Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Duszku normalnie jak Cię dawno nie było :( nieładnie tak porzucić koleżankę :lol:

to nie jzd praoofda nie mam najszczesliwszego okresu ostatnio po prostu ale czytuje regularnie:)

Duszku normalnie jak Cię dawno nie było :( nieładnie tak porzucić koleżankę :lol:

to nie jzd praoofda nie mam najszczesliwszego okresu ostatnio po prostu ale czytuje regularnie:)

Duszk, dopadły Cię doły? :roll:

ja też mam ślinotok ale jak przyjdę do domku to zaraz szamne serniczka od teściowej z sera zrobionego z mleka od krowy :lol:

smacznego Moniu jakby brakło to się doniesie :lol: :wink:

hmm zawsze twierdziłem ze doły sa dla miekkich kretynów..a tu jeb..ja tez..ale spoko musi jakos byc wiec bedzie..co ma byc

Będzie dobrze, Duszku, będzie dobrze - z wiosną, słońcem, wszystko nabierze nowych barw :wink: :D

hmm zawsze twierdziłem ze doły sa dla miekkich kretynów..a tu jeb..ja tez..ale spoko musi jakos byc wiec bedzie..co ma byc

dobrze będzie, nie martw się :roll:

a czas leczy rany jakby jednak miało być źle...

to i ja do tych miękkich kretynów chyba się zaliczam :) ale miejmy nadzieje że jak tylko słoneczko zaświeci nam na dłużej to nam minie :)

Duszku no zobacz ile pięknych i madrych kobiet martwi się o Ciebie powinno Ci być lepiej :D

Żabol ale pikne to zielone nie :lol:

Anusia a piję fervex to jakoś się trzymam nie mam czasu na chorowanie :-?

wszyscy mamy nieco niżej bo ta pogoda dobija jak wiosna sie zacznie pełną gębą słoneczko wyglądnie to od razu uszy do góry pójdą :D