wu 06.02.2009 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 no byłam dzisiaj u laryngologa bo miałam w gardle cały czas taką białą kropę jak przy anginie ropnej jedną taką i cały czas i nie schodziła a pan doktor mnie mówi że to torbiel jakaś tam jest i trzeba to przeciąć i wtedy się to wyleje i będzie dobrze zajebista perspektywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.02.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Noooo, zajebista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.02.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 no i masz babo placek... kurwa mac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.02.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 no byłam dzisiaj u laryngologa bo miałam w gardle cały czas taką białą kropę jak przy anginie ropnej jedną taką i cały czas i nie schodziła a pan doktor mnie mówi że to torbiel jakaś tam jest i trzeba to przeciąć i wtedy się to wyleje i będzie dobrze zajebista perspektywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.02.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 no byłam dzisiaj u laryngologa bo miałam w gardle cały czas taką białą kropę jak przy anginie ropnej jedną taką i cały czas i nie schodziła a pan doktor mnie mówi że to torbiel jakaś tam jest i trzeba to przeciąć i wtedy się to wyleje i będzie dobrze zajebista perspektywa Ojojku, biedna Wunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 No ale moze chociaz Cie znieczula, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.02.2009 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Małgoś no ja mam cichą nadzieję bo ja generalnie twarda jestem ale nie wiem czy wytrzymam jak zobaczę faceta ze skalpelem w ręce zmierzającego do mojego gardła z zamiarem chlaśnięcia mnie tam bez znieczulenia powiem szczerze że z wrażenia zapomniałam zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 06.02.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Wu wiesz co lepiej ty już nie chodz po tych lekarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.02.2009 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Wu wiesz co lepiej ty już nie chodz po tych lekarzach no weźcie się zdecydujcie jak nie idę to krzyczycie że głupia jak idę też źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.02.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 idz idz, tylko nie daj sie zarznac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 06.02.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 powiedzcie mi które ładniejsze krztałtowo do mojej kuchenki ? http://www.allegro.pl/item539526136_hokery_krzesla_od_importera_skora_6_kolorow.html http://www.allegro.pl/item540968944_2_x_hokery_barowe_w_4_kolorach_importer_najtaniej.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.02.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 idz idz, tylko nie daj sie zarznac Przyszłam Ani powiedzieć dobry wieczór, bo to Jej drugi domek podobno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.02.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 aguleczka nie widzialam Twojej kuchni (jeszcze) ale te pierwsze zdecydowanie mi sie bardziej podobaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.02.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 idz idz, tylko nie daj sie zarznac Przyszłam Ani powiedzieć dobry wieczór, bo to Jej drugi domek podobno? czesc Kochana! no Wusia mnie przygarnela a jak u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.02.2009 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Ania jak zobaczę że mu się ręce trzęsą to zwięję choćby z drzwiami Aguleczka kolorystycznie to chyba te jasne ale jakby nie patrzeć to mnie sie i te i te wydają strasznie niewygodne Monia podobno ale Ania coś rzadko w domu bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.02.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 idz idz, tylko nie daj sie zarznac Przyszłam Ani powiedzieć dobry wieczór, bo to Jej drugi domek podobno? czesc Kochana! no Wusia mnie przygarnela a jak u Ciebie? Późno wróciłam dzisiaj z pracy i ogólnie padnięta jestem i zaraz uciekam do spania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.02.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Wunia jestem tak czesto jak tylko jestem na forum... dzis dlugo pracowalam, jutro mnie nie bedzie. jade meble do kuchni ogladac i do stolarza, potem na impreze, potem w niedziele mam spotkanie z panem od kafelkow, a potem musze sie przygotowac do pracy i juz po weekendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.02.2009 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 biedna Monia Anusia no ja wiem wiem ale to bedzie na pewno owocny weekend ja też od poniedziałku do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.02.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Późno wróciłam dzisiaj z pracy i ogólnie padnięta jestem dzis dlugo pracowalam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 06.02.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 heee a mąż mnie zastrzelił bo powiedział że on chce miec dwa krzesełka normalne z oparciem wygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts