kaśka maciej 15.02.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Braza, co to za płytki w tej wizualizacji?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.02.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Kasica, to Opoczno Trevi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.02.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Kasica, to Opoczno Trevi.Jakies nowe ?? Fajnie ci to wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.02.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 bo Brazunia najzdolniejsza jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.02.2009 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Brazunia weszłam i oczom nie wierzę łazienka jest naprawdę śliczna taka pierdołka jak rączka od drzwi szafki to nic nie znaczący drobiazg ogólna koncepcja bardzo mnie się pododba i ta narożna szafeczka i kwadratowy prysznic naprawdę piękna fakt że dopiero jak zaczęłam sięwn nią wgryzać to zauważyłam że świetnie połączyłaś minimum płytek ze ścianą co od razu daje mi szansę popatrzenia na nieco droższe płyteczki albo inaczej może nie niecco droższe tylko nie bedzie mnie tak przerażać ilość dekorków ktore trzeba by kupić co najwyżej zmieniłabym kształt umywaleczk i kibelka bo aktualnie mam pociag do kantów ale pasuje mi dobrze się w niej czuję jak na nią patrzę jedyna wada to że wybrałaś jedyny kolor płytek którego mój małżon nie jest w stanie strawić no nie znosi zielonego spojrzał i pierwsze ale to nie ten kolor dostał repryemndę że niech sobie podłoży inny kolor i patrzy na resztę i powiedział że bardzo ładna BRAZULA JESTEŚ WIELKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.02.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 A kibelek jak u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.02.2009 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Ania ładne te płytki normalnie zaczynam się niecierpliwić Brazulka przez Ciebie to mi się chce budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.02.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Wusia, ja takjak Twoj slubny zielone=beee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.02.2009 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 mnie się podoba sielone ale wiesz no muszę jakoś z chłopem się dogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.02.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 mam komenty bo brakowalo mi ichhttp://forum.muratordom.pl/just-komentarze,t152111.htm mam komenty bo brakowalo mi ichhttp://forum.muratordom.pl/just-komentarze,t152111.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.02.2009 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 no ja musiałam gdzie indziej się najpierw o komentach dowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 15.02.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 no ja musiałam gdzie indziej się najpierw o komentach dowiedzieć Wunia, nie smutaj się - chodź na pijaństwo do Ani (myslę, że co postawi, nie?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.02.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 napisalam Kochana bez linka ale najpierw u Ciebie, to znak ze bez bo to pierwsza proba byla nie moge juz tak wszystkich do Ciebie spraszac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.02.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Wusia !!!!!!!!!!!!!!! 1wsza byla!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.02.2009 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Anusia no jak to nie mogłaś oczywiscie że mogłaś mnie tam było miło dobra Monia idem luknąć może co postawiła bo mi już Karmi obrzydło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.02.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 brazunia - ale Ty fajne rzeczy robisz wuśka - niezłą łazienkę będziesz miała witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 16.02.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Cześć Wusiu..dobrego dnia nie nadgonię komentarzy, ale mam nadzieje, że po podrzynaniu juz śladu nie ma na duszy i ciele? łazienka jest fajna..powiedz jakie ma wymiary? Brazunia weszłam i oczom nie wierzę łazienka jest naprawdę śliczna taka pierdołka jak rączka od drzwi szafki to nic nie znaczący drobiazg ogólna koncepcja bardzo mnie się pododba i ta narożna szafeczka i kwadratowy prysznic naprawdę piękna fakt że dopiero jak zaczęłam sięwn nią wgryzać to zauważyłam że świetnie połączyłaś minimum płytek ze ścianą co od razu daje mi szansę popatrzenia na nieco droższe płyteczki albo inaczej może nie niecco droższe tylko nie bedzie mnie tak przerażać ilość dekorków ktore trzeba by kupić BRAZULA JESTEŚ WIELKA też podpisuję się pod tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.02.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 zyjom witom.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.02.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 ja też jestem zachwycona, ale ja to już kiedyś mówiłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.02.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 dzien dobry Gospodynia i dzien dobry goscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts