wu 21.03.2009 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 no i se zrobiłam pierwszy kroczek w nową setusię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.03.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Monia małżon orzekł że baraczek super i w ogóle baraczek dostał już kłódeczkę a różyczkę posadziłam obstawiłam patykami coby mi jej jaka gadzina nie pożarła no i mam nadzieję że żadna kreatura mi nie zakosi pędy zalecone do wycięcia wycięte a małżon w poniedziałek ma przywlec ładne patysie na płotek osłonowy Ania aaaaaaa załuj żeś mnie dzisiaj nie widziała jak tą ciężarówę dźwig demolował u nas na działce normalnie jak ta wiewióra wyglądałam i nie tylko oczko mi latało Skabusia no baraczek debeściarkski od razu inaczej działeczka wygląda tak poważnie Zuzanka no i jaki ma ślicznie optymistyczny kolorek kolorek iście wiosenny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.03.2009 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Zuzanka u mnie to dzisiaj wiosna była wiatr wprawdzie zimny ale słoneczko świeciło błękitne niebo oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.03.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Zuzanka u mnie to dzisiaj wiosna była wiatr wprawdzie zimny ale słoneczko świeciło błękitne niebo oby tak dalej ja do popołudnia śmigałam w bezrekawniku, co prawda było 5 stopni ale słonko robiło swoje i nie było wiatru, ale popołudniu juz zmarzłam słonko się pokazało i od razu lepsze humorki i nastawienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.03.2009 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 no mnie to chyba trochu zaszkodziło bo cóś mnie w gardl smyra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.03.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 no mnie to chyba trochu zaszkodziło bo cóś mnie w gardl smyra ja wpadłam do domu i sie rozgrzałam Bombardinio żeby mnie jakaś wiosenna zaraza nie dopadła bo jednak troche zmarzłam i szykuję sobie gorącą kąpiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.03.2009 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 ja się leczę zimnym pifkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.03.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 ja się leczę zimnym pifkiem to chociaz zrób sobie góralska bombę - rozgrzeje na maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.03.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 eeeee a kto się dzieckiem zajmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.03.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 no mnie to chyba trochu zaszkodziło bo cóś mnie w gardl smyra pewnie się darłaś za bardzo na tego dźwigowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.03.2009 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Monia skąd ja to stałam i tylko mi to oczko tak latało a potem to już nie tylko oczko eeeee to raczej wykopaliska tak teges Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.03.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Wunia, Marek mówi, że macie piękne miejsce na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.03.2009 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Monia podziękuj Markowi za komplement i za to że chciało Mu się tak rano wstać i napracować przed pracą no i wiecie ja to czekam na Was i zapraszam serdecznie a jak brzózki wypuszczą nowe listki to dopiero pięknie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.03.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Monia podziękuj Markowi za komplement i za to że chciało Mu się tak rano wstać i napracować przed pracą no i wiecie ja to czekam na Was i zapraszam serdecznie a jak brzózki wypuszczą nowe listki to dopiero pięknie będzie z przyjemnością Was odwiedzimy W końcu nie jest aż tak daleko A jak będzie zielono to wszędzie pięknie - u nas też na razie smutny krajobraz, więc nie było co oglądać, ale w lecie jest super Brzozy uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.03.2009 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Monia jaki smutny u Ciebie piękny ogród jest no wiesz brzoza to nie problem a nawet z czerwonymi listkami widziałam jakby Ci taka bardziej do kompozycji pasowała chociaż do dworku to nie ma jak polska biała brzoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.03.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 U nas rosną na okolicznych łąkach brzozy, tylko teraz bez lisci są mało widoczne, zwłaszcza, ze dużo jest młodych - ok.2-3m wys. W tym roku w lecie powinny sporo podrosnąć Wusia, tę budę możecie jakoś przemalować jeśli Wam nie odpowiada - my nic nie robilismy - jest taka jak była odkupiona, ale kolor wewnątrz ma za...sty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.03.2009 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Monia no własnie młode brzozy też piękne są no coś Ty kolor jest odjazdowy taki radosny optymistyczny i cudnie na działce wygląda zwłaszcza w słońcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.03.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Niezłe salony Ekipa Ci się rozbestwi na maksai nie będzie chciała opuścić włości No Wuśka ... pierwszy ważny krok zrobiony, teraz to już z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.03.2009 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Brazulka no oby z górki jeno bez poślizgów jak to dzisiaj było a ekipa niech tam zostanie roboty to wiesz będzie sporo to się ich w zamian za nocleg do innych prac wykorzysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.03.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Jak się coś pechowo zaczyna, to się dobrze kończy I tego się trzymaj!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts