78mysz 25.01.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Wusia, jak tam zyjesz Kochana?Mam nadzieje, ze juz troche lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.01.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Wuśka, ja po prostu do Ciebie już słów nie mam Zobaczysz, że strace panowanie nad sobą i przypomnę sobie, jak to drzewiej w Mar.Woju dawało się upust swoim emocjom ... ale na priva, bo do kulturalnego towarzystwa się to nie nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.01.2009 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 dzień dobry dzięki Kochani za słowa wsparcia o Dandi to łeb mnie musiał odpadnąć żebyś do mnie przyszedł łeb niestety się trzyma ciut lepiej ale nie do końca jest w poniedziałek podzwonię za lekarzem ale wiecie co dupsko mnie po tym zastrzyku dalej boli Brazula no ja to wiesz chętnie bym posłuchała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.01.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Ty lepiej nie chcij, bo jak się rozkręce, to więcej ze mną gadać nie będziesz chciała Wusia, jaki Ty chcesz kolor mebli, bardziej ciemny, czy jasny???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.01.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 No ciesze sie ze Cie boli dupsko, było isc wczesniej do lekarza i nie bagatelizowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.01.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 ale wiecie co dupsko mnie po tym zastrzyku dalej boli Lepsze to niż głowa, bo jak dupa zaczęłaby rządzić .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.01.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 dzień dobry.... im bardziej dupsko po zastrzyku boli tym szybciej się w końcu wybierzesz do tego lekarza myslę że moge zaryzykować taką zależność .... witam.... goście pojechali, Szanownego i Bąków wciąż jeszcze nie ma... widelce przeliczone i grają , więc zasiadam do Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.01.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Nitusia, czyżby widelce ze srabra były... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.01.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Nitusia, czyżby widelce ze srabra były... no baaaa złote z diamentami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.01.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Wusia, qurczę, odezwij się!!!! Wszystko w porządku??? Chciałabym się dowiedzieć w kwestii tego koloru mebli kuchennych (patrz poprzednia strona)!! Nituś, to dobrze, że policzyłaś A wiecie skąd w staropolskich dworach i zamczyskach wziął się zwyczaj odprowadzania gości do drzwi?? Jeśli sądzicie, że z dobrego wychowania, to jesteście w błędzie!!! Chodziło o to, aby gość po drodze czegośc nie zwinął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.01.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 A wiecie skąd w staropolskich dworach i zamczyskach wziął się zwyczaj odprowadzania gości do drzwi?? Jeśli sądzicie, że z dobrego wychowania, to jesteście w błędzie!!! Chodziło o to, aby gość po drodze czegośc nie zwinął OOOO czyli podskórnie dobrze robiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.01.2009 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 żyję żyję Brazusia meble to ja chcę raczej ciemne coś między wenge a ciemny orzech chociaż widziałam połączenie takiego ciemnego dołu i jaśniuteńkiej góry, blat też jasny był i ładne to było bardzo jutro będę polować na lekarza bo nie znoszę być inwalidą obrócić łba za bardzo się nie da ręka też nie teges a Piotruś mamusia weź mnie tatuś palcowy inwalida mama do niczego biedne to moje dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 25.01.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 witam i zostawiam ślad po mych odwiedzinach a co mam ci do powiedzenia to już wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.01.2009 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 no wiem Skabusia wiem juto obiecuje że lekarza poszukam bo od tych prochów siądzie mi wiecej części ciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.01.2009 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 idę spać to chorowanie mnie wykończy dobrej nocki wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.01.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Wusia jutro z rana do lekarza a jak małż z palcami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.01.2009 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 no pójdę a z jednym na szczęście ma pokutę bo musi do mojej siory jeździć na opatrunki no i boli ale to normalne no i 2 szwy ma normalnie teraz mam dwoje dzieci dobrze że to większe samo sie ubiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 25.01.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Wusia, idż do tego lekarza, bo jak nie, to zastosujemy przemoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.01.2009 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Wusia, no qurczę nie daj się!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2009 01:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Ledwo jedna wyleczylysmy z niezapinania pasow, teraz nastepna trzeba leczyc na glowe, zeby do lekarza poszla... Z kim ja tu rozmawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts