braza 03.02.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Przyszłam popatrzeć i posłuchać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.02.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 ale wrażenie takie robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.02.2009 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 podstawa dobre wrażenie tak jakoś wyszło z tymi parapetami Dandysie dzwoniłam ale ceny były wysokie jak sam pan uprzejmie stwierdził z przykrością że co z tego że rabat mi da większy jak i tak pożre go dowóz bo oni nie mają nic blisko więc trochu poddusiłam miejscowego właściciela składu budowlanego nie jest to wymarzona cena ale cóż przynajmniej dowiozą na dwa razy jak będzie trzeba i da sie z nimi pogadać wczoraj dał 15 % rabatu i jeszcze troszeczkę wynegocjowałam na bloczku i rozstaliśmy się w miarę zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 03.02.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Wrażenie zapewne jeszcze potęguje 73 strona w komentrzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.02.2009 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Guzmanka to przez przypadek albo ze względu na to że te komenty to jakieś takie nibudowlane są i ludzie przychodzą pogadać o głupotkach i pierdołach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 03.02.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Wu buduje poprostu inaczej Wu wszystko zamawia naprzód a ja znowu wszystko na ostatnią chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.02.2009 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 a tam Aguleczko wszystko no tylko okna bo taniej było a parapety to małżon sie pospieszył i zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.02.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 jestem jestem ale mam duzo pracy. mam tez problem bo zostalam rozpoznana w sieci przez jedna z moich lekarek.... nie wiem co zrobic nowy dziennik, nowy nick, nowe zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.02.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 mam tez problem bo zostalam rozpoznana w sieci przez jedna z moich lekarek.... nie wiem co zrobic nowy dziennik, nowy nick, nowe zdjecie no to nie fajnie i tak przyszła i powiedziała ci ze znalazła twój dziennik w necie nie potrafie doradzic ale daj znac co zdecydowałas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.02.2009 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 ałaj Ania ale masakra wiesz co pogadaj z moderatorami może dałoby sie zmienić nick i zachować to co już masz i nie dawać już swojej fotki wiem że Gwoździk jakoś zmienił nicka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.02.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 boje sie ze dziennik dodala do ulubionych, i tu moze byc zonk bede prowadzila dziennik u Wusi w komentarzach jak pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.02.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 boje sie ze dziennik dodala do ulubionych, i tu moze byc zonk bede prowadzila dziennik u Wusi w komentarzach jak pozwoli możesz sie przeniesc do mojego, tam tak cicho i spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.02.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 boje sie ze dziennik dodala do ulubionych, i tu moze byc zonk bede prowadzila dziennik u Wusi w komentarzach jak pozwoli możesz sie przeniesc do mojego, tam tak cicho i spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 03.02.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Siem przywitać przyszedłem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.02.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 ja wiem wiem jesteśmy z lekka pokręceni żeby nie majac nawet fundamentów kupić okna i mieć zrobione parapety wewnętrzne wusiu a Ty się dziwisz że ludziom się wydaje że dom już postawiłaś i za miesiąc przeprowadzka to dobrze że temat betonu rozeznany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.02.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 jestem jestem ale mam duzo pracy. mam tez problem bo zostalam rozpoznana w sieci przez jedna z moich lekarek.... nie wiem co zrobic nowy dziennik, nowy nick, nowe zdjecie do dooooopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.02.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 jestem jestem ale mam duzo pracy. mam tez problem bo zostalam rozpoznana w sieci przez jedna z moich lekarek.... nie wiem co zrobic nowy dziennik, nowy nick, nowe zdjecie do dooooopy ano do dooopy. juz sie troche zmieniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.02.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 jestem jestem ale mam duzo pracy. mam tez problem bo zostalam rozpoznana w sieci przez jedna z moich lekarek.... nie wiem co zrobic nowy dziennik, nowy nick, nowe zdjecie do dooooopy ano do dooopy. juz sie troche zmieniam zauważyłam jak zmieniłaś nazwę dziennika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.02.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 zaraz znikna komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.02.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 zaraz znikna komentarze bardzo dobrze Bezpowrotnie znikną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts