Nefer 28.09.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Nefcia a bałagań sobie ja lubie dobry bałaganik zresztą Ty masz wyjątkowe przywileje bo kto mnie do dziennika założenia namówił no kto nie byłoby dziennika nie byłoby komentarzy do bałaganienia a przede wszystkim nie byłoby mnóstwa przesympatycznych osób co mnie tu odwiedzają a niektóre jeszcze i tam Wła, wła a co z kredytem i prądem i pozwolnienie - KIEDY ZACZYNAMY ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.09.2008 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 no i Nefercia stuknęła dziesiąteczkę łeee Kamyczku to ja czasami jak 85-letnia staruszka Nefcia wniosek w banku znaczy kredyt się robi prąd sie załatwia jutro będę dzwonić i pytać kiedy pozwolenie to już daaaaawno a zaczynamy cholera może się zdażyć że za jakieś 3 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.09.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Eeeeeeee to już zaraz. Ja długo chcecie pociągnąć ? Coś w tym roku i przerwa czy po bandzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.09.2008 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 czesc a ja nie mam siwych wlosow no wlasnie Wu budujesz w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 29.09.2008 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 dzień dobry Wu, sorry że nie na temat ale zaniemówiłem widząc avatar przedmówczyni i nie pamiętam co chciałem napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.09.2008 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 dzień dobry to po kolei Nefcia o ile ruszymy to w tym roku stan zero i lezymy do wiosny Anula nie wiem jeszcze w sobotę wybrałam się na przeszpiegi do Skabusi ale ekipa akurat zrobiła sobie wolne wszystko zalezy od Pana Józefa bo jak poda hasło że chce wejść to uzgodniliśmy z małżem że prąd do wiadrka i niech robią bo na wiosnę to wtedy tylko aby mrozu nie było i robić mogą a tak trzeba czekać aż porozmarza obeschnie i tak dalej Ania ja po wizycie u fryzjera też nie mam siwych dandi jesteś usprawiedliwiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 29.09.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Uff, przedarłam się przez całe komentarze, nieźle się ich uzbierało tak swoją drogą, i pomyśleć, że jeszcze nie rozpoczęliście budowy. Hehe, ale fajnie Kilka imprezek mnie ominęło, .... ach. Życzę zdrowia i powodzenia. Super, ze możecie rozpocząć jeszcze w tym roku. Mnie tak rozpiera, że najchętniej sama bym coś pokopała... ale muszę się powstrzymać i akumulować energię. Tylko czy to się tak da? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.09.2008 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Guzmanka no witaj a mówiłam że fajnie forumowicze to same dobre ludzie som dzięki za życzenia z tym rozpoczęciem to jeszcze nie do końca pewne bo od ekipy zależy ale zobaczymy akumulowac można tylko to dla zdrowia szkodliwe mnie też tak nosiło a teraz to chciałabym żeby się już zaczęło i jestem przerażona że może sie zacząć to chyba się paranoja nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 29.09.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 wu hej hej! dzsiaj ekipa też nie dotarła pogody mi szkoda a paranoi u ciebie nie widzę, a za to klasyczny konflikt opisany w każdym podręczniku psychologii... jednym słowem - zdrowa jesteś!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.09.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 dzień dobry Wu, sorry że nie na temat ale zaniemówiłem widząc avatar przedmówczyni i nie pamiętam co chciałem napisać moj milo mi dzien dobry, Wu jak Piotrus? jak budowa? jakies nowinki? i jak Ci idzie przekonywanie małza na wyjazd na weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.09.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Przyszłam Zaczynam się bać Kamyka.... żeby to kobiety ze strzykawką i igłą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.09.2008 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 dobry wieczór chcem dentysty Kamyk gdzie się szwendasz Anula Piotruś wygląda że lepiej, z budową nie wiem bo ekipa uniki ćwiczy a o ile mnie zatoki nie wykończą to ile rybek przywieźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 29.09.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 "Ło co biega"jezdem przecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.09.2008 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 jak to o co zęby mnie bolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 29.09.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 jak to o co zęby mnie bolą Jak to?Tak poprostu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.09.2008 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 wnoszę że od zatok boli mnie cała górna szczęka a jak się pochylam to mam wrażenie że mi te siódemki i szóstki to powypycha coś na zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.09.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Co z tymi zębami, jak rany????? Najpierw Nefercia, teraz Ty Na widok dentystów mdleję i to wcale nie z powodu zachwytu, więc spadam spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 29.09.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 wnoszę że od zatok boli mnie cała górna szczęka a jak się pochylam to mam wrażenie że mi te siódemki i szóstki to powypycha coś na zewnątrz Cuś mi się tak na odległość wydaje że dobrze wnosisz a czy jest jakaś różnica przy przechodzeniu z zimnego w ciepłe(pomieszczenie np)lub odwrotnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 29.09.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Co z tymi zębami, jak rany????? Najpierw Nefercia, teraz Ty Na widok dentystów mdleję i to wcale nie z powodu zachwytu, więc spadam spać nie wiedziałem że tak usypiająco działam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.09.2008 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 nie wiem czy jest różnica w bólu szczęki na pewno w nasileniu kaszlu jest Kamyk co ja mam teraz zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts