Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Nasz Domek - tak po prostu

wu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzień dobry Anusia przy małym dziecku to nie da sie pospać :lol: już daaaaaaaawno wstałam ale dopiero teraz ululałam małego łobuza to mogłam do kompka się dopchać :wink:

Skabusia ja mam teraz jazdę na maksa dochodzące do zdrowia dziecko i ślepego chłopa :evil: wczoraj ze szwagrem spawali słupki na ogrodzenie naświetliłl oczy całą noc po ścianach chodził z bólu a teraz śpi cały czas już normalnie na mordkę padam :roll: dobrze że Piotruś zasnął to śniadanie zjem :wink:

trochę płytki ale ja już wiem co kcem do przedpokoja i kuchni :wink: no chyba że w międzyczasie coś cudniejszego wyprodukują :D kupiliśmy wozek do węża ogrodowego i trochę węża :wink: mąż wysunął listę żądań co do nowego sprzęta jaki sobie winszuje miec i wszystko mu potrzebne i konieczne :evil: trochę okna dachowe tak tylko żadne póki co konkrety :wink:

dzień dobry

ale jakieś przecinarki do glazury jakieś piły stołowe i inne takie badziewo :wink: cudownie go uzdrawia :wink:

no nie mojego już wiertarki nie cieszą bo ma i wiertarkę i młot udarowy teraz to taką elektryczną przecinarkę do glazury pragnie i jeszcze mnie szantażuje bestia :evil:

nikt się nie spodziewa po kobietach, że docenią wartośc i dyskretne piękno przecinaków, pił, wisarek, no ale żeby się z tym aż tak afiszować??? http://emoty.blox.pl/resource/th_girl_haha.gif

jak zdrowie po weekendzie?

cześć dziewczynki

ja tam lubię powybierać z lubym sprzęt elektromaszynowy. w ogóle lubię wydawać kasę i sprawia mi to frajdę. dlaczego bym miała tracić okazję do frajdy tylko dlatego że to męskie zabawki? :D luby też się nie przejmuje i tropi różnice w kuchenkach mikrofalowych :lol:

jedyny minus jest taki że zazwyczaj przez to kupujemy droższe rzeczy bo każde chce żeby to drugie sobie coś lepszego kupiło. jak nabyliśmy młot udarowy to nie ma bata - wchodzi we wszystko jak w masło. :lol: