kamyk68 29.09.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Naj prawdopodobniej nasuwają Cię zęby od zatok to laryngolog sie kłania jak to się mówi nic tu po mnie.Można te okolice zębów nagrzewać światłem może pomóc ale nie musi(lampka np nocna nastawić na tę okolicę w odległości ok15cm i posiedzieć ok15min tylko się nie poparzyć taki domowy sposób na teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.09.2008 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 tak przypuszczałam jeno znając moje szczęście to termin do laryngologa po nowym roku będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 29.09.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 tak przypuszczałam jeno znając moje szczęście to termin do laryngologa po nowym roku będzie To masz rację ale może idz za kaskę jak masz się męczyć moze skóry z Ciebie nie zedrą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.09.2008 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 cholera nawet za kasę ciężko bedzie znaleźć nic muszę pomyśleć jutro idę do konowała ciekawe co mi powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 29.09.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 cholera nawet za kasę ciężko bedzie znaleźć nic muszę pomyśleć jutro idę do konowała ciekawe co mi powie Znane pierdoły i da Ci skierowanie do "specjalisty" .Weż z tą lampką powalcz to może pomóc jak nie to zwracam za prąd!!!!Takie zabiegi robi się na rechabilitacji!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.09.2008 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 z nagrzewaniem to ja wiem tylko co dalej na moje oko to powinnam w domu martwym bykiem leżeć a nie szwendać sie do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 29.09.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 No tak albo czapkę i szalik na drogę i siem porządnie zakapturzyć!!!A inhalacje robiłaś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.09.2008 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 nie jakoś czasu brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 29.09.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 nie jakoś czasu brak Bo będę lał na zdrowie nie może nie być czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.09.2008 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 wiesz jak jest mamusie na końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 29.09.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 wiesz jak jest mamusie na końcu No niby tak ale mamusia też może w stół uderzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 29.09.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 wu kochana daję ci tydzień!! jak wrócę masz być okazem zdrowia!! jasne??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 30.09.2008 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 dzień dobry I od rana opier... Wu, czyś TY zgłupiała? Czasu nie masz na inhalacje??? weź Ty temu od przecinarek (co się z nim jednoczę w miłości do sprzętów) sprzedaj dziecko, i zadbaj o siebie. Jak nie, to Cie kolektywnie lidokainą poostrzykujemy (Kamyk da) a jak już będziesz cała zdrętwiała zafundujemy Ci cały wachlarz zabiegów laryngologicznych a może i kolonoskopię tak na wszselki wypadek i dla przykładu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.09.2008 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 dzien dobry:) a jak kolanoskopia nie podziala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 30.09.2008 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 no co Ty, na kogo by nie podziałała... ale wierzę, że Wu wróci do rozumu i zadba o zdrowie bo co nam z Wu, która rozłożona chorobą nie da rady pisać, ... i budować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.09.2008 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Wuśka - Ty dalej jesteś chora Weź kilka dni wolnego i wylecz się bo w końcu załapiesz coś poważnego cmokaski gorące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.09.2008 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 dzień dobry jak tu k&^%$#$a nie kochać roboty od rana mam przej.....ne i jeszcze Wy krzyczycie nia mnie idę po południu do lekarza jak powie żem chora idę na zwolnienie dandusiu jak sprzedać dziecko musiałabym do domu nie wrócić bo jak mnie tylko zobaczy to już nie da sie oderwać i musimy się bawić i wygłupiać i całą resztę fajnych rzeczy które mamusie robią z dzidziusiami a z ta kolonoskopią to człowiek chory a Tobie się perwersji zachciewa Kochani dziękować za troskę bardzo mnie pomaga leczę się robiem co mogem nawet antybiotyki biorę tylko coś mało skutecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.09.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Wuśka, musisz to wyleżeć to swoje choróbsko. I dlatego antybiotyki do końca nie pomagają jak cały czas pracujesz i się nie oszczędzasz. Idź koniecznie do lekarza. I zdrowiej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.09.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Rany boskie, brutalnie powiem: na niedorzwój umysłowy zwany popularnie głupotą to u niektórych nic się nie poradzi Zwijaj manatki i szoruj do domu!!!! Nie musisz leżeć jak kłoda, ale siedź w chałupie, bo inaczej to sobie poleżysz .... w szpitalu!!!!! A ... i dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.09.2008 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Brazunia ja to już dawno mówię że nogi leczyć musze bo na głowę za późno to wina wychowania nietety nauczyli mnie robotę szanować i odpowiedzialnosci za to co robię i nie potrafie się cholera z tego wyleczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts