Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Nasz Domek - tak po prostu

wu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witam wieczornie

Maluszku u nas tak po połedniu troche słońce zaczęło przeglądać

Skabusia no co ja mam Ci powiedzieć i chciałabym i boję się :wink: decyzja niepstety należy do Ciebie :D

Anula szwendałam się z Piotrusiem u lekarza w Katowicach a w ogóle tylko żeby nie było że jakaś maruda ze mnie :o to niedoleczone przeziębienie wlazło mi w zatoki :-? jesooo jak mnie łab nap...la :cry:

wieczorem mnie rozłożyło na dobre w sumie to nie mam po co isć bo musiałabym iść na zwolnienie i brać antybiotyk obie rzeczy mało realne :(

biedne malutkie :( ja też sie dzisiaj naoglądałam dzieciaczków i rączki do Bozi składałam że ja siedzę po lepszej stronie korytarza :oops:

Dień dobry :D Chętnie bym Cię Wusia opier....oliła za to przełażenie przeziębienia :evil: Ja rozumiem, że praca, że obowiązki ale !@#$% jego mać co dalej :evil:

Dzień dobry, siedź w chałupie i doopy nie ruszaj, zaaplikuj sobie porzadny lek - inaczej kicha :evil:

Brazunia proszę tylko ciszej :wink: bo mnie łeb pęka :( ja też chetnie bym poleżała ale wiesz jak jest jesteś do danej roboty tylko Ty i Twój przełożony przełożonego nie ma no to ktoś musi robić i popadło na mnie :-?

właśnie teges w pracy jezdem :oops: na sztukę bo do niczego innego się nie nadaję rodzicielka z siostrzeńcem jedzie dzisiaj do pediatry to ma sie zapytać czy ja cosik łykać mogę jaki antybiotyk albo co tak żeby Małemu nie zaszkodzić a jak do poniedziałku mnie nie puści to idem na zwolnienie i niech się wali :evil: