wu 12.02.2009 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Brazulka nie mam telefona do samego doctora więc muszę poczekac witaj Pasie no od razu mi lepiej jak się tyle osób poużala nade mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.02.2009 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 cze Kamysiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.02.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Wrocilam, bylam na solarium opalilam sie no i dobra wiadomosc jest taka ze bede miala wymarzony wklad do kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.02.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 informacja dla wszystkich współczujących pana doktora dzisiaj NIE MA i znowu mnie kurcze przyjemnosć ominęła a ja myślałam, że już po wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.02.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 przyszlam meczy mnie wybieranie sprzetow do kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 12.02.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Dzień dobry Nareszcie Cię Aniu złapałam Trochę mi tęskno za Tobą, bo ciągle się mijamy od kiedy nie masz tych komentarzy A co wybierasz? Meble masz już jakieś zamówione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.02.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 czesc Madziu, czekam na wycene mebli, ale wiem ze cena mnie nie powali, termin realizacji maj wybieram sprzet do kuchni. jeszcze zostala mi tylko zmywarka a co u Ciebie Skarbie, zdrowko ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.02.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Kaśka litości ja muszę to przeżyć wszak małe dziecko mam Kamyczku jeszcze raz dzięki no Ty fajny głos bez telefon masz i ma tez fajną kurteczke, ale ja nie macałam. Wusiu, a coz mnie chwile tu nie bylo, a Ty nie dosc ze nie wiem czy juz zdrowa, to jeszcze znowu chora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.02.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 No wlasnie Anja, moze jakies zakamuflowane te komenty zrobisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.02.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 no przeciez jestem. i jestem codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 12.02.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 czesc Madziu, czekam na wycene mebli, ale wiem ze cena mnie nie powali, termin realizacji maj wybieram sprzet do kuchni. jeszcze zostala mi tylko zmywarka a co u Ciebie Skarbie, zdrowko ok? A dziękuję na zdrówko nie narzekam:-) Jeśli chodzi o zmywarkę to ja bym wybrała boscha lub siemensa. Mam Boscha od 10 lat i jest bezawaryjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 12.02.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 no przeciez jestem. i jestem codziennie No jesteś, tylko ciężko mi Cię złapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.02.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 chyba bedzie bosch, taki jak ma Kasia Maciejowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 12.02.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Uważam, że to słuszny wybór Dziewczyny, czy któraś słyszała o nigeryjskich naciągaczach. Działają na Allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.02.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 a co to takiego???? pierwsze slysze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.02.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Uważam, że to słuszny wybór Dziewczyny, czy któraś słyszała o nigeryjskich naciągaczach. Działają na Allegro Oczywiscie, codziennie dostaje pare maili od nich, niektore sa bardzo zabawne. Zawsze pisza, ze czeka na mnie spadek ilestam milionow. A jak dzialaja na allegro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 12.02.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Ja też o tym nie słyszałam. Ale wczoraj dostała od tych oszustów maila i obadałam sprawę. Dziewczyny jak będziecie coś sprzedawać na Allegro uważajcie na oszustów!!!! Tak w skrócie: wystawiasz przedmiot na Allegro; dostajesz maila (najczęściej w języku angielskim) z propozycją kupna przedmiotu za cenę 3-4 krotnie wyższą od oczekiwanej; wysyłasz przedmiot; nie dostajesz pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.02.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Ja też o tym nie słyszałam. Ale wczoraj dostała od tych oszustów maila i obadałam sprawę. Dziewczyny jak będziecie coś sprzedawać na Allegro uważajcie na oszustów!!!! Tak w skrócie: wystawiasz przedmiot na Allegro; dostajesz maila (najczęściej w języku angielskim) z propozycją kupna przedmiotu za cenę 3-4 krotnie wyższą od oczekiwanej; wysyłasz przedmiot; nie dostajesz pieniędzy. Jeszcze slyszalam, ze pisza Ci, ze zaplaca za cos tam 2 razy wiecej, ale z roznych powodow, zeby im najpierw wyslac jakas tam kase, a oni oddadza 2 razy tyle. Ludzie sie lapia na to, chociaz nie wiedzialam, ze sie na allegro rzucili... Kiedys do mnie napisal taki jeden, ze chce sie uczyc polskiego, a potem od slowa do slowa, zebym mu podala adres, bo on chce mi wystawic invoice. On mnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 12.02.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 No kurcze, ale ludzie to są pazerni. Niejaki Pan Maciej wysłał do Nigerii dwa laptopy warte 8 kawałków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.02.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 No kurcze, ale ludzie to są pazerni. Niejaki Pan Maciej wysłał do Nigerii dwa laptopy warte 8 kawałków. Jedni sa pazerni, a inni naiwni. Jak widzisz slowo Nigeria, to uciekasz jak najdalej sie da. Tam z lotniska nie wyjdziesz dopoki lapowy nie zaplacisz. Poczta nie dochodzi, wszystko kradna. Czasami nie od razu widac, ze to z Nigerii, ale poznaje sie po niegramatycznym angielskim i najczesciej braku duzych liter. I zawsze tytuluja list: Dear Sir... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts