.01.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Dzien dorby o mądra Brazo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.01.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 24.01.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Dzień dobry Przyszłam na kawusię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.01.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 prosze najuprzejmniej http://www.wdr.de/themen/forschung/1/kleine_anfrage/antworten/_img/zucker/_img/kaffee_400q.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 24.01.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Oooo, dzięki Ci, dobra kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.01.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Rany, kawa!!!! Monia, zostaw ze dwa łyki!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 24.01.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Z przyjemnością uratuję Ci zycie, Brazunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.01.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Dzięki dobra Kobieto, siorbnęłam dwa razy i jakoś dojdę do kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.01.2009 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 dzień dobry łoooo matko a ja dopiero teraz mam czas kawy się napić dzięki Żabcia że zadbałaś o gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.01.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 no czesc Wusia ja juz 3 kawke pije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.01.2009 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 poczekaj pośmiejemy się jak bedziesz mieć dzieci małżon sobie znowu palucha uciął ma dwa szwy a ja oficjalnie jeszcze nic nie wiem bo pojechał do mojej siostry piguły żeby Mu opatrunek zrobiła ale Ona na szczęście sadystycznie nastawiona zawlokła Go do szpitala na szycie a do mnie prosił zeby nie dzwonić żebym sienie denerwowała no ja sie nie denerwuję ja jestem wkur$#$%%^na Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.01.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 łosz k.wa mac moj dzis se tez dwa paluch rozwalil mocno przy rozladunku materialow. caly ganek jest w krwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.01.2009 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 no mój sobie prawie koniec palca odciął i to drugi raz ten sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 24.01.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 no mój sobie prawie koniec palca odciął i to drugi raz ten sam mam nadzieje ze sie wszystko dobrze skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.01.2009 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 moja siostra stwierdziła żeby uważał bo za trzecim razem to go sobie może całkiem skasować poprzednio 4 szwy teraz dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.01.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 no to co się jeszcze strasznego wydarzylo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.01.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 co to za przenosiny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.01.2009 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 a pod wieczór ja wylądowałam w szpitalu u lekarza bo mi kark total usztywniło i mózg mi chciał wylecieć dobrze że gorączki nie miałam bo jak nic siora by mi zapalenie opon mózgowych wmówiła dostałam zaszczora z ketonalu ( o żeby tej pielęgniarce tak mi małpa źle dała że do teraz 4 litery mnie bolą a siostra chichota że mogłam wziaść na wynos sama by mi dała to by tak nie bolało ) i na wynos receptę na piguły przeciwbólowo-przeciwzapalno-rozkurczajace i jak do jutra ciut nie puści to mam wrócić i do neurologa tylko nie krzyczcie błagam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts