Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Nasz Domek - tak po prostu

wu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

aha - sama się dobijasz. Chora do pracy czegos lezie bo przecież nikt Cię nie może zastąpić...? Mój szef też ma alergie na urlopy i zwolnienia. Ale to jest tylko i wyłacznie jego problem. Mnie powieka nawet nie drży jak piszę wniosek o urlop bądź też jak dzwonię, że mnie nie będzie bo jestem chory. Niech się wali i pali - ja mam to w dupsku. Moje zdrowie i zdrowie mojej rodziny są duzo wazniejsze niż to czy ktos beze mnie będzie miał więcej pracy czy nie!!!

dandusiu ja to wszystko wiem i żeby szefowa w robocie była to ja już dawno leżałabym w domu ja naprawdę nie lubię sie umartwiać :wink: ale pomimo twierdzenia niektórych że nie ma ludzi niezastąpionych to u mnie tak parszywie że autentycznie jak nie ma mnie i nie ma szefowej równocześnie to tego co mam w zakresie obowiązków nikt nie zrobi :( a jest w trzy tyłki terminowej roboty więc ktos ja musi zrobić :( a ostatnio jak byłam u lekarza to widać zdrowa byłam chociaż płuca zostawiłam mu na biurku bo ani o zwolnieniu nie wspomniał nawet nie zapytał czy pracuję i czy jestem w stanie iść do pracy :x

ani o zwolnieniu nie wspomniał nawet nie zapytał czy pracuję i czy jestem w stanie iść do pracy :x

łojesoooo, to ty taka łuprzejma jesteś? ja jak się źle czuję lecę do lekarza w podskokach i podskakując właśnie wrzeszczę od progu, że źle się czuję i przyszedłem po zwolnienie bo chce się wykurować.

Nie pozwalam mu się niczego domyślać i nie czekam aż o coś zapyta. W końcu to ja wiem jak się czuję i czy moge iśc do pracy. Jeżeli jestem chory to wszystko co robie jest chore więc po co? jaka jest wydajnośc takiego pracownika?

O nie - leżę a praca nie zając.