wu 04.02.2009 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Kamyczku ja już nawet mam na oku takiego jednego co mi powinien przynieść ulgę tylko teraz jeszcze do poradni rehabilitacyjnej po skierowanie na zabiegi tylko wiesz Kamyczku chora ta nasza slużba zdrowia skoro neurolog nie widzi potrzeby rehabilitacji takiego przypadku pomimo że ma na pieczątce specjalista neurolog a lekarz chorób wewnętrznych którym jest mój rodzinny widzi konieczność rehabilitacji ( pewnie tytuł doktora nauk medycznych go zobowiązuje do myślenia ) Aguleczka no nie wiem właśnie jeśli blat jest jasny to chyba zlew też powinien być raczej jasny a może sie mylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 04.02.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Ja będe miała blat jasny a mebelki ciemne płyta u mnie będzie czarna więc czemu zlew nie ? jutro ma dotrzeć do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Ja tylko wieczór dobry powiem ... cały dzień miałam przewalanki z Netem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.02.2009 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Aguleczka wiesz Ty dobrze kombinujesz a jak już dostaniesz to możesz zrobić fotkę i pokazać jak wygląda Brazulka no to sie nazywa złośliwość rzeczy martwych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 04.02.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Przypuszczam że w pudełku to nie atrakcyjne wygląda bo w sieci nawet taki zdjęcie znalazłam może za jakie dwa mc będzie kuchnia gotowa to wtedy będę się zachwycac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.02.2009 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 no weź nie bądź taka nie każ mi czekać 2 miesiące zrób foteczkę jak przyjdzie zlew lepsze takie zdjecie będzie niż jakieś tam reklamówki w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 04.02.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 http://i.pinger.pl/pgr80/0fd081e800255d564986f2df o taki kiedys znalazłam dokłądnie w takim kolorze jak będę ja miała mebelki facet powiedzia mi że czeka sie ok 3 tyg no ale ja jeszcze sprzętu nie mam wczoraj zamówiłam i zanim mi go tu przyślą zanim facet meble pomierzy to tak akurat za dwa mc będzie kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.02.2009 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 no pięknie wygląda to już poczekam a za to jakbym ja kupowała to Ty już bedziesz wiedzieć jak sie ten zlew użytkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 04.02.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Wu tu mnie zaskoczyłas ty nie wiesz jaki kolor zlewu no wiesz powiem tak taki jasny mają znjaomi i niby niepowinno być nic widac ale zciemniał im bardzo nie ciekawie wygląda dlatego ja wziełam prawie czarny ale czy tez nie będzie jasnych jakiś plam kto wie Ja mam taki franke http://www.franke.pl/resources//Image/FRANKE/PRODUKTY/duze/agd620_duzy1.jpg Jest to antracyt czyli prawie czarny i w uzytkowaniu jest rewelacyjny - nic na nim nie widac ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.02.2009 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Magpi piękny masz ten zlew no tak i mam coraz bardziej pod górkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 04.02.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Wu ja najpierwe kupilam agd, bo wzielam 9 msc przed zrobieniem kuchni (kupilam na raty i zanim zrobilam meble to sprzet konczylam juz splacac), a potem wymyslalam kolor mebli. Wiedzialam, ze cale agd chce albo czarne albo piaskowe, poprzednio mialam wszystko w inoxie i wiecej nie chcialam.Do tego czarnego sprzetu najpierw miala byc kuchnia orzech, a blaty jasne, potem stanelo na debie angielskim (fotka w dzienniku) i blaty jasne, a w ostatecznosci jest dab angielski z blatem w maziaje z przewaga czarnego, wiec bardzo ciemny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.02.2009 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Magpi na fotkach to blacik na ciemny wcale nie wygląda a kuchnię masz bardzo ładną chociaż za mną aktualnie łażą takie zupełnie proste fronty albo z ramką z deseczek ale też płaskie (i kto zgadnie co miałam na myśli ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 04.02.2009 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Ramka z deseczek czy cos takiegphttp://www.dre.pl/elementy/images/frezy/big/portos.jpg Te sa ladne (nie mowie o kolorze tylko o wzorze)http://www.dre.pl/elementy/images/frezy/big/wenge.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.02.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Ło jejciu, Ewuś, Ty już się urządzasz na dobre Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.02.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Wstawać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.02.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Zlew fajny ale dla mnie ma za mala komore, dostaje wscieklizny jak mi sie blacha przy myciu nie miesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.02.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Zlew fajny ale dla mnie ma za mala komore, dostaje wscieklizny jak mi sie blacha przy myciu nie miesci Bardzo słuszna uwaga, Markotko Muszę o tym pamiętać przy wyborze zlewu, bo rozglądam się za małymi, a to mycie blachy przecież takie ważne - też się o to zawsze wściekam, bo mam teraz mały okrągły zlew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 05.02.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 heee mały kochane 1,5 sa dużo mniejsze czasem niż ten zobaczcie sobie na jego wymiary 92x5,2 mały?? teraz mam 1,5 komory i ma to jakieś 60 cm i mi wystarcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 05.02.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 cześć.. ja też wolę wieksze komory , dużo gotujemy, w duzych garnkach...i w ogóle.. mój syn po godzinie zapomina, że jadł.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.02.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 aguleczko sprawdzalam wielkosc komory , wybralam 2 zlewy, choc ta aura podoba mi sie ze wzgledu na proste ksztalty no i cene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts