braza 26.09.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Wusia, no normalnie wymiękam Szeptem mówię, jakby co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.09.2008 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 dzięki Skarbie nie dość że mnie łeb pęka to jeszcze mam depresję dzisiaj wieczorkiem moje Maleństwo ostatni raz dostało cycusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 26.09.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Wu zawędrowałam do Ciebie od Nefer i Brazi.. i dlatego, że są mi szczególnie bliscy don Quichoci pozdrawiam i zdrowia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.09.2008 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 witaj Piąteczko bardzo mi milutko zaglądaj częściej chociaż póki co niewiele się dzieje dziękuję za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 26.09.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 witaj Piąteczko bardzo mi milutko zaglądaj częściej chociaż póki co niewiele się dzieje dziękuję za życzenia już niedługo.. już niedługo i podpisuję się pod apelem brazy zadbaj o siebie, bo na pewno dadzą sobie radę!! robota nie zając... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.09.2008 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 cholera nie da się we wtorek mam dwa akty notarialne w następnym tygodniu kolejne dwa które muszę jeszcze dograć i do notariusza podrzucić przygotować kupę pilnych spraw i łazić tłumaczyć jak się komuś na górze coś umyśli a to tylko robię ja a w temacie tylko szefowa - szefowa wreszcie na urlop poszła bo już wszyscy byli tylko ona nie bo pracowała i teraz nie mam wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 26.09.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 wu tak samo wszytskim tłumaczyłam jak byłam w ciązy.. nie mogłam odpuścić, bo przecież tylko ja moge to i to zrobić.. az w końcu wylądowałam w szpitalu.. i albo poradzili sobie sami.. albo poczekali na mnie pół roku to twoje przeziębienie niezbyt ciekawie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.09.2008 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 nie no ja jak w ciążę zaszłam to priorytety miałam dobrze ustawione póki mogłam chodziłam do pracy a jak zaczęły się problemy to bez żalu poszłam na zwolnienie hodować pączusia a leżałam od 4 miesiaca więc nie mieli prostego zadania ale póki szefowa jest to inters się kręci teraz jakby nas obu brakło to moja działka leży odłogiem i nikt nic nie zrobi - nie ma to jak k&^$%a być człowiekiem niezastąpionym kurcze no kiepsko bo zapalenie zatok z natury rzeczy kiepskie jest a czuję co do tego mi się jeszcze coś w formie grypy klei bo kości bolą ale nic to połknęłam antybiotyk to już teraz powinno być lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 dzięki Skarbie nie dość że mnie łeb pęka to jeszcze mam depresję dzisiaj wieczorkiem moje Maleństwo ostatni raz dostało cycusia Wusia, no daj spokój. maminsynka chcesz wychować Piotruś to sobie poradzie, gorzej widzę Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.09.2008 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 znaczy wiesz Brazunia z cycusiem czy bez mamusia i tak najważniejsza jest cieżko mi jak sięprzymila i płacze mamusia cycuś a ja Mu tłumaczę że cycuś chory i nie może dostać bo by Go brzuszek bolał jeszcze trochę się pomęczymy a jeśli o mnie chodzi to antybiotyk cudowny wynalazek jest zwłaszcza jak się go lekko 2 lata nie brało wczoraj wzięłam na wieczór pierwszą pigułę a dzisiaj prawie jak młody bożek się czujam jeszcze tylko ciut kataru ( w tym własny szybb naftowy ) i jeszcze kaszlisko się trzyma ale reszta oki a pogoda dzisiaj bajkowa to już się trochę poszwędałam a po obiadku jeszcze się poszwędam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.09.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Wuniu bedzie dobrze, Piotrus to duzy chlopiec, poradzi sobie bez cyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.09.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 wusiuja też zrezygnowałam przez chorobe. moja przyjaciółka to samo. ale z tego co piszesz to Piotruś to już stary facet. ile on ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.09.2008 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 no pewnie że już Mu cysia wystarczy bo 18 miesięcy skończył i nie z głodu ale dla przyjemności chce mymlać tylko tak ciężko odmawiać jak płacze już w sumie podjadał raz dziennie ale teraz to tak nieśmiało się przytula łapką szuka mówi mamusia cycuś jak mówię że chory cycuś to płacze ale może jeszcze parę dni i przestanie bo mądra ta moja Żabka jakbyście usłyszały jak mówi "dziękuję" to można się zlać ze śmiechu "proszę" też mówi a ja w ramach powrotu do zdrowia wraz z małżem załadowałam 3 przyczepki po 750 kg ładowności ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.09.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 no to faktycznie stary chłop już z niego dobrze się złożyło bo potem im później tym gorzej. i najczęściej mamusia się nie może rozstać. ja też miałam problem a takie kilkulatki sięgające po cycusia na środku ulicy to tragedia normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 27.09.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Wuniu bedzie dobrze, Piotrus to duzy chlopiec, poradzi sobie bez cyca Jakim cudem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.09.2008 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 nie no coś Ty już sie odzwyczajaliśmy ale chciałam żeby tak bardziej sam zrezygnował ale tak to mówi się trudno jakbym nie wzięła antybiotyku to by mnie cheba szlag trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.09.2008 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Kamyczku czyżbyś Ty jeszcze cycusia pijał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 27.09.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Kamyczku czyżbyś Ty jeszcze cycusia pijał Pijał jak pijał ale czemu nie po.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.09.2008 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Kamyczek pieścioch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 27.09.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Kamyczek pieścioch miaaaaałłłłł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts