wu 31.01.2009 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 nie żebym Anula wredna była ale weź może napisz marzec którego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 31.01.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 chmmmm to może sie gdzieś spotkamy jezeli w tym roku bo ja na południu będę 5 marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.01.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 roku panskiego 2009 czyli tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.01.2009 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Gosia no a jak bedziesz na południu to jak mnie ominiesz to bicia nie strzymasz Anusia no właśnie doczytałam u Kasi że cos knujesz ja mówię jasno i wyraźnie przyjeżdżacie najpóźniej w sobotę wyjeżdżacie najwcześniej w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 31.01.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 ja sobie tyz rezerwuje w takim razie marzec na jakis reset w miłym towarzystwie..(ze sie wcisne na krzywy ryjek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.01.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 w takim razie ugadane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 31.01.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Gosia no a jak bedziesz na południu to jak mnie ominiesz to bicia nie strzymasz Anusia no właśnie doczytałam u Kasi że cos knujesz ja mówię jasno i wyraźnie przyjeżdżacie najpóźniej w sobotę wyjeżdżacie najwcześniej w niedzielę Wusia nie bij 05 marca to bedzie czwartek srodek tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.01.2009 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Ania to ja już na palcach normalnie odliczam zrobie Wam wspólny torcik z Piotrusiem bo On tylko 4 dni wcześniej niz Ty Duchu a weź tam jaki krzywy masz legalne zaproszenie też sobie chętnie poslucham tego męskiego głosu jak to któraś piękna forumowiczka raczyła określić Gosia a Ty co myślisz że u mnie w czwartek to kawy nie dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.01.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 no tak myz Piotrusniem to rybki sa... a o duchowym glosie to ja mowilam, ale czy ja piekna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 31.01.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Duchu a weź tam jaki krzywy masz legalne zaproszenie też sobie chętnie poslucham tego męskiego głosu jak to któraś piękna forumowiczka raczyła określić to plotki niecne sa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.01.2009 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Duchu rozumiem że o głosie mowisz że plotka bo jak o urodzie Ani to chyba w michę dostać musisz Anusia i dlatego Piotruś co Cię na forum zobaczy to do Ani woła i gdzie Ania pyta jesteś jesteś kobietko wiem co mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 31.01.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 rozumujesz prawidłowo ..ja anje slyszalem i widzialem..wiec wiadome jest...ze sliczne stworzenie i inteligentna bestia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.01.2009 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 no uratowałeś twarz Duchaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 31.01.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 tyle ze ja niczego nie zawalałem aby cokolwiek..ratowac wuska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.01.2009 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 no jak nie jak tak trzeba było od razu mówić że ktoś plotki rozsiewa mówiąc że głos masz męski kurcze to też nie brzmi w sumie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.02.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Wusia, dzisiaj już lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.02.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 jejuuu.. i wyjedź tu człowieku na chwilę.. jak wyjeżdżałam to domu nie było, a jak wróciłam to już kuchnia umeblowana Brazula niesamowicie zdolna kobitka już się i ja do niej uśmiechnęłam, coby moje nedzne wizje zobrazowała kuchnia piękna wusia a nie myslałaś o okapie podszafkowym? pytam, bo ty też jak i ja symetrię miłujesz.. Irma mnie do podszafkowego namówiła.. wtedy wychodzi taka ładna linia i taniej.. i mniej mycia (z tym, że taniej to się zobaczy jak dostanę wycenę mebli).. a czemu nie chcesz zabudowanej lodówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.02.2009 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Monia no niespecjalnie lepiej Skabusia no widzisz jak na forum szybko czas mija podszafkowy nie wiem podobaja mi się takie "wolne" a zabudowanej lodówki nie chcę bo jakby się zepsuła to żaden problem do naprawy zabrać albo wyrzucić a w zabudwie niech siepopsuje na dobre to potem kłopot będzie dokupić taka zeby do zabudowy weszła że nie wspomnę że taka "wolna" sporo tańsza jest dobra spadam na wyjazd do teściowej wróce z wieczorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.02.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 witam, o i Skabunia sie pojawila... Wusiu a Ty nie powinnas tej swojej glowy wygrzewac w domciu, a nie sie wloczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 01.02.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Miłego dzionka umnie tak słoneczko piękne świeci odrazu lepiej człowiek się czuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts