Maluszek 18.02.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Wuśka - no co Ty gadasz Jak to rezygnujecie Powiedz, że to nieprawda. cmokaski gorące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 18.02.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 dajcie spokoj..przecie łona zły dzien miala..wcoraj cy cóś.. witam noooo.... chyba Wuśkowy miał zły dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.02.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 nio ..ale ekpisa i malz jak siem na niom wcorak uwziol ..to umowmy siem ..ze i łona dobrygo nie mial nie..wiec dzisaj sie wuskowe pozbiero..i jak zacznie myslec i zalatfiac to ..we listopadzie parapetufka bydzie lobocyta.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 18.02.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 I TEGO IM ŻYCZYMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.02.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 ....rozmawiałam z szefem ekipy no przykro mu bardzo ale nie przyjdą bo ma problemy z kręgosłupem i operacja go czeka i jak nikogo nie znajdę to oni może późnym latem by weszli już nawet nie mam siły sie denerwować a Ty tego szefa widziałaś czy przez telefon rozmawiałaś bo jak przez telefon to 99% ciulo ....wzion inkszo robota moj pożałowania godny cieśla jak robił u teścia na dachu to dzoniącej z reklamacjom klientce pedzioł, że nie wie kiedy przyjedzie, bo teraz leży w szpitalu, a tynkorz do mnie na poprawki nie przyjechoł, bo nojprzód było zimno, potym mioł komunio, po komunii ślecił z konia i jeszcze opowiado do dzisioj, że jo mu wisza 500zł a gizd nawet pozmienioł wszystkie telefony, nawet domowy ..... ciekawe ilu jeszcze wyciuloł a chopu powiedz, że sie mo nie wygupiać ino szukać inkszych, Myszków to na oceanie nie leży ze silikatów to Krystian budowoł w Ogrodzieńcu, ale łon już downo na forum nie zaglondo ( do Kurnika na skata tyż ) ale pewnie są osoby, które mają jeszcze gdzieś jakiś kontakt do niego chyba Edzia, komtur, może Tola ....popytej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.02.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 kontakt do Krystiana mogą mieć uczestnicy tego spotkaniahttp://forum.muratordom.pl/zlot-grup-poludniowych-i-wszystkich-chetnych,t28009.htmjeszcze bywają na forum ...Ullerowa, Aga J.G, Majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.02.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Ja nie ma kontaktu ale może Edzia ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 18.02.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Wusia przeszło Wam???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.02.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 halllo jest tu kto chyba jeszcze IM nie przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 18.02.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 tak siem tym wrześniem przejeli a wiadomo kiedy śnieg stopnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.02.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Wusia ja tez jestem... trzymam kciuki by się wszystko ułozyło po Waszej myśli ... nie jeden wykonawca na świecie.... i że czas to tylko jedna zmienna w tym równaniu, ekipy druga - oba ważne, ale czego sie nie robi by mieć piękny SWÓJ wlasny domek... popatrz na mnie... zmagam się juz rok... i co? i nic do zamieszkania nie posunęłam się ani o krok, bo dach, bo wylewki, bo ściany.... ale ciągnę to bo co zrobić... strasznie sie uparłam na dom i już Ty tez taka jesteś, pamiętasz? tez chcesz mieć dom.... taras, miejsce uciech dla Synka.... nie odrzucaj tego zaraz przy pierwszej kłodzie, pomyśl, że to taka mała klasówka z determinacji.... z wierności sobie, z wytrwałości, z solidarności ..... tylko klasówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 18.02.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 łoooo jak ja tej wuśki niecierpię czy ona zawsze musi takie dramaty odstawiać wuśka nie jeden Józek na świecie!! wiem, że mnie łatwiej jest, bo od tynków więcej ekip (dla niewtajemniczonych - miałyśmy z wusią tą sama ekipę, więc moje tynki, wylewki, gipsy, elewacja zewnętrzna szukają kogoś kto się za nie weźmie), ale budowlańców też u nas sporo! trzeba tylko poszukać! ale człeka mi szkoda oby tylko doszedł do siebie szybciutko po tej operacji, bo z tego co dziś mówił to niecieawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.02.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Wuuuuuuusiiiaaaaaaaa!!! Odezwij się i napisz coś Jakieś optymistyczne słowo plosiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.02.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Gadałam właśnie z Wuśką - żyje :) Troszkę na nią nakrzyczałam :) ALE Wu potrzebuje pomocy - rozglądajcie się, wyciągnijcie swoje notatki z kontaktami do ekip - popytajcie znajomych . EKIPA POTRZEBNA NA JUŻ , bo Wu będzie zła. A jak Wu jest zła to wiecie co.... Jakby co - dawajcie tu kontakty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.02.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Mogę polecić ekipę do dachu - jeśli trzeba to wyślę namiar na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.02.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Wszystko ślemy do Wu na priva albo wklejamy tu Jak kto woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 18.02.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 nefercia przypuściłyśmy zbiorowy szturm dzwoniłam zaraz po tobie a skoro już publicznie naubliżałam wusi to teraz powiem, że grzeczna dziewczynka jest i aktywnie ekipy poszukuje domek będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.02.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 nefercia przypuściłyśmy zbiorowy szturm dzwoniłam zaraz po tobie a skoro już publicznie naubliżałam wusi to teraz powiem, że grzeczna dziewczynka jest i aktywnie ekipy poszukuje domek będzie! Uffff... Tylko czemu się małpiszon nie ujawnia i nie odzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 18.02.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 będzie wieczorkiem pewnie późnym wieczorkiem, ajk już Piotruś sie ulula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.02.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Więc czekamy http://www.beruska8.cz/smajlici/male1/18.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts