DarioAS 09.03.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 co Wy tak z deprechą od poniedziałku... ja to się cieszę, że w końcu zdrowe dzieci mam i że już połowa marca się zbliża i że juz niedługo słoneczko będzie i że kwiatuszki zakwitną... tyle fajnych, pozytywnych rzeczy no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.03.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 aniu tyle co pisałam u ciebie, że choróbska już u nas minęły, a tu Bartka coś rozkłada.. nie wiem czy nie różyczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.03.2009 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Dario a bo tak jakoś depresyjnie mamy ze Skabusią z tego samego powodu Kaśka paskudo ja bym mogła nie pracować jak słowo daję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.03.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 aniu tyle co pisałam u ciebie, że choróbska już u nas minęły, a tu Bartka coś rozkłada.. nie wiem czy nie różyczka bardzo mi przykro, wiem co to znaczy jak dzieci chore ja teraz normalnie na każde dziwne zachowanie odrazu lękiem reaguję zwłaszcza o Nadię się martwię bo krtań w każdej chwili może zaatakować bez uprzedzenia.. i znów byłby szpital i modlę się, żeby jednak nie była alergikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.03.2009 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Dario będzie dobrze musisz w to wierzyć wiem że wydaje się że łatwo mi mówić ale tylko takie podejście trzymało mnie przez długi czas a misia zaraz od jutra stukamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.03.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Ja nie pracuję od 3 lat i ... jest super! Nie przypuszczałam nawet, że będę się tak dobrze czuła! A teraz, jeśli mam już na przykłąd pracować, to tylko u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.03.2009 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 bo wiesz że robiłabyś dla siebie i na siebie tyż by mi takie coś pasiło ale nie mam w tym kierunku zdolności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.03.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 3 lata temu ... co ja gadam ... rok temu jeszcze - też nie wiedziałam, że umiem i mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.03.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 bo wiesz że robiłabyś dla siebie i na siebie tyż by mi takie coś pasiło ale nie mam w tym kierunku zdolności no to to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.03.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Dario będzie dobrze musisz w to wierzyć wiem że wydaje się że łatwo mi mówić ale tylko takie podejście trzymało mnie przez długi czas Wusia, ja tylko tego się trzymałam.. i trzymam ale po takim czymś lęk zostaje niestety, gdyby nie fakt, że widziałam jak się dusi... to pewnie by i tego lęku nie było przeciez Dawidek nieraz był chory i dobrze było.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.03.2009 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 a misia zaraz od jutra stukamy dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.03.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Już po północy, chcę wysłać głos i ... dla nich to jeszcze nie jest 10.marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.03.2009 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Juz mozna czesc Babeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.03.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Infantylne dzień dobry z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.03.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Maluszku nie tyle lampa naświetlająca co rozgrzewająca bo solux rozgrzewa ale przy okazji daje złudzenie światła słonecznego więc dla mnie masaże plus lampa dały kopa takiego jakbym na urlopie była o właśnie o to mi chodziło Czyli jesteś zadowolona Takiego potwierdzenia trzeba mi było, bo właśnie zakupiłam taką lampę i fakt już po pierwszym razie odżyłam - nie chciało mi się spać przez cały dzień. Fajne to jest dzień dobrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.03.2009 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 dzień dobry Dario ja Cię świetnie rozumiem jak Piotrusiowi w szpitalu pobierali krew na posiew w sterylnych wrunkach i musiałam stać pod drzwiami zabiegówki i słyszałam jak On tam rozpaczliwie szlocha i mnie woła a ja nie mogłam wejść i to trwało tak z 10 minut to miałam ochotę kogoś zabić i chyba miałam tę chęć mordu na twarzy wypisaną bo wszyscy przechodzili drugą stroną korytarza chore dziecko to cierpienie mamy bardzo chore dziecko i bezsilność ranią serce gorzej niż nóż witajcie moje Kochane infantylne Maluszku no właśnie ja też odkryłam takie działanie soluxu szaro buro i ponuro a ja energii miałam wiecej niż latem no może działanie wzmocnione było masażem ale super mi było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.03.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Cześć, Wunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.03.2009 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 cześć Monia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.03.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 cześć kobietki, u nas coraz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.03.2009 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 no to najważniejsze nie ma to jak dobre wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts