Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Nasz Domek - tak po prostu

wu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cholera nie da się :( we wtorek mam dwa akty notarialne w następnym tygodniu kolejne dwa które muszę jeszcze dograć i do notariusza podrzucić przygotować kupę pilnych spraw i łazić tłumaczyć jak się komuś na górze coś umyśli a to tylko robię ja a w temacie tylko szefowa - szefowa wreszcie na urlop poszła bo już wszyscy byli tylko ona nie bo pracowała i teraz nie mam wyjścia :(

nie no ja jak w ciążę zaszłam to priorytety miałam dobrze ustawione :wink: póki mogłam chodziłam do pracy a jak zaczęły się problemy to bez żalu poszłam na zwolnienie hodować pączusia :wink: a leżałam od 4 miesiaca więc nie mieli prostego zadania ale póki szefowa jest to inters się kręci teraz jakby nas obu brakło to moja działka leży odłogiem i nikt nic nie zrobi - nie ma to jak k&^$%a być człowiekiem niezastąpionym :evil: kurcze no kiepsko bo zapalenie zatok z natury rzeczy kiepskie jest a czuję co do tego mi się jeszcze coś w formie grypy klei bo kości bolą :-?

ale nic to połknęłam antybiotyk to już teraz powinno być lepiej :roll:

dzięki Skarbie nie dość że mnie łeb pęka to jeszcze mam depresję :( dzisiaj wieczorkiem moje Maleństwo ostatni raz dostało cycusia :cry:

Wusia, no daj spokój. maminsynka chcesz wychować :wink: Piotruś to sobie poradzie, gorzej widzę Ciebie :wink:

znaczy wiesz Brazunia z cycusiem czy bez mamusia i tak najważniejsza jest :wink: cieżko mi jak sięprzymila i płacze mamusia cycuś a ja Mu tłumaczę że cycuś chory i nie może dostać bo by Go brzuszek bolał jeszcze trochę się pomęczymy :(

a jeśli o mnie chodzi to antybiotyk cudowny wynalazek jest zwłaszcza jak się go lekko 2 lata nie brało :lol: wczoraj wzięłam na wieczór pierwszą pigułę a dzisiaj prawie jak młody bożek się czujam :wink: jeszcze tylko ciut kataru ( w tym własny szybb naftowy :-? ) i jeszcze kaszlisko się trzyma ale reszta oki a pogoda dzisiaj bajkowa to już się trochę poszwędałam a po obiadku jeszcze się poszwędam :wink:

no pewnie że już Mu cysia wystarczy bo 18 miesięcy skończył i nie z głodu ale dla przyjemności chce mymlać :wink: tylko tak ciężko odmawiać jak płacze już w sumie podjadał raz dziennie ale teraz to tak nieśmiało się przytula łapką szuka mówi mamusia cycuś jak mówię że chory cycuś to płacze ale może jeszcze parę dni i przestanie bo mądra ta moja Żabka :D jakbyście usłyszały jak mówi "dziękuję" to można się zlać ze śmiechu "proszę" też mówi :wink:

a ja w ramach powrotu do zdrowia wraz z małżem załadowałam 3 przyczepki po 750 kg ładowności ziemi :lol: