Maluszek 04.03.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 cześć Maluszku znowu dawno nie bywałaś jak to dawno no wczoraj byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.03.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 a i jeszcze likarstwo na łeb przyniesłam http://www.aptekaslonik.pl/images/prod/1551/apap_extra_b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.03.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 ja tez infantylnie witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.03.2009 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 dobry wieczór Maluszku dzięki jak dla mnie to ta paczka w sam raz Brazula no i co że nie Ty kazałaś jak to Ty przywlekłaś tego wyjca porannego Anusia no jakie infantylne sama słodycz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.03.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Haloo jak tam dziś głowa, lepiej a wieści z placu boju ekipowego , są jakoweś czy nic się nie zmieniło i casting trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.03.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 też się witam i o wieści podpytuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.03.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Wyjec poranny wskazany jest w pewnym szczególnych przypadkach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.03.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Wunia, bawcie się dobrze Ja dziś padam na cycki Ciśnienie jest zabójcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.03.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Wunia, przyjedziesz do Krakowa na spotkanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.03.2009 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 dobry wieczór więc przed wszystkim Gosiaczek no wielka buźka i serdeczne dzieki za odwiedziny Ty i Twój Brazt jesteście po prostu cudowni czekam na Was za te 2-3 tygodnie a An-budkowi podziękuj bo kto wie kto wie Kasiula no żałuj że Cię nie było ale może będzie okazja za 2-3 tygodnie ekipy jeszcze niet miała być wycena wczoraj miała być dzisiaj no i nie dotarła ale są bardzo obiecujące perspektywy Monia nie przyjadę muszę szykować kinderbal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.03.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.03.2009 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 mnie też przykro bo zapowiada się zajefajnista impreza ale nie można mieć wszystkego:( a mój Skowroneczek już woła mamusia będę miał urodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.03.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 mnie też przykro bo zapowiada się zajefajnista impreza ale nie można mieć wszystkego:( a mój Skowroneczek już woła mamusia będę miał urodzinki Piotruś tez rybki nie??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.03.2009 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 też Anulka też ale powiem Wam że niesamowity jest gosciu z mojego synia dzisiaj u lekarza poderwał 13-latkę normalnie ja mało nie kwiczałam ze śmiechu jak mój dwuletni adonis czule głaskał ją po kolanku pod pozorem strzepywania okruszków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.03.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 też Anulka też ale powiem Wam że niesamowity jest gosciu z mojego synia dzisiaj u lekarza poderwał 13-latkę normalnie ja mało nie kwiczałam ze śmiechu jak mój dwuletni adonis czule głaskał ją po kolanku pod pozorem strzepywania okruszków niezly amant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.03.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 też Anulka też ale powiem Wam że niesamowity jest gosciu z mojego synia dzisiaj u lekarza poderwał 13-latkę normalnie ja mało nie kwiczałam ze śmiechu jak mój dwuletni adonis czule głaskał ją po kolanku pod pozorem strzepywania okruszków Przyjrzyj się tatusiowi ... ponoć niedaleko to jabłko od jabłoni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.03.2009 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Ania no nie wiem po kim to ma od razu jeszcze dodatkowo zbajerował pielęgniarkę co pobierała mu krew i babkę z rejestracji Brazulka obawiam sie że lepiej żeby się nie zaczynać przyglądać bo jakby się tatuś mamusi przyjrzał to wiesz mogło by byc kiepsko wycałowałam Gosiaka od Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.03.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Wiesz ... może i racja ... bo to ponoć synkowie do mamusi się upodabniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.03.2009 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 ciiiiiii Brazunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.03.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 No już nic nie gadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts