nitubaga 26.01.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 też się witam.... a o lekarzach długo by mozna prawić... Wusia uważaj na siebie i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.01.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Kasia a co ja mogę na głupotę lekarzy jak w ciazy byłam to leżałam o 4 miesiaca brzuchem do góry i nie było takiej siły żeby mnie do roboty wyciągnąć jak mi pan doktor pogroził palcem i powiedział że wiem kiedy on dyżur ma w szpitalu muszę poczekać do środy mam nadzieję że neurolog będzie mądrzejszy pozbieram zdjęcia tego czegoś co sie kręgosłupem nazywa i zobaczymy to trzeba było powiedzieć, że chcesz zwolnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.01.2009 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 no może ja głupia jestem ale jak idę chora do lekarza to powinien sam wystawić zwolnienie a przynajmniej zapytać czy jestem w stanie pracować jak sam nie potrafi tego ocenić a nie ja sie będe domagać zwolnienia jakby mi się robić nie chciało nie mam po prostu siły się kłócić z lekarzem noi chyba że w srodę tez ktoś postanowi mnie olać że chciałam skierowanie to dostałam i następny pacjent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.01.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 no może ja głupia jestem ale jak idę chora do lekarza to powinien sam wystawić zwolnienie a przynajmniej zapytać czy jestem w stanie pracować jak sam nie potrafi tego ocenić a nie ja sie będe domagać zwolnienia jakby mi się robić nie chciało nie mam po prostu siły się kłócić z lekarzem noi chyba że w srodę tez ktoś postanowi mnie olać że chciałam skierowanie to dostałam i następny pacjent Ty wiesz, że ja to znam z drugiej strony. Nie dokońca jest tak jak mówisz, ale za dużo tłumaczenia, póxno już i piję winko, Proś o zwolnienie, to tak na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.01.2009 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Kasia ja wiem że są lekarze i lekarze mój ulubiony rodzinny do którego niestety ciężko się jest dostac to kiedyś jak nie wzięłam zwolnienia jak stwierdził że przemęczona jestem UWAGA PRZEMĘCZONA NIE CHORA to mnie z zemsty do sanatorium wysłał no ale na Niego musiałabym czekać do piatku a ja potrzebowałam skierowania na już sadyści kochani moi w środę na pewno zamachwam Wam L4 słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 26.01.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 grzeczna dziewuszka dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.01.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 absolutnie nie ma co obwiniac lekarzy, ale nasz system i finansowanie tego systemu. kochana a czy Ty masz skierowanie z napisem PILNE, bo jak nie to i kilka tygodni mozesz poczekac....a zarejestrowalas sie juz do tego neurologa, bo pewnie Cie tak od reki nie przyjmie, sory ze tak czarno, ale tak u nas jest.... duzo zdrowka i L4 chce zobaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.01.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 absolutnie nie ma co obwiniac lekarzy, ale nasz system i finansowanie tego systemu. kochana a czy Ty masz skierowanie z napisem PILNE, bo jak nie to i kilka tygodni mozesz poczekac.... a zarejestrowalas sie juz do tego neurologa, bo pewnie Cie tak od reki nie przyjmie, sory ze tak czarno, ale tak u nas jest.... duzo zdrowka i L4 chce zobaczycdokładnie, ale dopóki nie znasz tego z drugiej strony to nie wiesz jak jest naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.01.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 i tu jest jedyny jasny punkt dzwoniłam dzisiaj do przychodni przy szpitalu gdzie przyjmowała fajnista pani neurolog tyle że nazwiska nie pamiętam i nie wiem czy to ona będzie czy nie i pani mnie poinformowała że nie ma zapisów i że przyjmuje w środę i w czwartek i mam mieć tylko skierowanie więc mogę iść zaraz w tą środę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.01.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 to dobra wiedomosc, ciesze sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.01.2009 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 generalnie z cieszeniem się to poczekam do środy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.01.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 sadyści kochani moi w środę na pewno zamachwam Wam L4 słowo Zobaczę ... uwierzę ... wtedy się odczepię!!!!! Głupolek jesteś. Do lekarzy trzeba gadać wielkimi literami!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.01.2009 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 no w sumie mądra to ja nigdy nie byłam to i na starosć już nie zmądrzeję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 26.01.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 no w sumie mądra to ja nigdy nie byłam to i na starosć już nie zmądrzeję no, no proszę mi tu o Naszej Wuśce takich gupot nie gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.01.2009 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Gosia no ja to obiektywna jestem wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 26.01.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 aaaaakurat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.01.2009 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 no zapytaj kogo chcesz na forum każdy poswiadczy że u mnie cos nie tak z głową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 26.01.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 dobra, dobra ja tam swoje wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.01.2009 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Gosia chyba ankietę zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.01.2009 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 dobra idę sobie miejsce na wyrku umościć dobranoc wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts