monia i marek 20.02.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 pieczesz jutro faworki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.02.2009 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 noooooooo już sie doczekać nie mogę mam babciowy przepis na idealne faworki jak sie dobrze ciasto wyczuje to jest gładziutkie elastyczne i nie wymaga mąki do podsypywania przy wałkowaniu i daje sierozwałkować cieniusieńko i faworki to jest naprawdę chrust bo są tak kruche że potrafia siepod własnym cieżarem łamać przepis podobny do Twojego tylko z gęstą kwaśna śmietaną no mniód malina zawsze trzeba dwie wielkie michy napiec żeby starczyło dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.02.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Wusia, wrzuć przepisik, chętnie wypróbuję Dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.02.2009 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Monia jutro wrzucę bo on niestety u mamy został ale będzie na bank a w ogóle to sms-kiem mogę Ci zapodać jakbyś chciała jutro poszaleć dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.02.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 witanko, ja tez chce przepis na chrust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.02.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Hello to i ja poproszę o przepisik na chrust, bo taki babciowy to wiadomo najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.02.2009 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 dzień dobry obiecany przepisik CHRUST 20 dkg mąki 3 żółtka szczypta soli 3-4 łyżki gęstej śmietany 1 płaska łyżeczka proszku do pieczenia 1 łyżka spirytusu lub octu Mąkę zmieszać z proszkiem do pieczenia zrobić zagłębienie, dodać śmietanę, żółtka, szczyptę soli. Zacząć wyrabiać, dodać spirytus. Wyrabiać aż będzie gładkie i elastyczne żeby można było wałkować bez podsypywania maką. Odkrawać małe porcje do wałkowania resztę ciasta trzymać pod przykryciem. żeby nie obsychało. Wałkować jak najcieniej, kroi na paski najlepiej radełkiem i przewijać faworki. Piec na jasnozłoty kolor posypać cukrem pudrem ( ja lubię dużo posypać ) to ciacho ma być takie lekko twardawe troche jak makaronowe żeby się nie kleiło do stolnicy bo jak sie nie bedzie dodawać maki do wałkowania to będą jak prawdziwy chrust sie łamać sugeruję zrobienie co najmniej z dwóch porcji bo bardzo szybko znikają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 21.02.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 cze wuska...jak sdruffko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.02.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Wusienko, jutro zrobie na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.02.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Dzięki, Wunia - dzisiaj zrobiłam z mojego przepisu, ale jutro spróbuję te Twoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.02.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Cześć wszystkim faworkowiczom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.02.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 dobry wieczór jutro dzień prawdy nadejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.02.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Wunia, rozmawiałaś z mężem? Wrócił nastrój na budowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.02.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 dobry wieczór jutro dzień prawdy nadejdzie mianowicie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.02.2009 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 eeeee Monia no tak prawdę mówiąc to małżon dostał do słuchania z dwóch stron od swojej mamy i od mojej mamy celem spionizowania postawy a ja po prostu robię swoje nie powiem sporo mnie to kosztuje i pewnie rzuciłabym wszystko w diabły chocby po to żeby znowu usłyszeć aksamitny głos Nefci ale za dużo już w to wszystko jest włożone i sił i kasy wszystkiego no i Wy tak mnie dopingujecie że po prostu nieprzyzwoitością byłoby się poddać Kasia no bedziem gadać z potencjalnie przyszłą ekipą co to może by weszli szybko i zrobiliby całosć mniej wiecej na raz a nie z doskoku zobaczymy ile zaśpiewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.02.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Dobrze, że dzisiaj masz takie mądre i zdrowe podejście do zycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.02.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 wusia trzyamm kciuki, coby wszytsko było po twojej myśli dobrze, że małżonek już do pionu ustawiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 21.02.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Wuśka przypadkowo jesteśmy na tym samym etapie Wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.02.2009 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Monia bo poprzednia deprecha to jak pisałam była składowa wszystkich przykrych i dołujących rzeczy które miały miejsce tuz przed tym jak sie dowiedziałam że ekipa nie przyjdzie ale Wasze serce i świadomość konsekwencji rezygnacji w tej chwili skutecznie poprawiły perpektywę a potem zaczęło sienieco lepiej układać wiec co bedę narzekać Skabusia no musi nam się ułożyć nie Kamyk gadzino weź mnie nie dołuj do Ciebie się ryją 4 ekipy a u mnie bieda jedną chętna trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 21.02.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts