Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Nasz Domek - tak po prostu

wu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dobry wieczór pewnie niektórych rozczaruję ale jednak żyję :wink:

w pracy nie miałam chwili coby zerknąć a w domciu wiadomo póki Słońce nie śpi mamusia ma co robić :lol:

tak mniej wiecej po kolei ja nie mówię że nie lubie oglądac tych różnych dziwnych sprzętów, jak się mnie dobrze uzasadni po co i na co to to i owszem jestem skłonna dostarczyć mężowi nową zabawkę :wink: ostatnio dostał piłę stołową w zamian za parapety drewniane :lol: następna pewnie będzie go kosztować drewnianą podłogę w sypialni :wink:

też uważam że jak kupić sprzęt to dać wiecej a kupić cos porządnego co sie po jednym użyciu nie rozleci :wink:

zdrowie to tak baaaaaaaardzo powoli wraca ale w sumie to sie jeszcze zastanawia chyba mnie już nie lubi :wink: jak rany ja chcę odpocząć

mam chęć się potarzać na golaska po takiej nowiutkiej drewnianej podłodze :lol: :wink:

coś wychodzi że prędzej elektryczna przecinarka do glazury przemówi mu do wyobraźni :wink:

jestem całym sercem po stronie męża jednak z wielkiej sympatii doradzam: może spróbuj zaproponować że w dni parzyste będziecie się tarzać po drewnianej podłodze a w nieparzyste po przecinarce do glazury http://emoty.blox.pl/resource/jupi2.gif

dzień dobry

dziękować za gratulacje i wszelkie napoje tyle że to ja miałam stawiać jak wyrwę chwilkę więcej to naszykuję imprezkę :wink:

dandi po podłodze to przyjemność a po przecinarce do glazury no hmmmmm :roll: ja się cheba nie piszę :lol:

efilko to raczej forma przekupstwa :wink: w sensie przemówi do wyobraźni że jak on dostanie przecinarkę to ja dostanę podłogę :lol:

Maluszek pamiętałaś :oops: dziękować bardzo :D ciekawe czy mąż będze pamiętać :roll: