kaśka maciej 09.02.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Masz rację Aniu ja w komentach podaję takie wiadomości, które są ogólnie znane sąsiadom, znajomym, nic szczególnego, mało osobiste. Mało tego, przecież moge cos nie coś "niechcący" przekręcic, niedopowiedzieć Jedynie zdjecia domu są "osobiste" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.02.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 a widzisz Aniu, dziennik ok, ale komentarze czasem bardzo osobiste sie robia, zapomina sie ze tyle ludzi to czyta no, to fakt ale komntarze zniknęły, a dziennikiem się nie przejmuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 09.02.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Witam Was dziewczyny wieczornie Wiecie co... Nie wszyscy sa maniakami, chociaz ze zdjeciami chyba trzeba bardziej uwazac. Fotosik mi ostatnio marudzil, wiec usunelam z niego wszystkie prywatne zdjecia i najwyzej one znikna z komentow, ale przeciez juz je wszystkie widzialyscie, wiec strata zadna... A karton-gipsy moze sobie ogladac do woli kto chce... Mialam tylko jedna taka historie, ze ktos mi wyslal SMS'a na temat antresoli i ekipy - do dzisiejszego dnia nie mam pojecia, skad mial moj numer. Małgoś, a ja niby skąd wzięłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.02.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Witam Was dziewczyny wieczornie Wiecie co... Nie wszyscy sa maniakami, chociaz ze zdjeciami chyba trzeba bardziej uwazac. Fotosik mi ostatnio marudzil, wiec usunelam z niego wszystkie prywatne zdjecia i najwyzej one znikna z komentow, ale przeciez juz je wszystkie widzialyscie, wiec strata zadna... A karton-gipsy moze sobie ogladac do woli kto chce... Mialam tylko jedna taka historie, ze ktos mi wyslal SMS'a na temat antresoli i ekipy - do dzisiejszego dnia nie mam pojecia, skad mial moj numer. Małgoś, a ja niby skąd wzięłam Ja wiem, skad Ty wzielas, ale Ty jestes moja znajoma wiesz gdzie... A ten gosciu nie jest... Szukalam sie przez google ale nie znalazlam telefonu na komorke. Inna sprawa, ze on zajmowal sie monitoringiem rynku budowlanego (tez go sobie wyguglowalam po numerze ), moze oni maja jakies tajne zrodla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.02.2009 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 dobry wieczór Kochane aleście natrzaskały żyję jeszcze ale praca wybitnie mi szkodzi ale nic to najważniejsze że mam skierowanie na pieszczoty i od poniedziłku będę dopieszczana Efilko gardło we czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.02.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Ty w pracy bylas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.02.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 och wusiu wusiu nawet chirurg nie jest w stanie Cię otrzeźwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.02.2009 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Anusia no niestety musiałam iść Efilko na szczęście to tylko laryngolog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.02.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 kroi to chirurg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Anusia no niestety musiałam iść ech, ja nie wiem czy ty się nadajesz do kliki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.02.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 ależ tak!!! pracoholików! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 ależ tak!!! pracoholików! oooooooooooo to tak!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 09.02.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 to ja się przywitam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.02.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 cześć Kasiu Kasiula Efilko a ta klika to nie miała być głupich Efilcia sprostowanie on ma takie małe cięcie srobić w środku a nie gardło poderżnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.02.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 czesc Kaska, ladna wiosa u nas we Wrocławiu, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 cześć Kasiu Kasiula Efilko a ta klika to nie miała być głupich miała, ale w tej klice to trzeba być mądrym gupim, a nie pracocholikiem Już się sama zakręciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 09.02.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 nic mi się nie chce nic wiosna mam całe buty w błocie!!! ale powiem Wam co dzisiaj robiłam od rana przyszywałam córci cekiny do sukni (jutro bal) miała być królową elfów skrzydełka i całą resztę mam kiedy wszystko było już oki stwierdziła że woli być Jasminą (taki strój przywieźliśmy kiedyś z wakacji) a mnie głupią boli ręka bo się pokłułam co za dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.02.2009 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Kasiula tylko jest szansa że mi ten pracoholizm na zdrowie wyjdzie to może jednak się załapię co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.02.2009 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Kasiula tylko jest szansa że mi ten pracoholizm na zdrowie wyjdzie to może jednak się załapię co a pracoholizm może wyjść na zdrowie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.02.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 dzień dobrek wuśka - Ty już zdrowa jesteś czy do pracy chora chodzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts