braza 30.09.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 To Cię wyleczą, jak na zapalenie płuc wylądujesz Roota robotą, ale kto Ci zdrowie wróci, co??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.09.2008 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 no przeca idem dzisiaj do lekarza no co kolega zza biurka już lezy z zapaleniem płuc też głupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 30.09.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 nauczyli mnie robotę szanować i odpowiedzialnosci za to co robię i nie potrafie się cholera z tego wyleczyć na to ponoć pomagają nasiadówki w wywarze ze sromów dwuletnich bobrzyc. weź Ty sie puknij, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.09.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 nauczyli mnie robotę szanować i odpowiedzialnosci za to co robię i nie potrafie się cholera z tego wyleczyć na to ponoć pomagają nasiadówki w wywarze ze sromów dwuletnich bobrzyc. weź Ty sie puknij, co? No cud miód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.09.2008 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 dandysie tylko w co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 30.09.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 próbuj we wszytko po kolei. W razie czego postuluj do męża niech Cię przecinarką do glazury puknie - nie uleczy ale może chociaż trochę zmieni podejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.09.2008 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 typowo męskie podejście dobić kobietę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 30.09.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 aha - sama się dobijasz. Chora do pracy czegos lezie bo przecież nikt Cię nie może zastąpić...? Mój szef też ma alergie na urlopy i zwolnienia. Ale to jest tylko i wyłacznie jego problem. Mnie powieka nawet nie drży jak piszę wniosek o urlop bądź też jak dzwonię, że mnie nie będzie bo jestem chory. Niech się wali i pali - ja mam to w dupsku. Moje zdrowie i zdrowie mojej rodziny są duzo wazniejsze niż to czy ktos beze mnie będzie miał więcej pracy czy nie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.09.2008 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 dandusiu ja to wszystko wiem i żeby szefowa w robocie była to ja już dawno leżałabym w domu ja naprawdę nie lubię sie umartwiać ale pomimo twierdzenia niektórych że nie ma ludzi niezastąpionych to u mnie tak parszywie że autentycznie jak nie ma mnie i nie ma szefowej równocześnie to tego co mam w zakresie obowiązków nikt nie zrobi a jest w trzy tyłki terminowej roboty więc ktos ja musi zrobić a ostatnio jak byłam u lekarza to widać zdrowa byłam chociaż płuca zostawiłam mu na biurku bo ani o zwolnieniu nie wspomniał nawet nie zapytał czy pracuję i czy jestem w stanie iść do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 30.09.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 ani o zwolnieniu nie wspomniał nawet nie zapytał czy pracuję i czy jestem w stanie iść do pracy łojesoooo, to ty taka łuprzejma jesteś? ja jak się źle czuję lecę do lekarza w podskokach i podskakując właśnie wrzeszczę od progu, że źle się czuję i przyszedłem po zwolnienie bo chce się wykurować. Nie pozwalam mu się niczego domyślać i nie czekam aż o coś zapyta. W końcu to ja wiem jak się czuję i czy moge iśc do pracy. Jeżeli jestem chory to wszystko co robie jest chore więc po co? jaka jest wydajnośc takiego pracownika? O nie - leżę a praca nie zając. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.09.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 matko a ja chyba nigdy na L4 nie bylam ale chyba bym poszla nawet teraz, u mnie co chwile ktos mi przynosi L4 i ma to w dooopie, wiec czemu ja mam nie chorowac? Wuniu idz do lekarza wez zwolnieie i przyjezdzaj do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 30.09.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 u mnie co chwile ktos mi przynosi L4 i ma to w dooopie, wiec czemu ja mam nie chorowac? prowadzisz własną firmę? Jeżeli tak to zupełnie co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.09.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 u mnie co chwile ktos mi przynosi L4 i ma to w dooopie, wiec czemu ja mam nie chorowac? prowadzisz własną firmę? Jeżeli tak to zupełnie co innego jestem tylko pracownikiem najemnym ale odpowiedzialnym ca calosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.09.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 wuśka szefowe są od tego żeby być na posterunku w takich sytuacjach - sama widzisz że u anji nikt się nie certoli tylko przynosi świcha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 30.09.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Wu nic nie pisze. Padła na grypę - mówię Wam! Kto mieszka w pobliżu i podejmie sie sprawdzenia etat de choses ??? Jeszcze w dodatku Skaba wyjechała. Anja... w Tobie nadzieja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.09.2008 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 efilko no pewnie że szefowie są od tego tyle ze cały wydział był już na urlopie wypoczynkowym tylko ona nie więc wreszcie też poszła a miała zaplanowany już dawno to nie było jak planów zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.09.2008 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 nie ma lekko dandusiu jeszcze Ci podokuczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 30.09.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 nie ma lekko dandusiu jeszcze Ci podokuczam poddam się temu z najdzikszą rozkoszą - wciąż pamiętam co wyprawiałaś Kamykowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 30.09.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Wu robota to głupota ...jakbyś i 24 godz na dobę zaiwaniała to i tak jej nie przerobisz!!!! A zdrówka dziecinko nikt Ci nie odda to co stracisz to baj baj wiem co mwie czasami!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 30.09.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 nie ma lekko dandusiu jeszcze Ci podokuczam poddam się temu z najdzikszą rozkoszą - wciąż pamiętam co wyprawiałaś Kamykowi oj czuje sie zagrozony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts