magpie101 03.02.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 usunelam klan muratora no i bardzo dobrze, powinnas jeszcze zmienic tutaj nick i na pv powiadomic kogo trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 03.02.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Cześć Wusia, przyczłapałam do Was Coś czuję, że jak Ania zamieszka u Ciebie, to będziesz miała najbardziej oblegane komentarze Założe się, że 100 stron dodatkowo będziesz miała w miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.02.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 juz nawet Ponury powiedzial mi co zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.02.2009 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Magpi Madziu witam Was serdecznie i jak wszyscy tutaj czujcie sie jak u siebie no kurcze nikt nie uwierzy że można mieć tyle stron w komentach na forum budowlanym i nie mieć nawet fundamentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.02.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Wusia wlasnie kiedy zaczynasz kopac???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.02.2009 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Anusia w kwestii zmiany?? noooooooooooooooo a mnie skad wiedzieć kiedy zgodnie z umową roboty powinny sie zacząć 1 marca ale zależy od pogody no i ekipy czy przyjedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.02.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 super. czyli wkrotce... za miesiac juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.02.2009 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 no własnie tego no tak to ma niby być za miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 03.02.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 twój domek stanie błyskawicznie ty juz wszystko masz więc wszystko naraz jak ruszy to ho ho jeszcze nas zadziwisz a tak z ciekawości masz jakąś date upatrzona na wprowadzkę ? nie zdziwię się jak npisze że za 6 mc zamieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 03.02.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Magpi Madziu witam Was serdecznie i jak wszyscy tutaj czujcie sie jak u siebie no kurcze nikt nie uwierzy że można mieć tyle stron w komentach na forum budowlanym i nie mieć nawet fundamentów No może nie masz fundamentów, ale kuchnia już zaprojektowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.02.2009 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Aguleczka sumienia kobieto nie masz ja w sumie to nic nie mam mam trochepodstawowych rzeczy kupionych bądź zamówionych są jeszcze tysiace które bedę musiała kupić a o których nie mam zielonego pojęcia bądź wybitnie blade pojęcie datę nooooooooo hmmmmmmmm nie sądze żeby wcześniej jak na Boże Narodzenie Anno Domini 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.02.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 nic się nie przejmuj - przyjdzie czas to się zdążysz dokształcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 03.02.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Anjamen..a gwoździkowi się kiedyś udało zmienić tożsamość..niczym007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.02.2009 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 no tak to jest fakt mam Brazusiowe cudo ale ja to w sumie tak lubie mieć "do przodu" tak mieliśmy jak mieszkanie remotowaliśmy tu kupiliśmy w promocji kibelek tam płytki tu wannę i tak sobie leżało i czekało a potem to jak klocki lego składaliśmy i szybciutko było gotowe no i tych zakupów finansowo tak sie nie odczuło bo w czasie rozłożone były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.02.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Anjamen..a gwoździkowi się kiedyś udało zmienić tożsamość..niczym007 Ponury juz powiedzial mi co trzeba zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 03.02.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 No może nie masz fundamentów, ale kuchnia już zaprojektowana A gdzie ten projekt kuchni mozna zobaczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 03.02.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Aguleczka sumienia kobieto nie masz ja w sumie to nic nie mam mam trochepodstawowych rzeczy kupionych bądź zamówionych są jeszcze tysiace które bedę musiała kupić a o których nie mam zielonego pojęcia bądź wybitnie blade pojęcie datę nooooooooo hmmmmmmmm nie sądze żeby wcześniej jak na Boże Narodzenie Anno Domini 2010 mnie poszło w ciagu roku to tobie szybciej ,my Ci tu doradzimy co potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 03.02.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 No może nie masz fundamentów, ale kuchnia już zaprojektowana A gdzie ten projekt kuchni mozna zobaczyc? Jak dobrze pamiętam to chyba w komentarzach u Wusi. robota Brazy:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.02.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 No może nie masz fundamentów, ale kuchnia już zaprojektowana A gdzie ten projekt kuchni mozna zobaczyc? była cała dyskusja w komentach. cofnij sobie stronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.02.2009 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Aguleczka za wszelkie dobre rady będę niezwykle wdzieczna ale i tak czas jest nieubłagany i jeśli z konieczności większość wykończeniówki trzeba zrobić własnymi rencami to czasu zejdzie dużo ale ja cierpliwa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts