Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Nasz Domek - tak po prostu

wu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Brazunia żeby ta przypadłość przy okazji nie była dość bolesna to też bym sie śmiała :-? jak byłam na badaniach okresowych złapał mnie kaszelek a pan doktor radośnie - papieroski a ja na to nie - synuś :wink: ale prawda taka że mogłabym śmiało dzwonić w charakterze zakapiora jakiegoś :lol:

Anusia mnie dzisiaj dzień mija na pluciu płuckami i charczeniu Piotruś zjedz śniadanko Piotruś weź lekarstwo Piotruś zostaw te garnki :wink: a w odpowiedzi słyszę "nie siem" :wink: chyba mazepka mała dochodzi do siebie bo coraz aktywniejszy się robi :D mnie też jakby może ciutkę lepiej było chyba ta sobota w domu spędzona na nicnierobieniu :oops: dała pozytywne efekty[/b]

Nefcia czarownico skąd znasz to zdrobnienie :lol: a mój kredyt jakoś się załatwia :roll: nie wiem jak nie wiem co ale ponoć w przyszłym tygodniu ma iść wniosek do banku ja tylko doradcy podrzucam to czego żąda księgę mam ważną do początku października powiedział że zdąży zobaczymy :wink:

Nefcia czarownico skąd znasz to zdrobnienie :lol: a mój kredyt jakoś się załatwia :roll: nie wiem jak nie wiem co ale ponoć w przyszłym tygodniu ma iść wniosek do banku ja tylko doradcy podrzucam to czego żąda księgę mam ważną do początku października powiedział że zdąży zobaczymy :wink:

Moje dzieci w wieku przedszkolnym twierdziły , że "mamusi widzi i wie wszystko" :):)