kamyk68 07.02.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 ciekawe nie mam jeszcze nic znaczy media mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.02.2009 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 no to już cos masz mnie jeszcze prundu brak ale juz słup jest na działce a wykonawca obiecał że w lutym bedzie a wyglądan na dość słownego więc jest nadzieja no ale weź ekipy jeszcze nie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 07.02.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 No nie mam q.wa bo 1.nie mam jeszcze projektu wykonawczego 2.4 ekipy robi mi wycenę Ja mam media jakby tylko od drugiej strony działki ale to problem nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.02.2009 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 no to może będzie dobrze ale z drugiej strony to masz przyłącze do działki i płacisz za te media czy musisz do działki przyłączyć dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 07.02.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 muszę przyłącza porobić do tego nowego domu ale mi się nie pali bo tam stoi chałupa stara i tam przyłącza są więc mogę wszstkie media wziąść i problemu niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.02.2009 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 a no to super masz ułatwione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.02.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Wusia, u Ciebie też ponoć wiosna?? U mnie wspaniale, ciepło, więc za chwilę lecę kopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.02.2009 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 a mnie ktoś słonko zakosił mam nadzieję że mimo wszystko ciepło jest bo mam zamiar lecieć z Piotrusiem połazić po dworku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.02.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 u nas było prześlicznie. i cieplutko. wyskoczyliśmy do parku z Kruszką. aczkolwiek widok pary w samych bluzach... ludzie czasem nie mają wyobraźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 07.02.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 dobry wieczór wróciłam właśnie z budowy wszytko mnie boli ale lampy i kinkiety na dole wiszą i chyba zepsułam kominek pomalowałam go perłową poświatą i coś mi się nie podoba pisało większe powierzchnie natryskiem a przecierz nie będę kupowac specjalnie jakiegoś pistoletu do tego więc pomalowałam wałkiem no chyba że niespodziankę mi farba zrobi i jak wyschnie będzie pieknie wyglądać bo dziś widze to fatalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.02.2009 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Efilko u nas też wróciło słoneczko i było fajnie zaliczyliśmy szwendanko po Liroju tak bez celu w sumie normalnie trudno uwierzyć że to dopiero początek lutego jak sie patrzy co się dzieje na dworze Aguleczka jaka budowa jak jest kominek i lampy wiszą to dom jest a kominek to chyba w razie czego zawsze możesz przemalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 07.02.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Wusia tak chyba nam zostanie zawsze jak tam jedziemy czy o tym domku mówimy to budowa niby budowa zakończona ale jeszcze brak schodów ,garaż czeka na flizowanie i dolna łazienka nie zrobiona ale że są drzwi to nikt nie widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.02.2009 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Aguleczka minie Ci to zobaczysz jak zamieszkasz to juz inaczej nie powiesz jak dom my jak remontowaliśmy mieszkanie to tez jedziemy do mieszkania a troche potem jak się wprowadziliśmy to było jadę do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2009 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Wusia, jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.02.2009 00:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Kochana a czego Ty jeszcze nie śpisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2009 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Bo kuchnię robię. I zaległości nadrabiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.02.2009 00:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 aha a spac kiedy oj Brazusia ja to się już doczekać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.02.2009 00:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 dobra pora lulać dobranoc wszystkim nocnym markom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2009 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 aha a spac kiedy oj Brazusia ja to się już doczekać nie mogę Na swoją łazienkę na przykład??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.02.2009 00:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 to też ale najbardziej na tą chwilę kiedy powiesz że już wreszcie masz i spełniasz swoje marzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts