aguleczka 31.01.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Witam i życzę miłego dzioneczka Mnie ta ta wersja rónież się podoba nie zagracone wszystko pasuje jedynie mikrofalę przestawiła bym gdzieś by blatu nie zajmowała lodówkę otworzysz spokojnie tak jak mówisz stolik przesunąć zawsze można okap ładny zamontujesz i będzie super a jakią fajną masz spiżąrkę ładne półeczki Brazunia wszystko idealnie dopracowywuje mogła wstawić drzwi zamknięte ale wstawiła uchylone żeby było widać że to spiżareczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.01.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 dzien dobry do nas wrocila zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.01.2009 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 dzień dobry do nas też Brazunia wszystko zawsze dopieści jakby się kto przyglądnął to salon też urządzony kolorki Brazunia są super podoba mi się to połączenie takiego beżu z (najbardziej mi pasuje określenie) terakotą ta cała ściana i pas przy stole na drugiej podoba mi się ten kolor ale jakoś nie miałam cywilnej odwagi przywalić takiego w sumie ciemnego intensywnego koloru ale tak jak jest to już wiem jakiej farby poszukam a ta komodka na wejściu to mnie normalnie rozkłada za każdym razem jak na nią patrzę a płytę to mi Brazusia zapodała kropka w kropkę taką jak mam teraz i już wiem że czarnego szkła drugi raz sobie nie kupię ale teraz to ja już wiem jak kombinować z gniazdkami i innymi takimi bajerkami i wiem co chcę Brazulka to żebyś w następną wiosnę tylko takie u SIEBIE oglądała http://www.digitalphoto.pl/foto_galeria/2425_2007-0071-spring-flowers.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 31.01.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Kolorki super zastosuj takie będzie ciekawie a jaką chcesz płytę jak nie czarną chyba innych nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.01.2009 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Aguleczko no są jeszcze stalowe teraz mam czarne szkło bo jak ą zobaczyłam to stwierdziłam że muszę mieć no i teraz mam trochę cieżka w utrzymaniu jest żeby była piękna i nic na niej widać nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 31.01.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 http://images33.fotosik.pl/453/a1e71065e9e232b8m.jpg myślę sobie, ze Myszce chodzi o odsuniecie szfki z piekarnikiem od płyty kuchennej Wusiu a ile miejsca zostanie pomiędzy szfkami a wejsciem do spizarki? bo może udałoby się wtawić jeszcze jedną szafkę "40" pomiedzy piekarnikiem a płytą i wtedy jest po tej stronie wiecej miejsca no nie wiem czy ja jasno piszę aaaa dzień doberek infantylnie mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 31.01.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Aguleczko no są jeszcze stalowe teraz mam czarne szkło bo jak ą zobaczyłam to stwierdziłam że muszę mieć no i teraz mam trochę cieżka w utrzymaniu jest żeby była piękna i nic na niej widać nie było Wusiu ja mam stalową poooooooorażka moim zdaniem chyba nie ma dobrego rozwiazania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 31.01.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Aguleczko no są jeszcze stalowe teraz mam czarne szkło bo jak ą zobaczyłam to stwierdziłam że muszę mieć no i teraz mam trochę cieżka w utrzymaniu jest żeby była piękna i nic na niej widać nie było ale to mowa o gazowych bo elektrycznej stalowej to ja jeszcze nie widziałam ja mam obecnie czarna szklana płytę a na niej palniki super sprawa ale faktycznie ciężka w utrzymaniu bo palniki przeszkadzają w czyszczeniu dlatego teraz chcę elektryczna będzie gładka więc super sie takie myje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.01.2009 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Gosia ja nie mam pojęcia ile miejsca bo przecież nie mam jeszcze kuchni ja teraz mam gazową i potem też bedę mieć gazową mówicie że stalowa porażka no to ja już koncepcji nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.01.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Gosia ja nie mam pojęcia ile miejsca bo przecież nie mam jeszcze kuchni ja teraz mam gazową i potem też bedę mieć gazową mówicie że stalowa porażka no to ja już koncepcji nie mamPorażka, potwierdzam Moja "mama" ma taką na szkle, takim grafitowym MOja kumpela ma na czarnym, obie świetnie wyglądają i czyszczą się rewelacyjnie Oczywiście gazowe to kuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 31.01.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Wusiu prawda jest taka, że każdą trzeba myć same to one nie chcą sie w czystości utrzymać alem siem wymondrzam no to tak ja mam jedna szklana elektryczną i chmmmmm a drugą gazową - stalową iii....chmmmmmm obie wymagajace są cholery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.01.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 moja mama ma tez gazowa na czarnym szkle, ale dla mnie tez niewygodna w myciu, jednak elektryczne maja ta wygode ze przecierasz jedna plaszczyzne i nie trzeba tych dzyndzli sciagac ja sie waham ale bardziej w kierunku elektrycznej pojde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.01.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Czeeeeee .... Odnosze wrażenie, że szafka 40cm wejdzie jeszcze pomiędzy piekarnik a płytę, nie powinno być problemu. Zaraz sprawdzę, mam chwilę czasu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 31.01.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Czeeeeee .... Odnosze wrażenie, że szafka 40cm wejdzie jeszcze pomiędzy piekarnik a płytę, nie powinno być problemu. Zaraz sprawdzę, mam chwilę czasu!! o to, to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.01.2009 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Brazula no coś Ty sobota jest odpocznij Kochana ja nie chcę elektrycznej płyty nie lubie i co zrobić wiec zostaje gazowa eh nie będę sie teraz martwić pomyślę później mam czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 31.01.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 właściwie to do wszystkiego mozna się "doczepić" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 31.01.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 czy mi musi się podobać wszystko co ciężkie w utrzymaniu ? upatrzyłam sobie taki okap i taki będzie ale to to czarne też będzie ciężkie w utrzymaniu http://img177.imageshack.us/img177/5893/umbrielak7.jpg http://img177.imageshack.us/img177/umbrielak7.jpg/1/w500.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.01.2009 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Aguleczka a ile to cudo kosztuje bo takie to ja bym się chętnie pomęczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 31.01.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Aguleczka a ile to cudo kosztuje bo takie to ja bym się chętnie pomęczyła 1235 zł znalazłam umnie w krakowie w sklepie internetowym http://www.najlepsiagdrtv.pl model okapu to WK-UMBRIEL 90XN to okap 90 cm cena jeszcze nie jest zabójcza a wygląd super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.01.2009 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 no dobra może stanieje zanim bedę kupować okap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts