skaba 21.09.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 wu no nie! ten system się na mnie uwziął! znowu nie miałam powiadomień!! jak zdróweczko? ja mam dwóch chorusków pod opieką, a dzisiaj czuję, że mnie gardziołek smyra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.09.2008 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 dzień dobry Anusia przy małym dziecku to nie da sie pospać już daaaaaaaawno wstałam ale dopiero teraz ululałam małego łobuza to mogłam do kompka się dopchać Skabusia ja mam teraz jazdę na maksa dochodzące do zdrowia dziecko i ślepego chłopa wczoraj ze szwagrem spawali słupki na ogrodzenie naświetliłl oczy całą noc po ścianach chodził z bólu a teraz śpi cały czas już normalnie na mordkę padam dobrze że Piotruś zasnął to śniadanie zjem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.09.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 wusiu uuuu to nieciekawie trzymaj się kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.09.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 No nie, to faktycznie prawda, że "nieszczęścia parami chadzają" Wytrwałości życzę i pozdrowienia dla Męża!! Piotrusiowi buziaka od cioci Brazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.09.2008 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 nio przytulam i całuję obu chociaż większemu to się taki potężny klapsior należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.09.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 o jejku Ty to sie masz z tymi chopami swoimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.09.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 ech ci faceci... rozsądku za grosz trzymaj się wu dzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.09.2008 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 ja to mam normalnie czyściec za życia pół dnia mój mąż przespał a po południu wymyślił sobie jechać do Częstochowy na przegląd sklepów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.09.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 no rewelka to ci dopiero ostoja nie przejmuj się wu. a jaki wynik tego przeglądu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.09.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 no wlasnie co przegladneliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.09.2008 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 trochę płytki ale ja już wiem co kcem do przedpokoja i kuchni no chyba że w międzyczasie coś cudniejszego wyprodukują kupiliśmy wozek do węża ogrodowego i trochę węża mąż wysunął listę żądań co do nowego sprzęta jaki sobie winszuje miec i wszystko mu potrzebne i konieczne trochę okna dachowe tak tylko żadne póki co konkrety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.09.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 no widzisz nie było tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.09.2008 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 ja nie mówiłam że źle tylko tak w sumie to jak wcześniej to spał że dobudzić nie szło oczy bolą i do niczego niezdatny jak jechać na sklepy to nic mu nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.09.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 ja nie mówiłam że źle tylko tak w sumie to jak wcześniej to spał że dobudzić nie szło oczy bolą i do niczego niezdatny jak jechać na sklepy to nic mu nie jest mój to ma na odwrót.. jak ma do skle[u ejchac to od razu marudzenie się zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.09.2008 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 nie no Skabusia jakbym ja rzuciła hasło co po buty albo jakie inksze ciuszki to by ślepy z bólu był ale jakieś przecinarki do glazury jakieś piły stołowe i inne takie badziewo cudownie go uzdrawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.09.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 nie no Skabusia jakbym ja rzuciła hasło co po buty albo jakie inksze ciuszki to by ślepy z bólu był ale jakieś przecinarki do glazury jakieś piły stołowe i inne takie badziewo cudownie go uzdrawia no taaak.. mój luby pod choinkę dostał wiertarkę - to było największe marzenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.09.2008 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 no nie mojego już wiertarki nie cieszą bo ma i wiertarkę i młot udarowy teraz to taką elektryczną przecinarkę do glazury pragnie i jeszcze mnie szantażuje bestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.09.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 To wiesz co, niech ten Twój Małżonek sobie ślepnie do woli, tylko najpierw to pod jakiś odpowiedni sklep niech Ciebie zawiezie ... niekoniecznie z glazurą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 22.09.2008 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 dzień dobry ale jakieś przecinarki do glazury jakieś piły stołowe i inne takie badziewo cudownie go uzdrawia no nie mojego już wiertarki nie cieszą bo ma i wiertarkę i młot udarowy teraz to taką elektryczną przecinarkę do glazury pragnie i jeszcze mnie szantażuje bestia nikt się nie spodziewa po kobietach, że docenią wartośc i dyskretne piękno przecinaków, pił, wisarek, no ale żeby się z tym aż tak afiszować??? http://emoty.blox.pl/resource/th_girl_haha.gif jak zdrowie po weekendzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.09.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 cześć dziewczynki ja tam lubię powybierać z lubym sprzęt elektromaszynowy. w ogóle lubię wydawać kasę i sprawia mi to frajdę. dlaczego bym miała tracić okazję do frajdy tylko dlatego że to męskie zabawki? luby też się nie przejmuje i tropi różnice w kuchenkach mikrofalowych jedyny minus jest taki że zazwyczaj przez to kupujemy droższe rzeczy bo każde chce żeby to drugie sobie coś lepszego kupiło. jak nabyliśmy młot udarowy to nie ma bata - wchodzi we wszystko jak w masło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts