monia i marek 02.02.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Kiedy Ci ten prund założą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.02.2009 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 no w lutym ponoć ale facet słowny jest jak powiedział że na drugi dzień słup wkopie to słup stał zreszta tak sie trafiło że sąsiad z ulicy to jak jadę na działkę to mijam go wiec wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2009 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Wuśka, no ja Ci wysłałam rano na priva tego linka, nie dostałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 02.02.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 no w lutym ponoć ale facet słowny jest jak powiedział że na drugi dzień słup wkopie to słup stał zreszta tak sie trafiło że sąsiad z ulicy to jak jadę na działkę to mijam go wiec wiesz Oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.02.2009 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 nie Brazulka nie dostałam dopiero teraz dolazła mazepa chyba skubany piechty znad morza szedł Monia mam nadzieję że sie uda bo skąd ja budowlańcom prądu wezmę wodę to w wiaderku można ale prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2009 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 No to poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 03.02.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Nikt tu jeszcze dzisiaj "dzień dobry" nie powiedział? Dziwne.. Dzień dobry!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.02.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 bo to takie infantylne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.02.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 wusia Ty lepiej się rozglądnij za najlepszą betoniarnią. nie widzę na liście a wiem jaki to procent w całym domu pamiętaj żeby porównywać kompleksowo - z transportem i pompą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.02.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 wusia Ty lepiej się rozglądnij za najlepszą betoniarnią. nie widzę na liście a wiem jaki to procent w całym domu pamiętaj żeby porównywać kompleksowo - z transportem i pompą Bardzo cenna uwaga, Efilko - potwierdzam, że tak dokładnie jest i tak należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 03.02.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 cześć dziewczny po co Wusi betoniarnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.02.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 to a propos listy z jej dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.02.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 do betonowania schodów, stropów, nadprozy itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 03.02.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 aaaa, to muszę się cofnąć..jakieś przedsięwzięcia..ja myślałam, że Wusia już po tym etapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.02.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.02.2009 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 dzień dobry wszystkim no dopiero dopełzłam Efilko u nas to w zasadzie wybór między dwoma betoniarniami jest ta w której kupiłam bloczki i druga która miała drogie bloczki przy czym jak panuje powszechna opinia o ile ta pierwsza robi bloczki super o tyle ponoć kantuje na dowożonym betonie znaczy zamawiasz 9 metrów powinno wejść 9 metrów przywożą podobno 9 metrów a okazuje się że przy zalewaniu 2 metrów brakuje za to ta z drogimi bloczkami uważana jest za uczciwą i z dobrym betonem no i dlatego w sumie w zasadzie nie ma zbytniego wyboru tak tylko skontroluję ile w tej pierwszej bedzie beton kosztował a pewnie jak wszyscy u nas zamówie beton z tej drugiej betoniarni Piąteczko ja to jeszcze nawet dziury w ziemi nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 03.02.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 ale wrażenie takie robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.02.2009 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Piateczko a mozesz sprecyzować o co z tym wrazeniem ja wiem wiem jesteśmy z lekka pokręceni żeby nie majac nawet fundamentów kupić okna i mieć zrobione parapety wewnętrzne no ale co ja zrobię jak oszczędzać muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 03.02.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 tak tylko ..zwlaszcza parapety są takie czadowskie..zmyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 03.02.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 6. bloczki silikatowe na ściany zamówione zaliczka dana skorzystałaś z mego namiaru czy znalazłaś coś w pobliżu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts