aguleczka 03.02.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Zlewozmywak wylicytowałam za 750 zł ten co pokazywałam dziewczyna kupiła sobie i okazał się za duży więc chciała szybko sprzedac i kupić taki jaki potrzebny zobaczymy co to przyjdzie te zlewozmywaki chodza po 1300-1400 w normalnych sklepach zobacz http://photos02.allegro.pl/photos/400x300/531/95/78/531957805 http://www.123armatura.pl/Produkty/Teka/Zlewozmywak-Teka-Aura-45-B-TG-tegranit_1781.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.02.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 zaraz znikna komentarze bardzo dobrze Bezpowrotnie znikną? nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.02.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 zaraz znikna komentarze bardzo dobrze Bezpowrotnie znikną? nie wiem lepiej byłoby czasowo, a później zmienić namiary na komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.02.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 yyyyy no to gdzie mam pisać... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.02.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 sa ukryte dzięki pomocy Ponurego... bardzo jestem mu wdzieczna,poki co nie zamierzam miec nowych komentarzy, bede sie tylko szwedac po Waszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.02.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 yyyyy no to gdzie mam pisać... ? u Wuni, jakby ktoś miał pytania to Wunia powiedziala ze moge się rozgoscic u niej w komentarzach bede Was odwiedzala nie znikam z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.02.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 sa ukryte dzięki pomocy Ponurego... bardzo jestem mu wdzieczna, poki co nie zamierzam miec nowych komentarzy, bede sie tylko szwedac po Waszych dobre i to Może dobrze byłoby zmienić nick? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 03.02.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 sa ukryte dzięki pomocy Ponurego... bardzo jestem mu wdzieczna, poki co nie zamierzam miec nowych komentarzy, bede sie tylko szwedac po Waszych dobre i to Może dobrze byłoby zmienić nick? Nie potrzebnie wstawiacie swoje fotki jako awartarki łatwiej sie potem doszukac kogoś znajomego a po co kto ma wiedziec co i jak i gdzie bądżcie troszke bardziej anonimowe prowadząc dzienniki ostrożności nigdy za wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.02.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 sa ukryte dzięki pomocy Ponurego... bardzo jestem mu wdzieczna, poki co nie zamierzam miec nowych komentarzy, bede sie tylko szwedac po Waszych dobre i to Może dobrze byłoby zmienić nick? Nie potrzebnie wstawiacie swoje fotki jako awartarki łatwiej sie potem doszukac kogoś znajomego a po co kto ma wiedziec co i jak i gdzie bądżcie troszke bardziej anonimowe prowadząc dzienniki ostrożności nigdy za wiele prawda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.02.2009 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 dobry wieczór Kamyk wszelki duch jak sie cieszę że jesteś buźka na powitanie Anulka czuj się jak u siebie ale może faktycznie pogadaj z Ponurym o zmianie nicka bo po tym ta laska może Cię znowu znaleźć Efilko no to ja może na wszelki wypadek bedę przemilczać przedterminowe zakupy co Aguleczka no to Ci sie udało mam nadzieję że zlewozmywak bedzie w super formie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.02.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Wuniu a czy Ty mozesz zmienic temat naszych komenarzy na np komentarze do dziennika nasz domek tak po prostu i jeszcze jednego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.02.2009 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Anulka znaczy chodzi Ci o tytułek jak mi powiesz jak to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.02.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 zartuje kochana, ale wszystkim mowie ze bede tutaj teraz mieszkala i jak ktos ma pytania to tutaj mnie znajdziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 03.02.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 no to wiem gdzie Cię szukać teraz u WU będzie gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.02.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Magpie masz racje, ja mysle o zlikwiedowaniu calkowiecie konta na nk tylko ciagle mi zal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.02.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 a Magpie napisala u Monii a ja tutaj powinnam jakas impreze wkupna zrobic ale dzis nie mam juz sily, kasuje zdjecia z twarzami w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 03.02.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Magpie masz racje, ja mysle o zlikwiedowaniu calkowiecie konta na nk tylko ciagle mi zal Usun tylko ze znajomych "klan muratora", moze ta lekarka wlasnie w ten sposob doszla do tego forum, bo skoro masz w znajomych klan to cos Cie wiaze z muratorem, i inni Twoi znajomi tez tak moga tutaj Cie znalesc. Z nk nie rezygnuj, bo szkoda ale usun klan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 03.02.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 a Magpie napisala u Monii a ja tutaj kurcze bylam pewna, ze pisze u moni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 03.02.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 a Magpie napisala u Monii a ja tutaj kurcze bylam pewna, ze pisze u moni Jestem tu pierwszy raz (ale czytam czesto) i od razu taka plama . To w takim razie wypada sie przywitac, dzien dobry wu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.02.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 usunelam klan muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts