Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Nasz Domek - tak po prostu

wu

Recommended Posts

Nefcia a bałagań sobie ja lubie dobry bałaganik :lol: zresztą Ty masz wyjątkowe przywileje bo kto mnie do dziennika założenia namówił no kto :wink: nie byłoby dziennika nie byłoby komentarzy do bałaganienia a przede wszystkim nie byłoby mnóstwa przesympatycznych osób co mnie tu odwiedzają :D a niektóre jeszcze i tam :wink: :D

Wła, wła a co z kredytem i prądem i pozwolnienie - KIEDY ZACZYNAMY ? :)

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no i Nefercia stuknęła dziesiąteczkę :lol:

łeee Kamyczku to ja czasami jak 85-letnia staruszka :wink:

Nefcia wniosek w banku znaczy kredyt się robi :wink: prąd sie załatwia jutro będę dzwonić i pytać kiedy :roll: pozwolenie to już daaaaawno :D a zaczynamy cholera może się zdażyć że za jakieś 3 tygodnie :o

dzień dobry :D

to po kolei :wink:

Nefcia o ile ruszymy to w tym roku stan zero i lezymy do wiosny :D

Anula nie wiem jeszcze w sobotę wybrałam się na przeszpiegi do Skabusi ale ekipa akurat zrobiła sobie wolne :roll: wszystko zalezy od Pana Józefa bo jak poda hasło że chce wejść to uzgodniliśmy z małżem że prąd do wiadrka i niech robią :lol: bo na wiosnę to wtedy tylko aby mrozu nie było i robić mogą a tak trzeba czekać aż porozmarza obeschnie i tak dalej :o

Ania ja po wizycie u fryzjera też nie mam siwych :wink:

dandi jesteś usprawiedliwiony :lol:

Uff, przedarłam się przez całe komentarze, nieźle się ich uzbierało tak swoją drogą, i pomyśleć, że jeszcze nie rozpoczęliście budowy. Hehe, ale fajnie :D

Kilka imprezek mnie ominęło, .... ach.

Życzę zdrowia i powodzenia. Super, ze możecie rozpocząć jeszcze w tym roku. Mnie tak rozpiera, że najchętniej sama bym coś pokopała... ale muszę się powstrzymać i akumulować energię. Tylko czy to się tak da? :roll:

Guzmanka no witaj :D a mówiłam że fajnie forumowicze to same dobre ludzie som

dzięki za życzenia z tym rozpoczęciem to jeszcze nie do końca pewne bo od ekipy zależy ale zobaczymy :roll: akumulowac można tylko to dla zdrowia szkodliwe :wink: mnie też tak nosiło a teraz to chciałabym żeby się już zaczęło i jestem przerażona że może sie zacząć :lol: to chyba się paranoja nazywa :wink:

wnoszę że od zatok boli mnie cała górna szczęka :( a jak się pochylam to mam wrażenie że mi te siódemki i szóstki to powypycha coś na zewnątrz :(

Cuś mi się tak na odległość wydaje że dobrze wnosisz :o a czy jest jakaś różnica przy przechodzeniu z zimnego w ciepłe(pomieszczenie np)lub odwrotnie?