Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Nasz Domek - tak po prostu

wu

Recommended Posts

Naj prawdopodobniej nasuwają Cię zęby od zatok to laryngolog sie kłania jak to się mówi nic tu po mnie.Można te okolice zębów nagrzewać światłem może pomóc ale nie musi(lampka np nocna nastawić na tę okolicę w odległości ok15cm i posiedzieć ok15min tylko się nie poparzyć taki domowy sposób na teraz.

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cholera nawet za kasę ciężko bedzie znaleźć nic muszę pomyśleć jutro idę do konowała ciekawe co mi powie :evil:

Znane pierdoły i da Ci skierowanie do "specjalisty" .Weż z tą lampką powalcz to może pomóc jak nie to zwracam za prąd!!!!Takie zabiegi robi się na rechabilitacji!!!

dzień dobry

I od rana opier... Wu, czyś TY zgłupiała? Czasu nie masz na inhalacje??? weź Ty temu od przecinarek (co się z nim jednoczę w miłości do sprzętów) sprzedaj dziecko, i zadbaj o siebie.

Jak nie, to Cie kolektywnie lidokainą poostrzykujemy (Kamyk da) a jak już będziesz cała zdrętwiała zafundujemy Ci cały wachlarz zabiegów laryngologicznych a może i kolonoskopię tak na wszselki wypadek i dla przykładu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dzień dobry

jak tu k&^%$#$a nie kochać roboty :evil: od rana mam przej.....ne :evil: i jeszcze Wy krzyczycie nia mnie :cry: idę po południu do lekarza jak powie żem chora idę na zwolnienie :evil:

dandusiu jak sprzedać dziecko musiałabym do domu nie wrócić bo jak mnie tylko zobaczy to już nie da sie oderwać i musimy się bawić i wygłupiać i całą resztę fajnych rzeczy które mamusie robią z dzidziusiami :D

a z ta kolonoskopią to człowiek chory a Tobie się perwersji zachciewa :wink:

Kochani dziękować za troskę bardzo mnie pomaga leczę się robiem co mogem nawet antybiotyki biorę tylko coś mało skutecznie :(

Rany boskie, brutalnie powiem: na niedorzwój umysłowy zwany popularnie głupotą to u niektórych nic się nie poradzi :evil: Zwijaj manatki i szoruj do domu!!!! Nie musisz leżeć jak kłoda, ale siedź w chałupie, bo inaczej to sobie poleżysz .... w szpitalu!!!!! :evil: :evil:

A ... i dzien dobry :D