wu 08.03.2009 23:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 cześć Piąteczka dobra Brazula fakt lata Twoje na górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.03.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Sama jestem zdziwiona ... niebezpieczne są takie latające krowy... Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.03.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 dzien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.03.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 witanko serdeczne wuśka - czy to Ty przy okazji masażów wspominałaś o lampie naświetlającej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.03.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Hejka owocnego tygodnia życzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.03.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Cześć Wusiu, co u Ciebie?? Bo ja teraz to wogóle w temacie nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.03.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Dzień dobry... jestem... i chciałam zaprosić do siebie... bo wkleiłam plan ogródka... tzn - jego część ale i tak zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.03.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 czesc Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.03.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 dobry wieczór! nie mam dziś zbt optymistycznego nastroju to może na tym dzien dobry poprzestanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.03.2009 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 dobry wieczór Brazulka no jakby się tak zapatrzył na taką krowę to tragedia witaj Nitusia lecem oglądać Maluszku nie tyle lampa naświetlająca co rozgrzewająca bo solux rozgrzewa ale przy okazji daje złudzenie światła słonecznego więc dla mnie masaże plus lampa dały kopa takiego jakbym na urlopie była Pasie i wzajemnie oby udany był Dario u mnie smutek nie mam ekipy dostawcy mnie gonią żebym towar odbierała a poza tym wsio w porządku cześć Anulka Skabusia ja też bym sie chętnie ululała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.03.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Skabusia ja też bym sie chętnie ululała co Wy wiecie o zabijaniu Ja dziś w pracy na przymiarce powrótu byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.03.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Skabusia ja też bym sie chętnie ululała co Wy wiecie o zabijaniu Ja dziś w pracy na przymiarce powrótu byłam i jak bylo??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.03.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Skabusia ja też bym sie chętnie ululała co Wy wiecie o zabijaniu Ja dziś w pracy na przymiarce powrótu byłam i jak bylo???????chusteczkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.03.2009 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 normalnie ja to jak myślę o pracy to mi się dzwiga już przemęczona jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.03.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 normalnie ja to jak myślę o pracy to mi się dzwiga już przemęczona jestem weź mi nawet nie mów ja dopiero mam traume ale leje na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.03.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Wieczór dobry ... pracę skończyłąm nad kuchnią Piąteczki, to i chwilę pogadać mogę Kasia ... no miałaś coś innego robić, Kobieto noooo!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.03.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 ja lubię swoją pracę i nie wyobrażam sobie, gdyym ie pracowała.. ale przesilenie wiosenne mnie dopadło czekam na słoneczko! jak zaświeci to i optymizm wróci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 09.03.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 ja lubię swoją pracę i nie wyobrażam sobie, gdyym ie pracowała.. ale przesilenie wiosenne mnie dopadło czekam na słoneczko! jak zaświeci to i optymizm wróci! ja mam to samo, Skabunia, identycznie Marzę o wiośnie w sercu i na duszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.03.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Wieczór dobry ... pracę skończyłąm nad kuchnią Piąteczki, to i chwilę pogadać mogę Kasia ... no miałaś coś innego robić, Kobieto noooo!!!!!braza, własnie sie do tego przygotowuję ( na razie nei mogę zdradzać, żeby nie zapeszyć) A tam muszę wrócić żeby szyki pomieszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.03.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 I taka odpowiedź mi się bardzo podoba Więcej nie pytam, tfu...tfu...tfu...!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts