wu 17.03.2009 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Żabuś Kochanie dziekuje za łzy radości ale za to klimakterium to Cie psychiatra powinien obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.03.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 witam czyli odliczacie juz czas do etapu zwanego budowanie ?? powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.03.2009 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Anetinko odliczać nie muszę bo mi pikawa sama tak łomota że rytm mam jak złoto teraz na szybko trzeba kilka spraw załatwić i składac rączki o pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.03.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 no dzisiaj np. u mnie nieciekawa pogoda - ni to deszcz, ni to śnieg a jutro już jadą po drzewo i zaczynamy dalszy etap zwanym stropem a patrzeć jak dom "rosnie", normalnie sama radość tak jak patrzy się na dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.03.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Łomatkopolko - jak to dobrze :) Gratuluję i czekam na postępy :) Bedzie chałupa Super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.03.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 ja to w ogole jakas szurnieta z tym beczeniem jestem to klimakterium mnie dobije smiej sie smiej tez kiedys bedziesz w moim wieku tak Ci powiem.. moje hormonki też szaleją wiem, jak to jest trochę.. zmienne nastroje mam bardziej niż jest ta pogoda, wkurwa dostaję o byle co, co chwilę się rozbieram i ubieram... nie mogę żadnych romantyków oglądać, bo litrami łzy wylewam.... i słab mi co chwilę i brzuszek pobolewa... zapomniałam o czymś? uroki po... ciążowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.03.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 uroki po... ciążowe a może ciążowe :D ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.03.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 uroki po... ciążowe uuuffff...... pewnie u mnie to samo ,a ja glupia nietrzymaniem moczu zaczelam sie juz przejmowac tylko dlaczego tak dlugo trzyma ta po-ciaza , co ? u mnie byloby to tak na oko okolo ....18 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.03.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 uroki po... ciążowe uuuffff...... pewnie u mnie to samo ,a ja glupia nietrzymaniem moczu zaczelam sie juz przejmowac tylko dlaczego tak dlugo trzyma ta po-ciaza , co ? u mnie byloby to tak na oko okolo ....18 lat Musi za mało wódki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.03.2009 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 alibo u Żaby to objawy wtrakcieciążowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.03.2009 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Nefcia no będzie bo kto mie aksamitnym głosem mówił że będzie no kto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.03.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Gratulki wielkie!!! Już tylko 13 dni do wbicia łopaty! A w między czasie wchodzimy w bojowy Rok Marsa i wszystko nabiera rozpędu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.03.2009 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Rasia oooooo ja lubię 13 to faktycznie może wszystko super będzie ooooooooo i jeszcze Mars no bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.03.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Rasia oooooo ja lubię 13 to faktycznie może wszystko super będzie ooooooooo i jeszcze Mars no bajka będzie dobrze [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.03.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 uroki po... ciążowe uuuffff...... pewnie u mnie to samo ,a ja glupia nietrzymaniem moczu zaczelam sie juz przejmowac tylko dlaczego tak dlugo trzyma ta po-ciaza , co ? u mnie byloby to tak na oko okolo ....18 lat Musi za mało wódki... no patrz nefera , normalnie nie ma sie z kim napic ale odbije se....... w lipcu ..... bede sie tydzien budzic a ty wuska nie kracz , bo sama zaciazysz i na matke chcrzestna bedziesz mnie wolac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.03.2009 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Żaba biorąc pod uwagę ile mój małż śpi to byłoby drugie niepokalane poczęcie z tą matką chrzestną to problem by był bo by mi siora moja oczy wydrapała jakbym Ją na chrzestną nie wzieła bo pchała sie do Piotrusia ale Ją siostra małża wygryzła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.03.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Nefcia no będzie bo kto mie aksamitnym głosem mówił że będzie no kto No i masz u mnie abonament Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.03.2009 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 na słuchanie aksamitnego głosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.03.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 dobry wieczór Nitusia ciiiiiiiiiiiiiiiii może co bedzie snaczy dach już jest ale póki co se zwisa w powietrzu czy ja to zawsze od doopy strony zaczynac muszę czy wszystko - to nie wiem... ale i tak nie ma żle... dobrze, że przynajmniej wiesz, że Ci już tylko murów brakuje jakby co to daję zgapiówkę jak powinien wyglądać super domek http://imggal.trojmiasto.pl/zdj/arch/2200/Sopot-krzywy-dom-2243.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.03.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 No wreszcie dotarla do mnie super wiadomosc Gratulacje Wusi To kiedy pijemy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts