monia i marek 11.02.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Wunia, jutro Cię tną ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.02.2009 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Kasia to chodź ze mną na pieszczoty od razu wrócą na właściwe miejsce Monia to tylko małe ciach tak sądzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.02.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 mam nadzieję będę jutro późno, ale zajrzę zapytać jak poszło a od rana trzymać będę kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.02.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 i pewnie jeszcze sama samochodem bedziesz chciala wracac od tego lekarza jak Cie znam Wusia, Wusia, czym sie ja lece spac, a dzis minely 4 tygodnie jak nie pale, matko ale ten czas zapierdziela... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.02.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Aniu, naprawdę Cię podziwiam - to wspaniałe co zrobiłaś i to, że jesteś silna w postanowieniu Jestem z Ciebie dumna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.02.2009 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Anusia ja też strasznie dumna z Ciebie jestem no sama sama na kierowcę mnie nie stać normalnie dobrze będzie musi być nie mamusie nie mają czasu chorować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.02.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Wuśka, trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.02.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Wuśka, powiedz ty mi dziecko, co te znachory ci bedom robić, he?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 11.02.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Wuśka, powiedz ty mi dziecko, co te znachory ci bedom robić, he?? bedom jej głowę od reszty ciała oddzielać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.02.2009 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Kasia no jak czytam te swoje komenty to sama dochodzę do takiego wniosku jak Kamyk a poważnie no to doctor powiedział że trzeba naciąć i po sprawie więc jak dla mnie to powinno to być małe ciach i tyle a jak było to jutro Wam napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.02.2009 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Brazula no staram się trzymać bo puszczenie się w moim wieku zakrawa na cud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.02.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Kasia no jak czytam te swoje komenty to sama dochodzę do takiego wniosku jak Kamyk a poważnie no to doctor powiedział że trzeba naciąć i po sprawie więc jak dla mnie to powinno to być małe ciach i tyle a jak było to jutro Wam napiszę naciąć co?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.02.2009 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 aaaaaa jakąś torbiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.02.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 aaaaaa jakąś torbiel jaką???? na priw możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 11.02.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Wuśka idz no jeszcze do innego konowała niech Ci potwierdzi!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 11.02.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 torbieli siem nie nacina!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.02.2009 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Kasia no miałam cały czas taką białą kropę w gadle jak przy ropnej anginie ale tylko jedną więc to dziwne takie i nie schodziło to mnie rodzinny do laryngologa wykopał żeby zobaczył co to ten pogrzebał w gardle powiedział że to torbiel i że trzeba ją naciąć żeby sie wylało co jest w środku bo sama nie pęknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 11.02.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Kasia no miałam cały czas taką białą kropę w gadle jak przy ropnej anginie ale tylko jedną więc to dziwne takie i nie schodziło to mnie rodzinny do laryngologa wykopał żeby zobaczył co to ten pogrzebał w gardle powiedział że to torbiel i że trzeba ją naciąć żeby sie wylało co jest w środku bo sama nie pęknie trutu pierdutu Wuśka nie !!!!!! to nic nie da!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.02.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Kasia no miałam cały czas taką białą kropę w gadle jak przy ropnej anginie ale tylko jedną więc to dziwne takie i nie schodziło to mnie rodzinny do laryngologa wykopał żeby zobaczył co to ten pogrzebał w gardle powiedział że to torbiel i że trzeba ją naciąć żeby sie wylało co jest w środku bo sama nie pękniei czułas jakbyś miała słonecznik czy cos podobnego wbity w midgały?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.02.2009 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Kasia nie jak wbite ale przy przełykaniu czułam że tam coś jest Kamyk a skąd wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts