wu 08.02.2009 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Ania a może ona wcześniej znalazła zanim fotki skasowałaś a dopiero teraz sie odezwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.02.2009 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Anulka pożiwiom uwidim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 08.02.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Siemka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 08.02.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 sluchajcie zaczynam sie bac przed chwila napisala do mnie kolezanka z podstawowki, ze znalazla moj dziennil budowy, zupelnie przypadkiem, ale jak???????? nie ma tam juz chyba moich zdjec???? zaczynam miec ogromne watpliwosci kazdy moze mnie namierzyc..... Jest taka możliwośc wyszukiwarki maja jakieś kopie spodkałam sie już z czyms takim ale spokojnie powinno to zniknąc nie długo ,jak znajoma to jeszcze nic bywaja tu normalni ludzie i nie normalni o tych drugich bardziej bym się bała czy aby nie obserwuja nie czytają gdzie po co można udezyć a na tych forach to o wszystkim się pisze więc maja jak na tacy wszystko kto kiedy jest z kim kiedy kogoś nie ma jakie alarmy jakie inne zabezpieczenia zdjęc cała masa dzieciaczki macie super ale na waszym miejscu nie wklejała bym ich do takich serwisów ja ten ,ja bym sie bała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Informuję, że zajrzałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.02.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 sluchajcie zaczynam sie bac przed chwila napisala do mnie kolezanka z podstawowki, ze znalazla moj dziennil budowy, zupelnie przypadkiem, ale jak???????? nie ma tam juz chyba moich zdjec???? zaczynam miec ogromne watpliwosci kazdy moze mnie namierzyc..... Anja, jak wpiszesz nazwe swojego starego dziennika w google, to wyskakuje on i komenty, tylko komentow juz nie ma. Ale ktos by musial znac stara nazwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 09.02.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 sluchajcie zaczynam sie bac przed chwila napisala do mnie kolezanka z podstawowki, ze znalazla moj dziennil budowy, zupelnie przypadkiem, ale jak???????? nie ma tam juz chyba moich zdjec???? zaczynam miec ogromne watpliwosci kazdy moze mnie namierzyc..... zmień nick, bo pewnie wszyscy Cię kojarzą z Anjamen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.02.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 zapytalam jej jak mnie znalazla, okazalo sie ze szukala informacji nt drzwi grot dotarla do grupy wroclawskiej i poznala mnie tam po zdjeciu wiec nie jest zle. dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 sluchajcie zaczynam sie bac przed chwila napisala do mnie kolezanka z podstawowki, ze znalazla moj dziennil budowy, zupelnie przypadkiem, ale jak???????? nie ma tam juz chyba moich zdjec???? zaczynam miec ogromne watpliwosci kazdy moze mnie namierzyc.....Ania, widzę, ze lekka paranoja cię dopada Spokojnie, maniaków chodzi po świecie sporo, ale znowu nie dajmy sie zwariowac Domyślam się, że to komentarz magpie101 spowodował taką decyzję Licze na powrót komentarzy, w obojętnie jakim kształcie Cze Wunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.02.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 cześć Wusiu jak tam gardziołko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.02.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 hej Wuśka zdrófka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 09.02.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 ja też się witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.02.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Aaaaa, to i ja przylazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 09.02.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 ja też przyszłam powiedzieć dzień dobry i wszystkiego dobrego na ten tydzień życzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.02.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 tez jestem i wszystkim życzę tyle słonka ile mi właśnie teraz świeci prosto w nos przez moje okno Ania spokojnie.... choć to prawda, że trzeba dozować zdjęcia i jakoś ostrożnie z tym się obchodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 09.02.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 WItam miłe Panie U mnie ponuro ciapa chlapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.02.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Wiecie co... Nie wszyscy sa maniakami, chociaz ze zdjeciami chyba trzeba bardziej uwazac. Fotosik mi ostatnio marudzil, wiec usunelam z niego wszystkie prywatne zdjecia i najwyzej one znikna z komentow, ale przeciez juz je wszystkie widzialyscie, wiec strata zadna... A karton-gipsy moze sobie ogladac do woli kto chce... Mialam tylko jedna taka historie, ze ktos mi wyslal SMS'a na temat antresoli i ekipy - do dzisiejszego dnia nie mam pojecia, skad mial moj numer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.02.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 witam wszystkich skabunia, czyżby Cię dopadły kryzysowe przemyślenia? tak tak efilko kryzysowe przemyślenia.. ale nic z planu oszczędnosciowego nie wyszło, bo została wybrana najdroższa wersja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.02.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 sluchajcie zaczynam sie bac przed chwila napisala do mnie kolezanka z podstawowki, ze znalazla moj dziennil budowy, zupelnie przypadkiem, ale jak???????? nie ma tam juz chyba moich zdjec???? zaczynam miec ogromne watpliwosci kazdy moze mnie namierzyc.....Ania, widzę, ze lekka paranoja cię dopada Spokojnie, maniaków chodzi po świecie sporo, ale znowu nie dajmy sie zwariowac Domyślam się, że to komentarz magpie101 spowodował taką decyzję Licze na powrót komentarzy, w obojętnie jakim kształcie Cze Wunia zgadzam się z Kasią, nie dajmy sie zwariować. Dziennik budowy to nic złego przecież, w końcu jeśli mamy coś do ukrycia to nawet i w dziennik tego nie wkładamy tak myślę sobie.. Człowiek musialby się się na całe otoczenie zamknąć, żeby być bezpiecznym. A i to nie zawsze jest skuteczne Cześć Wusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.02.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 a widzisz Aniu, dziennik ok, ale komentarze czasem bardzo osobiste sie robia, zapomina sie ze tyle ludzi to czyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts