Gosia-Anbudowa 29.01.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 wieczornie przyszłam sie przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.01.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 ja tez wiczornie, jak sie czujesz Ewciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 29.01.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Wuśka całą tabletke zjadłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 29.01.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Jak zjadła to już twardo śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.01.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Aguleczka na żywo u Kasi a na fotkach w Kasi dzienniczku kiepsko się czuję i nie śmiejcie sie poważnie siezastanawiam czy wziaść dzisiaj tą tabletkę bo co jak mi sie dziecko obudzi na małża nie mam co liczyć bo on tak twardo spi że smutek i bez tabletek jakbym całą połknęła to chyba bym spała ze 2 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 29.01.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 http://www.kwestiasmaku.com/dania_dla_dwojga/gofry/files/page190_6.jpg coś słodkiego przytargałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.01.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Gosia kiedy Ty zdazysz tyle smakowlykow napiec? Wusiu to moze nie bierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.01.2009 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Gośka zarazo jedna gdzie nie pójdę słodycze rozrzucasz a ja ćwiczę silną wolę Anula chyba nie wezmę lepiej niech boli ale przynajmniej lotów nie będę miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 29.01.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Gosia kiedy Ty zdazysz tyle smakowlykow napiec? Wusiu to moze nie bierz Wusiu Ania dobrze mówi może idź do lekarza jeszcze raz i powiedz o skutkach zmieni leki albo co Aniu, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 29.01.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Wusiu ale TE ciacha to wszyscy mogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.01.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 jakie moga jak ja zaraz polezę po śliwkę w czekoladzie Gosia cały problem w tym że one tak właśnie mają działać żebym spała łapa boli że spać sie nie bardzo da więc pani doktor ulżyła mi w cierpieniu i żeby nie Piotruś to bardzo super są te piguły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 29.01.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Wusiu ale mojny to też ma sen taki, że.... a jak wie, że mnie nima to śpi jak zając pod miedzą faceci już tak mają nic się nie martw, Twojny też taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.01.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 mój śpi i nie ma znaczenia czy jestem czy nie śpi twardo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.01.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Gośka zarazo jedna gdzie nie pójdę słodycze rozrzucasz a ja ćwiczę silną wolę Anula chyba nie wezmę lepiej niech boli ale przynajmniej lotów nie będę miała wez sobie 1/2 albo 1/4 i zobaczysz jak zadziała Ja mialam tak że lekarka przepisała mi 2 x dziennie po jednej a brałam tylko na noc i to jeszcze 1/2 bo inaczej to mogłabym tydzień spac A to było jak miałam powazne komplikacje w ciąży i miałam leżec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.01.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Ullercia no ja mam zapisane pół to ma działać rozluźniająco i przeciwbólowo no działa aż za dobrze w przypadku jak ma sie małe dziecko a w ciaży to też miałam takie fajne cukierki żeby się odprężyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 29.01.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 byłam u kasi i kurcze nie widziałam tam kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 29.01.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Ullercia no ja mam zapisane pół to ma działać rozluźniająco i przeciwbólowo no działa aż za dobrze w przypadku jak ma sie małe dziecko a w ciaży to też miałam takie fajne cukierki żeby się odprężyć Wusiu, ale niskociśnieniowcy (czy to się tak pisze ) silniej reagują na takie tabletki tak mi tłumaczył lekarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.01.2009 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 no lepiej śpią nie biorę bo jeszcze mi Piotrek w desperacji z łóżeczka górą wyjdzie jak sienie obudzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.01.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Ullercia no ja mam zapisane pół to ma działać rozluźniająco i przeciwbólowo no działa aż za dobrze w przypadku jak ma sie małe dziecko a w ciaży to też miałam takie fajne cukierki żeby się odprężyć Wusiu, ale niskociśnieniowcy (czy to się tak pisze ) silniej reagują na takie tabletki tak mi tłumaczył lekarz to w moim przypadku jest prawdą mi lekarka tłumaczyła ze kazdy organizm na takie środki indywidualnie reaguje i trzeba ostroznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.01.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 no lepiej śpią nie biorę bo jeszcze mi Piotrek w desperacji z łóżeczka górą wyjdzie jak sienie obudzę ja jak zmniejszyłam dawkę to normalnie reagowałam na takie bodżce zewnetrzne po normalnej dawce miałam problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts