efilo 24.09.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 chetnie ale później - na razie muszę do domu się z pracy móc przemieścic a teleportacja się zepsuła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.09.2008 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 efilciu myślę że do wieczorka starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.09.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 patrząc na mój licznik to myślę że wieczorkiem to ja będe stawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.09.2008 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 no to co za problem najpierw na rozgrzewkę u mnie a potem dobijemy się u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.09.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Ooo widze ze znow pijemy a ja tam moge Wu zdrowie wypic, bo czemu nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.09.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Maluszku to specjalnie dla Ciebie http://www.bakus.com.pl/galeria/okazjonalne/P1010042.jpg ale pyyyyyyyyyychotka dziękuję :D jakby co to się podzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.09.2008 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Anusia jakie ładne zdjecie chociaż nie ukrywam brakuje mi pani w różowym kapelusiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.09.2008 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 hellloł pani w rozowym kapelusiku sie klania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.09.2008 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 witam w słoneczny poranek jak to dobrze zobaczyć znowu słoneczko :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 25.09.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 witam wszystkich!! ja tak zabalowałam na imprezie, że wczoraj nie byłam w stanie nic napisać wu pan Józef zaskoczył nas dziś pytaniem: To co? Mamy ocieplać dom? Bo możemy ocieplać już, a jak nie to idziemy do... do Ciebie kochana I co ja im mam odpowiedzieć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.09.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 to co to jednak u Wu na wiosne a pan Jozek wykonczy Izy dom? a gdzie Ewunia sie podziala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.09.2008 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 witam wieczornie Maluszku u nas tak po połedniu troche słońce zaczęło przeglądać Skabusia no co ja mam Ci powiedzieć i chciałabym i boję się decyzja niepstety należy do Ciebie Anula szwendałam się z Piotrusiem u lekarza w Katowicach a w ogóle tylko żeby nie było że jakaś maruda ze mnie to niedoleczone przeziębienie wlazło mi w zatoki jesooo jak mnie łab nap...la Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.09.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 KOchana to bardzo zle, a byas z soba u lekarza? a powiem Wam ze byl u nas taki maly pacjent dzisiaj cos z oczkami mu sie dzialo, a mial 1 miesiac i byl wczesniakiem z 35 tygodnia, jakiz on byl slodziutki, ale oczywiscie twardziela gralam ze mnie nie rusza takie malenswo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.09.2008 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 wieczorem mnie rozłożyło na dobre w sumie to nie mam po co isć bo musiałabym iść na zwolnienie i brać antybiotyk obie rzeczy mało realne biedne malutkie ja też sie dzisiaj naoglądałam dzieciaczków i rączki do Bozi składałam że ja siedzę po lepszej stronie korytarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.09.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 kuruj sie Wusiu zebys do nastepnego weekendu wyzdrowiala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Dień dobry Chętnie bym Cię Wusia opier....oliła za to przełażenie przeziębienia Ja rozumiem, że praca, że obowiązki ale !@#$% jego mać co dalej Dzień dobry, siedź w chałupie i doopy nie ruszaj, zaaplikuj sobie porzadny lek - inaczej kicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.09.2008 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Anula robiem co mogiem a Ty to odpoczywaj i korzystaj ze słońca u nas w każdym razie jest tylko po jaką cholerę jak mnie tak strasznie razi i powiększa ból łba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.09.2008 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Brazunia proszę tylko ciszej bo mnie łeb pęka ja też chetnie bym poleżała ale wiesz jak jest jesteś do danej roboty tylko Ty i Twój przełożony przełożonego nie ma no to ktoś musi robić i popadło na mnie właśnie teges w pracy jezdem na sztukę bo do niczego innego się nie nadaję rodzicielka z siostrzeńcem jedzie dzisiaj do pediatry to ma sie zapytać czy ja cosik łykać mogę jaki antybiotyk albo co tak żeby Małemu nie zaszkodzić a jak do poniedziałku mnie nie puści to idem na zwolnienie i niech się wali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.09.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 czesc kochane, dojechalam do Karpacza i pije drineczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.09.2008 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 szczęściara ja dogorywam odpoczywaj Skarbie i ciesz się wypoczynkiem ale nie zostawiaj nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts