wu 10.02.2009 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 ciekawe kto go obroni przed niewiastą ni mom łdzewu...jak narazie samego mnie to ..sie kutfa prosic musem jak swinia czy co.. Duszku ale czego się tak nerwujesz Małgoś jak sobie wyobraziłam Monię dokopującą mi do szmat to monitor uplułam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.02.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 ciekawe kto go obroni przed niewiastą ni mom łdzewu...jak narazie samego mnie to ..sie kutfa prosic musem jak swinia czy co.. Duszku ale czego się tak nerwujesz Małgoś jak sobie wyobraziłam Monię dokopującą mi do szmat to monitor uplułam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.02.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 ciekawe kto go obroni przed niewiastą ni mom łdzewu...jak narazie samego mnie to ..sie kutfa prosic musem jak swinia czy co.. skarbie... obiecałeś że weźmiesz sprawę w swoje dłonie nie oglądając się na tych tamtych niesolidnych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.02.2009 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Efilko od razu mi sie skojarzył dowcip z zeszytów szkolnych "Wokulski wziął interes w swoje silne dłonie i potroił jego obroty" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 10.02.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Kamyczku Słoneczko a wzgledem czego chcesz się poprawiać no że ponoć do Ciebie nie zaglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.02.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Efilko od razu mi sie skojarzył dowcip z zeszytów szkolnych "Wokulski wziął interes w swoje silne dłonie i potroił jego obroty" jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.02.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Ancymonie czego się w domu nie pokazujesz olewa nas kur*&^a mam tyle roboty ze nie wiem w co rece wsadzic... z nowosci ekipa (juz trzecia) od gk dziala, pan mi wycenil kominek brunnera tak jak chcialam - mieszcze sie w budzecie (to ten pan od Neferci i Nitusi) wiec lada moment bede miala najpiekniejszy kominek swiata a ogolnie praca praca praca, dzis mialam 5 spotkan - 6 gdzin z kawalkiem w knajpach, kawiarniach i restauracjach spedzilam jak ja nie cierpie zapachu fajek na ubraniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.02.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Dobrze, że się zameldowałaś też nie znosze smrodu fajek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.02.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Ancymonie czego się w domu nie pokazujesz olewa nas kur*&^a mam tyle roboty ze nie wiem w co rece wsadzic... z nowosci ekipa (juz trzecia) od gk dziala, pan mi wycenil kominek brunnera tak jak chcialam - mieszcze sie w budzecie (to ten pan od Neferci i Nitusi) wiec lada moment bede miala najpiekniejszy kominek swiata a ogolnie praca praca praca, dzis mialam 5 spotkan - 6 gdzin z kawalkiem w knajpach, kawiarniach i restauracjach spedzilam jak ja nie cierpie zapachu fajek na ubraniach Oooo, SUPER Aniu, trwasz w mocnym postanowieniu niepalenia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.02.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 oczywiscie w czwartek bedzie 4 tygodnie nie jest zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.02.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 oczywiscie w czwartek bedzie 4 tygodnie nie jest zle ciągnie Cię nadal?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.02.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 troche..., czasem bardzoale smrod fajek na moich ciuchach dzis przekonal mnie ze nie warto palic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.02.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 no i bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.02.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Monia, ja nie pale ponad 8 lat, a nadal mnie czasem ciagnie. Widac, ze nigdy nie palilas... Kup sobie ten szampon orchideowy, co go u Wioli chyba wklejalam albo u Kachny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.02.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Malgos a mozna go gdzies w Polsce dostac, wiesz ze ponad miesiac czekam na swoje lampki z ebaya???????? i to koles z De ma przeslac do De Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.02.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Nigdy nie paliłam, to prawda i bardzo się z tego cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.02.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Jest, i to nawet taniej niz na Strawberry... http://tagomago.pl/szampon-orchidei-wlosow-mieszanych-normalnych-250ml-p-7007.html A nie mozna goscia opierdzielic jakos po szwabsku? Albo wystaw mu negatywa, od razu zareaguje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.02.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Jest, i to nawet taniej niz na Strawberry... http://tagomago.pl/szampon-orchidei-wlosow-mieszanych-normalnych-250ml-p-7007.html A nie mozna goscia opierdzielic jakos po szwabsku? Albo wystaw mu negatywa, od razu zareaguje... ekstra ten szampon ja nie kupowalam ze swojego nicka, tylko koles od Dejwa kupowal Malgos a Twoje lampy doszly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.02.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Jest, i to nawet taniej niz na Strawberry... http://tagomago.pl/szampon-orchidei-wlosow-mieszanych-normalnych-250ml-p-7007.html A nie mozna goscia opierdzielic jakos po szwabsku? Albo wystaw mu negatywa, od razu zareaguje... ekstra ten szampon ja nie kupowalam ze swojego nicka, tylko koles od Dejwa kupowal Malgos a Twoje lampy doszly? Moja doszla do domu w ciagu 5 dni czy cos kolo tego, naprawde szybko. I dali mi linka z numerem z DHLu. Trzeba go ochrzanic i zagrozic, ze sie wystapi o zwrot kasy. Na ebayu sprzedajcy nie moga wystawiac negatywow kupujacym, a jak placilas przez paypal, to masz ubezpieczenie. Cham jakis... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.02.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 do kogo o zwrotkasy, to bylo normalnie przelewem placone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts