monia i marek 22.03.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Jak się coś pechowo zaczyna, to się dobrze kończy I tego się trzymaj!!!! Też tak uważam Miłej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.03.2009 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 dzień dobry coś niedziela kipska będzie Piotruś chory mama chora łoooooooooooo niech mnie ktoś dobije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.03.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 dzień dobry coś niedziela kipska będzie Piotruś chory mama chora łoooooooooooo niech mnie ktoś dobije buuuuuuuuu ejjjj wuśka ty się hartuj! niedługo budowę zaczynasz! siły mają być, a nie jakieś dobijanie w głowie!! NO! BO ZADZWONIĘ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 22.03.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Skabunia - prześliczny avatarek Wunia - syropek i do łózia Pewnie wczoraj zmarzłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.03.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 moniusiu awatarek jest wyrazem moich pragnień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.03.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 dzień dobry coś niedziela kipska będzie Piotruś chory mama chora łoooooooooooo niech mnie ktoś dobije Pitrusia to juz chyba w tygodniu wzięło?? zaraziłaś sie pewnie głowa do góy Wusia, kilka dni i będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.03.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Ania aaaaaaa załuj żeś mnie dzisiaj nie widziała jak tą ciężarówę dźwig demolował u nas na działce normalnie jak ta wiewióra wyglądałam i nie tylko oczko mi latało a żałuję dobrze, że juz po wszystkim, Monia mi opowiadała, jak jej wieźli tą pakamere, gdy kupiła... i jak ja stawiali.. pewnie czułaś to samo co ona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.03.2009 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Skabusia dzwoń wiesz że ja lubię siorbam gripexa teściowa przyjedzie na tydzień to będe mobina a co Monia jakie do łóżka Piotruś strasznie kaszle dzisiaj musiałam Mu już dac antybiotyk bo w nocy dostał temperatury śpi pół godziny i mamusia baw się ze mną w nocy prawie wcale nie spałam i podpierm się nosem Dario dokladnie ale miałam nadzieję że obedzie siebez antybiotyku niestety chyba nie wyszło strasznie biedny ten mój Misiak mały strasznie kaszel męczy przewóz to był pikuś rozładunek też ale jak zobaczyłam co dźwig wyprawia z ciężarówką to odwracałam się plecami zeby nie patrzeć jak wróciłam do domu to byłam taka wyczerpana jakbym szychctę w kopalni odwaliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.03.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Heloł Padam, jutro zdam relację co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.03.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Wusia jak sie czujesz Ty i Piotrunio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.03.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Kasia no niech Ci tam ale za to jutro kompletna ma być ta relacja Anusia Piotruś dostał antybiotyk kaszel Go męczy okrutny biedniutki taki ślimaczek nie chce jeść marudzi ja się czuję jak po zderzeniu z tirem nie śpię juz kilka nocy bo Piotruś kaszle i marudzi gardło boli łeb boli piję gripex i czekam aż nam przejdzie a w ramach relaksu dobijam męża kolejnymi zajęciami na ten tydzień spora lista już wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.03.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Cześc choraczki Dobijać Cię nie będę, mam ciekawsze zajęcia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.03.2009 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 no i licz tu człowieku na pomocną dłoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.03.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Wpadłam sie przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.03.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Wusia - zdrófka Piotrusiowi i Tobie życzę A baraczek taki fajny zieloniutki jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.03.2009 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 cześć Zuzanko witaj Maluszku no nie jaki cudnie optymistyczny ooooo coś słoneczko w oczka zapodało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.03.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 jakie słoneczko. gdzie to słoneczko ja nie wiedzę - chcę zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.03.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Wusia, jaki masz kolor okien??? Nie chce mi się iść do dziennika, kawał drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.03.2009 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Zuza a tu http://www.story.pl/fotka/38/38216_l/Słońce...jpg Brazulka a orzechowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.03.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Wusia, duuuzo zdrowia. Ten Twoj avatarek jest fantastico. Uwielbiam tego wiewióra jak mu sie oczko telepie. Wiesz on bardzo wytrwałe dąży do celu, czego i Tobie życze Skarbie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts