aguleczka 02.02.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 mmmm jaka pachnąca dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.02.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Wusia czesc, tylko mi nie mow ze Ty juz do pracy chodzisz? gdzie jestes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 02.02.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Dobry wieczór Jest Wu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.02.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 dobry wieczór Wu szastała pieniążkami do pracy nie chodzi bo ma zwolnienie i szyjka i łeb ja bolą Gosia Brazula Aguleczk Anusia Monia witajcie Kochane Gosia a co mnie Twój brat przeszkadza jak najbardziej bierz brata Piąteczka jak Cię dawno nie było fajnie że jesteś u nas to jeszcze tydzień ferii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 02.02.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 dobry wieczór Wu szastała pieniążkami do pracy nie chodzi bo ma zwolnienie i szyjka i łeb ja bolą Gosia Brazula Aguleczk Anusia Monia witajcie Kochane Gosia a co mnie Twój brat przeszkadza jak najbardziej bierz brata Piąteczka jak Cię dawno nie było fajnie że jesteś u nas to jeszcze tydzień ferii Co dobrego kupiłaś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 02.02.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 a już zajrzałam i wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 02.02.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 dobry wieczór Wu szastała pieniążkami do pracy nie chodzi bo ma zwolnienie i szyjka i łeb ja bolą Gosia Brazula Aguleczk Anusia Monia witajcie Kochane Gosia a co mnie Twój brat przeszkadza jak najbardziej bierz brata Piąteczka jak Cię dawno nie było fajnie że jesteś u nas to jeszcze tydzień ferii co kupiłaś??????????????????????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 02.02.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 http://photos02.allegro.pl/photos/oryginal/541/34/56/541345653 podoba mi sie ten zlewozmywak oczywiście w kolorze antracyt cene babeczka ma cąłkiem całkiem tylko czy jest w niej haczyk hmm jakoś nie mam zaufania do alegro wymyślałam sobie fajną baterie do łazienki facet mnie omotał namówił na niklowaną poza alegro i wpadłam bateria doszła wadliwa miałam potem problemy z nim przysłał mi słuchawke jaka sobie wybrałam za to słuchawka fajna ale co z tego jak mi nie pasuje przelatuje mi przez otworek w wannie i teraz się boje takich zakupów i tak gdybym brać czy nie niby się zgodziła że za pobraniem więc mam szansę odpakowac przy kurierze i sprawdzić przesyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 02.02.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Ja też już wiem Niezłe zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 02.02.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 http://photos04.allegro.pl/photos/400x300/544/38/17/544381735 o takią kupiłam sobie do łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.02.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Wyczytalam, ze sie jakas impreza na marzec szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Dobry wieczór, czy zastałam tutaj jeszcze kogoś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.02.2009 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 witaj Markotko gdzieś Ty była no szykuj zapraszam serdecznie jeśli masz ochotę dołączyć do psotnego towarzystwa Brazulka ja jestem Aguleczka Monia a przyszalałam sobie nie a co mi tam po niedzieli miało zdrożeć Aguleczka zlewik bardzo mi pasuje taki mi sie marzył a cenę jakbyś tak mogła a ta bateria ladna ale dla mnie za nowoczesna i bałabym się że jak mi coś na nią spadnie przypadkiem to po baterii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.02.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Bylam na nartach chetnie przykustykam na imprezke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.02.2009 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 jakie przykuśtykam chyba się nie połałamałaś cieszę się Markotko oj będzie atmosfera pełna bliskości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Możesz mi wyjaśnić, po co Ci ta kolumna na działeczce Zaszalałaś, Kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.02.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Nie zlamalam ale cos kolo tego niestety ale kustykac moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.02.2009 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Brazula Kochanie czekam coby w lutym zakwitła i dała prąda ja wiem mam nadzieję że za trochę powiem że zaoszczędziłam a ja na tego linka to nie zasłużyłam czy co Markotko doczytałam u Ciebie normalnie katastrofa ale luzik tańcy to nie będzie więc nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.02.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 heeeloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.02.2009 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Anusia Kochanie czemu tak szybko po imprezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts