Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

a w teraz my beda rozmawiali nt kiedy CHF bedzie znow po 2 zł :wink:
to ja rozumiem :D Niskie oprocentowanie, niski kurs= życ nei umierać
  • Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Anusia to po prostu efekt masażu im bardziej intensywny tym mieśnie bardziej bolą bo pomimo że ja leżę jak skóra z diabła to mięśnie pracują intensywniej niż na siłowni :wink: a jakby nie było to masażyk trwa całą godzinkę :lol:
naprawdę fajnie jest Anusia tylko zawsze gadzina trafi tam gdzie mnie boli :-? no i ciągle na mnie krzyczy że spięta i spięta i uważaj jak chodzisz nie dźwigaj oddychaj głęboko normalnie jak sierżant na mustrze :lol:
naprawdę fajnie jest Anusia tylko zawsze gadzina trafi tam gdzie mnie boli :-? no i ciągle na mnie krzyczy że spięta i spięta i uważaj jak chodzisz nie dźwigaj oddychaj głęboko normalnie jak sierżant na mustrze :lol:

chyba tez sie gdzies jutro przejade, bo czuje jaka spieta jestem...

uhmmmmmmmmm :lol: kiedyś coś rzucił że na starość łysieje to mu powiedziałam że mnie nie przeszkadza bo z całej jego osoby interesują mnie wyłącznie jego ręce :lol: :lol: :lol: oczywiście się krygował bo starszy ode mnie z 3-4 lata :wink: