braza 29.01.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Wuśka, rozumiem, że wersja "schodkowa" bardziej Ci pasuje??? Szczerze - mi tez! Należę do tych, co to nie muszą mieć wszystkiego pod sznurek! Możemy zrobić tak: ścianę z lodówką zostawiamy jak w wersji pierwszej, czyli lodówa, niskie - 140cm - cargo, żeby oddzielić od piekarnika i szafka na różne duperele, z drzwiczkami albo szufladami, ajk wolisz. Reszta zostaje tak jak w wersji drugiej, co Ty na to??? Mam ochotę walnąć tę pomarańczową ścianę na ciemniejszy kolor... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.01.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 czesc, - za blisko plyta do zlewu, ani rozpakowac zmywarki nie ma gdzie.Mi tez sie pierwsza wersja podobala bardziej (łącznie z kolorami) tylko te słupki to jednak wole jak są pod sznurek (jakos tak bardziej uporządkowane to. Dobra była tez wersja ze slupek z piekarnikiem na jednym koncu L stal, a na drugim lodówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 30.01.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 hellou..dziefcynki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.01.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 witanko, Wusia spi? chyba wziela ta tabletke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.01.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Cześć Myszko, też o tym zlewie pomyślałam, tylko za późno. Dzisiaj jeszcze pokombinuję, spróbuję właśnie to "L" zrobić. Może się uda tak to jakoś umieścić, żeby było więcej miejsca roboczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.01.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 uda sie, uda Brazo. Tobie napewno. Moze zajrzysz tez do mnie? Mam troche problema ze swoim aneksem sypialnianym. Moze jakies uwagi mi dasz? hmm? Sorki Wusia ze sie wcinam, ale jestem desperate. http://forum.muratordom.pl/komentarze-do-mysiego-domu,t140916-1920.htmWusia a jeszcze jedno - kto sie zajmuje synkiem, jak jestes w pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.01.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Byłam i się dopominam o rzuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.01.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 serio? to za pare minut bedą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.01.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 sąąąąoł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.01.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Okey, za chwilę je sobie ściągnę, ale walczę z kuchnią Wusi. Zastanawia mnie tylko, z jakiego powodu okap nie może być obok okna?? Czy to są uwarunkowania techniczne, czy czysto estetyczne. jedna ściana odpada z powieszenia czegokolwiek, więc jest problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.01.2009 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 dzień dobry po kolei moje Kochane Ludki witajcie wszyscy stali bywalcy i Ty zaginiony Duszku Brazusia poddałam sie jak forum zdechło więc tak chyba ta pierwsza rzeczywiście naj tylko te zmiany przez karton-gipsa i jakbyś mogła jeszcze rozważyć taką opcję oblana przeze mnie łzami ze wywalamy tą sliczną komodę co stoi na ścianie obok drzwi spiżarni i tam może jakiś stół wejdzie a te szafki to w taki kształt nieco podkowy na jednym końcu lodówka na drugim piekarnik zamykałyby podkowę jako wyższe sprzęty a reszta jakoś tak równo ale mam wizje a jak słowo daję nic nie brałam i wczoraj tabletki też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.01.2009 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 a okap koło okna mógłby troszku utrudniać otwieranie okna no i gdzie zrobić odprowadzenie z wyciagu chyba na tej ścianie co jest w drugiej wersji lepiej by pasował bo w strone spiżanrni to droga do komina jest chociaż ja sie ni cholery nie znam na podłączaniu tego cholerstwa tym bardziej przy wentylacji mechanicznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 30.01.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 nio i wuska jezd..no plosem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.01.2009 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 a Myszko byłabym zapomniała jak w pracy jestem to Piotruś jest u mojej mamy co tam Dusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.01.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Wusiu jak nocka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.01.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 a Myszko byłabym zapomniała jak w pracy jestem to Piotruś jest u mojej mamy a tera to gdzie on???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 30.01.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Witam widze nowy projekcik mnie sie to nawet bardziej podoba niż pierwsza jeśli chodzi o stronę z lodówka może mniej znowu ten okap nie wizualnie a funkcjonalnie ale słuchajcie jeśli ściana koło drzwi jest z regipsów i nie można na niej nic wieszać to nie może stanąć przy niej stół a tam gdzie stół nie można zrobić jakiś szafek wiszących nawet by to lepiej wyglądało wchodząc do kuchni wizdi sie juz piekne mebelki chyba że tamta ściana też jest z regipsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.01.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 a Myszko byłabym zapomniała jak w pracy jestem to Piotruś jest u mojej mamy a tera to gdzie on???????? Pewnie Wusia sie nad sobą zlitowała i podzieliła sie z Piotrusiem tabletką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.01.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Wuśka, Ty lepiej się najpierw zorientuj, gdzie ten okap można zamontowac, chociaż ja uważam, że na k-g też można - jeśli to będzie sam okap. Dajesz tylko dłuższe kołki - na mój rozum, ściana k-g jest montowana na stelażu i odstaje od głownej ściany na odl. tak z 5 cm - więcej chyba nie (ale lepiej, żeby wypowiedział się ktoś mądrzejszy) więc zamontowanie samego okapu nie obciąży tej ściany! Pozostaje kwestia komina wentylacyjnego, chyba że zdecydujesz się na okap węglowy, do niego nie potrzebujesz komina. W tej chwili główkuję, jak to rozwiązać, ale wychodzi mi kicha; nie podoba mi się to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.01.2009 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 no o co Wy mnie podejrzewacie sama nie wziełam procha a tym bardziej dziecku bym nie dała Piotruś po prostu ucina sobie codzienną drzemkę a ja mam czas obiadek gotowac i po forum pomykać sam okap Brazusia to nie byłby problem tylko żeby mi drzwi nie zablokowały kołki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts