monia i marek 26.01.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Dzień doberek. Wusia już w kolejce do lekarza stoi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.01.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 mam nadzieje ze juz w aptece wykupuje recepty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.01.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 A ja mam nadzieję, że po prostu leży bykiem!!! Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.01.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 czekamy Wusia. odezwij sie z nowinami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.01.2009 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 dzień dobry neurolog przyjmuje w środę wiec po połedniu lecę do rodzinnego po skierowanie recepty to ja w sobotę wykupiłam tylko prędzej mi się wątroba rozleci jak boleć przestanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.01.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 dzień dobry neurolog przyjmuje w środę wiec po połedniu lecę do rodzinnego po skierowanie recepty to ja w sobotę wykupiłam tylko prędzej mi się wątroba rozleci jak boleć przestanie Dobra, gdzie teraz jesteś???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.01.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Wusia to mnie ciagle reka swiezbi na Ciebie. Moze jak dupsko walne zes tyle zwlekała to chociaz wątróbka nie bedzie bolała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.01.2009 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Mycha tyłek boli dalej po zastrzyku więc błagam nie bij no Kasia w robocie bo musiałam kasę rozliczyć i trochę porządku w papierach zrobic żeby mi co 5 minut nie dzwonili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.01.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 no dobra nie bede, padlinki nie ruszam, ale wez Ty sie za siebie Dziewczynko, bo bo kazdy błąd ma implikacje w przyszlosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.01.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Ja sie po prostu nie wypowiem. I już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.01.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Ledwo jedna wyleczylysmy z niezapinania pasow, Małgoś a kto to taki ?!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.01.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 ...w robocie bo musiałam kasę rozliczyć i trochę porządku w papierach zrobic żeby mi co 5 minut nie dzwonili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.01.2009 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 a teraz przyczynek do polskiej służby zdrowia jako obiecałam poszedłam dzisiaj do lekarza pan doktor pyta w czym rzecz mówię że szpital że lekarz że neurolog no i nie mogę ruszać że boli i że chcę do neurologa pan doktor skierowanie wypisał i stwierdził że resztę to już neurolog znaczy jutro pełznę do roboty bo neurolog dopiero w środę no i żeby nie było że to moja wina ja byłam u lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.01.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 to jakiś żart? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.01.2009 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Monia no skad mówie poważnie dostałam skierowanie i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.01.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 no Kasia w robocie bo musiałam kasę rozliczyć i trochę porządku w papierach zrobic żeby mi co 5 minut nie dzwonili czyli miałam rację, że z Tobą NIE GADAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wiesz co, stara baba jesteś, a głupia jak......... praca, praca, praca.... Czy praca się zajmie Twoim dzieckiem jak padniesz???????????????????? Ech Dopóki nie miałam dzieci to też mi się wydawało, że się beze mnie zawali. Głupia ci... ze mnie była, bo byłam na zwolnieniu w ciąży z Synkiem i poszłam na maturę, bo po mnie zadzwonili Że też oni się nie bali, w zasadzie mogłam już wtedy urodzić. Jak się moja lekarka dowiedziała, dostałam taki OPR, ze do dziś pamiętam. Darła się jak opętana, wszyscy słyszeli. Na korytarzu jakieś 30 bab. Nie lekceważ tego, błagam. Nie ma nic ważniejszego niż zdrowie, a w konsekwencji życie. Przemyśl to Ja już jestem tak uczulona na takie kwestie, że aż mam teraz ciśnienie przez Ciebie No, to powiedziałam co wiedziałam, teraz możesz mnie przeprosić i obiecać poprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.01.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Monia no skad mówie poważnie dostałam skierowanie i tyle dlatego nienawidzę chodzić do lekarza myślałam, że tylko "nasi" są tacy Jak się to ma do lekarzy z niedzielnego serialu "Na dobre i na złe"???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.01.2009 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Kasia a co ja mogę na głupotę lekarzy jak w ciazy byłam to leżałam o 4 miesiaca brzuchem do góry i nie było takiej siły żeby mnie do roboty wyciągnąć jak mi pan doktor pogroził palcem i powiedział że wiem kiedy on dyżur ma w szpitalu muszę poczekać do środy mam nadzieję że neurolog będzie mądrzejszy pozbieram zdjęcia tego czegoś co sie kręgosłupem nazywa i zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Dlatego ja nie chodze do lekarzy na NFZ chociaz jestem ubezpieczona. Trudno. Na mieszkanie potrafie wydac kilka tysiecy w bloto, jakims grzebkom glupim, zeby ich zony mialy za co bizuterie kupowac a na SOBIE bede oszczedzac? Wu, ja Cie prosze... Mojej kolezanki matka zaoszczedzila na lekarzu, poszla do laryngologa na NFZ, ktory jej powiedzial, ze jej sie z nerwow wydaje, ze cos jej rosnie w gardle. 2 miesiace pozniej wycieto jej cala krtan, dzisiaj kobieta juz od roku nie zyje. Mozliwe, ze wystarczylo odzalowac wtedy te 100 zlotych... Naprawde nie warto na zlosc, ze nam sie nalezy darmowa sluzba zdrowia odmrazac sobie uszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 26.01.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 powiem dzień dobry i powstrzymam się od komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts