Maluszek 05.02.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 się przyszłam przywitać dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.02.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 dzień dobry.... jest tu jeszcze mój advocatus ? ja zdążyłam prawie cały kominek postawić, a mój advocatus na etacie ŚPI no nieeee.... a zlewy fajne... tez taki będem mieć... ino nie wiem w jakim kolorze i wkiej .... aaaaaale będę mieć.... wtedy mi moje drogie powiecie, gdzie najtaniej kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2009 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 dzień dobry Magpie raczej jak te niebieskie tylko bez tego zagłębienia środkowej części Monia ja sobie tylko tak myślę chociaż ostatnio wszędzie sie potykam o takie śmietankowe kuchnie to sama już nie wiem Kamyk ja dawno wstałam śpiochu zlew no ja często myję blachy i teraz mi sie nie mieszczą ale poza tym że muszę pokombinować to nie ma tragedi więc chyba będę patrzeć na piękno i łatwość mycia a wielkość komory będzie drugorzędna Maluszku a gdzieś Ty znowu się podziewała Nitu było się wczoraj nie szwendać zaraz lecę oglądać Ania a czemu Ciebie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.02.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 jestem. myslalam ze zostawilam slad, ze bylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2009 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Anusia no jakoś nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 05.02.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 wu napisala: Magpie raczej jak te niebieskie tylko bez tego zagłębienia środkowej części Czy takie Ci sie podobaja? http://www.dre.pl/elementy/images/frezy/big/just.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2009 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 no jeszcze nie takie u kogoś kurczak takie widziałam tylko mam sklerozę to wyglądało jakbyś wzieła tą środkową dechę i dobiła do niej te boczne widać ramkę z cieńszych desek wkoło ale nie ma przerw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.02.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 podoba mi sie kolorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2009 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 zanim dojdę do wyboru mebli kuchennych to mam jeszcze sporo czasu połknęłam pigułe wiec sie nie stresuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.02.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Wusiu przyszlam se tylko przywitac po pracy i ide wydawac pieniadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.02.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Te proste są najlepsze, a na te fronty z ramką to i ja się czaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.02.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Czolem Wusia. Mi sie te ciemne fronty podobają,uchwyty i ich ustawienie juz mniej. Ale fronty proste. Jesli kuchnia bedzie słoneczna to nawet takie ciemnobrązowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2009 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 dobry wieczór Anusia a na co Ty wydajesz tak pieniądze i to o tej porze Brazusia piękno w prostocie się kryje ale jeszcze czasu dużo to kto wiem kurcze patrzę na takie jasne kuchnie letko w starszawym stylu i normalnie coraz bardziej mi się podobają ale obawiam się że małżon nie byłby zachwycony Mycha uchwyty to ja wolę takie na wierzchu a nie we frontach montowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2009 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Ania no kurde Ty to masz szczęście ale nie bojaj będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.02.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 no musi byc kochana sa gorsze rzeczy niz znikajace ekipy a wydaje kase na grzejniki, wymiennik biwalentny, zmiekczacz i takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 wymiennik biwalentny CO??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.02.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 300litrowy zbiornik z 2 węzownicami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 no było tak od razu pisać żeby średnio inteligentny szympansik zrozumiał zbiornik to zbiornik dużo wydajesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Acha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.02.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Wymiennik biwalentny ... to brzmi normalnie jak obelga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts