braza 17.03.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Przypomnij mi za dwa tygodnie, żebym pogratulowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.03.2009 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Gosia no raczej mało realne że się doczeka ale kto wie Aniu oooooo to rzeczywiście dobra data ja do tej pory pamiętam 15 marca dwa lata temu jak pierwszy raz zobaczyłam Piotrusia był taki kudłatek baki miał jak angielski lord na pół policzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.03.2009 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Brazula przypomnę zadzwonię i zapitym głosiskiem Cię poinformuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 17.03.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Wusiu w takim razie spóźnione, ale najszczersze życzenia dla Piotrusia z okazji drugich urodzinek! Też taki uparty ten Twój mały baranek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.03.2009 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 dziekuję w imieniu Piotrusia nie mój to sie jeszcze na rybcię załapał i jest słodko zalotny ale uparciuszek też no ale ma po kim w końcu za rodziców strzelce ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 17.03.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 No to Ci się udało Kochana - zazdroszczę! Pociesz się u mnie mieszanka skorpiona z lwem - gorzej już chyba być nie może prawda...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.03.2009 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 może Aniu uwierz mi może dwa uparte strzelce to znacznie gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 17.03.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 No dobra - nie będę się kłócić...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.03.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Brazula przypomnę zadzwonię i zapitym głosiskiem Cię poinformuję Koniecznie zapitym!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.03.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 dziekuję w imieniu Piotrusia nie mój to sie jeszcze na rybcię załapał i jest słodko zalotny ale uparciuszek też no ale ma po kim w końcu za rodziców strzelce ma oooo strzelec pozdrawia strzelce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.03.2009 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 dziekuję w imieniu Piotrusia nie mój to sie jeszcze na rybcię załapał i jest słodko zalotny ale uparciuszek też no ale ma po kim w końcu za rodziców strzelce ma ja też mam rybcię w domu 3letnią anielicę z różkami a mój syn to waga - więc słodki, każdego ujmie pozdrawiam i życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.03.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Ja tez ryba wiec glosu chyba nie mam czesc w srode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.03.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Wuśka - gratulki ogromniaste Trzymam kciuki, żeby budowanie przebiegało miło i przyjemnie A ja jestem rak, małż - bliźniak a córcia - baran i jest uparta jak licho.. pzodrófka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.03.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 A ja jestem rak, małż - bliźniak a córcia - baran pzodrófka ......a ja jestem rak, syn - blizniak a corka - baran ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.03.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 A ja jestem rak, małż - bliźniak a córcia - baran pzodrófka ......a ja jestem rak, syn - blizniak a corka - baran ....... ale się porobiło witaj raczku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.03.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 A ja jestem rak, małż - bliźniak a córcia - baran pzodrófka ......a ja jestem rak, syn - blizniak a corka - baran ....... ale się porobiło witaj raczku :D popatrz, laczy nas wiecej anizeli sadzilysmy aaaa..... moj pies to - byk Frosch zreszta tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.03.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 A ja jestem rak, małż - bliźniak a córcia - baran pzodrófka ......a ja jestem rak, syn - blizniak a corka - baran ....... ale się porobiło witaj raczku :D popatrz, laczy nas wiecej anizeli sadzilysmy :D aaaa..... moj pies to - byk Frosch zreszta tez a w zwierzętach to ja mam większy przekrój: jest i strzelec i skorpion i rak i baran i panna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.03.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 słoneczka Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.03.2009 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 dzień dobry ała moje oczka nie naprawili mi żaluzji i słoneczko daje mi po oczkach a że podstępnie pojawia się i znika to mam stroboskop Brazula obiecuję Ci wybełkotac Pasie listopad czy grudzień Anetinko moja rybka to taka zalotna że matko nie wiem po kim On to ma ale jeszcze nie widziałam kobiety co by Mu się oparła jak tak dalej pójdzie to chyba pomyslę o jakim klasztorze dla Niego Anusia Kochana ależ oczywista Rybeńko że głos masz a już jutro to tylko Twój głos będzie się liczył Maluszku jak miło że jesteś nie będę dziekowac ale mam nadzieję że tak bedzie ja mam siorę barana normalnie bez urazy dla wszystkich barana ale to potomek rycerza jest zakuty łeb jak się uprze Żaba Ty nie rak jeno żaba ale tyż stworzenie wodne a bliźniaki dobre ludzie som - moja mama dobry przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.03.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 U mnie jest wodnik panna waga i bliznieta Tez caly przekroj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts